Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja uważam, że lepiej takich rzeczy publicznie nie pisać - jeszcze pracownicy organizatora będą mieć problemy, bo ewidentnie poszli komuś na rękę W papierach musi się wszystko zgadzać, szczególnie w przypadku loterii, bo są objęte większym nadzorem. Komu się udało, niech pracownikom agencji wyśle w podziękowaniu jakieś żarełko via pyszne.pl Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale że każdorazowo? A druga sprawa, ja wszystko sprawdzam po 3 - 5 razy, jak jakiś detektyw Monk, pomyłka niemożliwa Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiesz, że nie kojarzę z wcześniejszych konków -> zawsze zaznaczam tylko zgody wymagane, więc otrzymywanie mejli dot. subskrypcji to ewidentna pomyłka gdzieś w formularzu Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, za to obficie przychodzą mejle dot. subskrypcji & przypomnienia o mejlach dot. subskrypcji, chociaż ani razu jej nie zamawiałam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam konka, ale d.o. można podać wygrywając nagrodę, co ma być poprzez zawarcie umowy gdzieś do urzędu zgłoszona, czyli np. dom / samochód. W pozostałych przypadkach zawsze chroniłam te dane i pytałam o podstawę prawną. Tylko jedna agencja szła w zaparte, ale w końcu odesłałam formularz z pustym polem, a nagroda i tak przyszła. W następnych edycjach konka formularz był już zmieniony po mojemu A jak się kurier upiera... rozemocjonowana otrzymaniem nagrody zupełnym przypadkiem wpisuję przekręcone dane Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kilka chwil temu napisałam w MDW, że smsy z zestawami poszły Może z głównymi będą dzwonić - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kup 2 zestawy Finish, wygraj kolejne 2 zestawy Finish... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3.1. Komisja Konkursowa w terminie do 1 listopada 2021 r. wyłoni 30 zwycięzców konkursu. (...)
3.5. W najbliższy dzień roboczy od dnia wyłonienia Zwycięzcy przez Komisję Konkursową, Organizator powiadomi każdego zwycięzcę o wygranej telefonicznie (...) Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj wpisać cyfrę 5 Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Robiłam u nich zakupy pozakonkursowe ostatniego sierpnia -> przyszła faktura i to nie w paczce, a jedynie na mejla. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam koleżankę, co trzy lata temu kupiła na kredyt drugie mieszkanie. I tak się porobiło ze światem, że już pracuje na 2 etaty / 6 - 7 dni w tygodniu, a ze stresu zdrowie całkiem jej się posypało (miała nawet krwotoki). Bo kredyt nad nią wisi i wisieć będzie latami - spać nie może, chodzi po nocach, pojawiły się problemy kardiologiczne. Więc może popatrz na to z innej strony: masz niehipoteczny sen spokojny + masz jeszcze rodziców, to naprawdę dużo Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są po 6,19 zł / szt. w C4. I to nie czekolady, tylko kilka płaskich batonów w zbiorczym opakowaniu czekoladopodobnym. Się nie opłaca, lepiej zainwestować w Kinder Bueno Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Być może starsza wersja jest jakoś wizualnie bardziej odpowiednia, trudno powiedzieć -> na bank dla mnie najlepsza, graficznie lepiej poukładana, mniej pstrokata pod względem choćby obrazków przy dodanych konkursach
Jako osoba, co sobie przestudiowała konmari oraz tokimeki... mam te swoje nietypowe preferencje Np. każdorazowo usuwam naklejkę z płynu do soczewek, żeby mój mózg się podświadomie na tym nie skupiał / żeby się nie rozpraszał bałaganem słownym. I taka w pełni biała butelka cudnie mi się komponuje z otoczeniem
Być może jesteśmy zwyczajnie nieco bardziej wrażliwe na niektóre aspekty rzeczywistości Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie "wygrana w loterii", czyli trafiłam na pestkę w bezpestkowej oliwce, kufa tylko takie "bramki" trafiam Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko ktoś gupi mógłby tak zrobić - zajrzyj na listy laureatów, ile tam nagród przeszło do losowania dodatkowego (13.12.2021) i poczytaj forum w kontekście na bieżąco przyznawanej rezerwy w tej loterii... Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"W przypadku stwierdzenia nieuczciwej ingerencji w systemy organizatora bądź nieuczciwego lub niezgodnego z regulaminem wpływu na wynik loterii lub przyznanie prawa do nagrody w loterii, organizator może zgłosić ww. praktykę do odpowiednich organów ścigania." Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy organizator kontaktował się z kimkolwiek? Czy ktoś z Was otrzymał już voucher? Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z poprzedniego konka: 3 zł. Wyświetl w wątku >>