Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6819440 Napisano: 08.11.2021 13:01:24 w Pomocy!!!!
misiamarysia napisał(a):

To super, dobrze, że próbowałaś. Gratulacje. Napisz proszę, która agencja jest taka wspaniałomyślna.

A ja uważam, że lepiej takich rzeczy publicznie nie pisać - jeszcze pracownicy organizatora będą mieć problemy, bo ewidentnie poszli komuś na rękę emotka W papierach musi się wszystko zgadzać, szczególnie w przypadku loterii, bo są objęte większym nadzorem. Komu się udało, niech pracownikom agencji wyśle w podziękowaniu jakieś żarełko via pyszne.pl Wyświetl w wątku >>

joan

#6819401 Napisano: 08.11.2021 10:50:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Albo Ci się "renka omskła" emotka

Ale że każdorazowo? emotka A druga sprawa, ja wszystko sprawdzam po 3 - 5 razy, jak jakiś detektyw Monk, pomyłka niemożliwa emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6819389 Napisano: 08.11.2021 10:34:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Taaa...tego to zawsze pod dostatkiem emotka

A wiesz, że nie kojarzę z wcześniejszych konków -> zawsze zaznaczam tylko zgody wymagane, więc otrzymywanie mejli dot. subskrypcji to ewidentna pomyłka gdzieś w formularzu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6819386 Napisano: 08.11.2021 10:30:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

Czy z Lay's Cheetos (Podwójne świętowanie) przychodzą potwierdzenia na maila?

Nie, za to obficie przychodzą mejle dot. subskrypcji & przypomnienia o mejlach dot. subskrypcji, chociaż ani razu jej nie zamawiałam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6819294 Napisano: 07.11.2021 17:32:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

fineessa napisał(a):

Czy w konkursie Oshee podajecieswoj dowód osobisty? Czy to nie przegięcie dla nagród o tak niskiej wartości??

właśnie teraz nad tym siedzę i też się zastanawiam czy wysłać...

Nie znam konka, ale d.o. można podać wygrywając nagrodę, co ma być poprzez zawarcie umowy gdzieś do urzędu zgłoszona, czyli np. dom / samochód. W pozostałych przypadkach zawsze chroniłam te dane i pytałam o podstawę prawną. Tylko jedna agencja szła w zaparte, ale w końcu odesłałam formularz z pustym polem, a nagroda i tak przyszła. W następnych edycjach konka formularz był już zmieniony po mojemu emotka A jak się kurier upiera... rozemocjonowana otrzymaniem nagrody zupełnym przypadkiem wpisuję przekręcone dane emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

joan

#6818446 Napisano: 02.11.2021 19:47:08 w Czy informują/ informowali?
frodo napisał(a):

joan napisał(a):

Auchan / Finish? Dziś jest ów "najbliższy dzień roboczy" po 01.11.2021 emotka 3.1. Komisja Konkursowa w terminie do 1 listopada 2021 r. wyłoni 30 zwycięzców konkursu. (...)3.5. W najbliższy dzień roboczy od dnia wyłonienia Zwycięzcy przez Komisję Konkursową, Organizator powiadomi każdego zwycięzcę o wygranej telefonicznie (...)

i cisza...emotka

Kilka chwil temu napisałam w MDW, że smsy z zestawami poszły emotka Może z głównymi będą dzwonić - nie wiem. Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6818442 Napisano: 02.11.2021 19:36:37 w moje dzisiejsze wygrane :)
Auchan / Akcja konsumencka / smsy teraz.

Kup 2 zestawy Finish, wygraj kolejne 2 zestawy Finish... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6818425 Napisano: 02.11.2021 17:31:55 w Czy informują/ informowali?
Auchan / Finish? Dziś jest ów "najbliższy dzień roboczy" po 01.11.2021 emotka

3.1. Komisja Konkursowa w terminie do 1 listopada 2021 r. wyłoni 30 zwycięzców konkursu. (...)
3.5. W najbliższy dzień roboczy od dnia wyłonienia Zwycięzcy przez Komisję Konkursową, Organizator powiadomi każdego zwycięzcę o wygranej telefonicznie (...) Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6818406 Napisano: 02.11.2021 15:39:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Peppa7 napisał(a):

Kinder Bueno- Czy ktoś ma pomysł na literkę udającą B w kodzie? Wszystkie inne są wyraźne, ale ta ostatnia mi nie wchodzi emotka  

Spróbuj wpisać cyfrę 5 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6817678 Napisano: 28.10.2021 12:48:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

ze sklepu e-develey przychodzi po zamówieniu paragon czy imienna faktura?

Robiłam u nich zakupy pozakonkursowe ostatniego sierpnia -> przyszła faktura i to nie w paczce, a jedynie na mejla. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

joan

#6817672 Napisano: 28.10.2021 12:19:25 w Wkurza mnie...
gizoon napisał(a):

Wkurzają mnie ciągłe wzrosty cen, a rząd ma to gdzieś. To jest wręcz chore. Zaraz ze swojej kawalerki będę musiał wracać do rodziców, bo nie będzie mnie stać na samodzielną egzystencję ... a kawalerkę wynajmę emotka (...)

Mam koleżankę, co trzy lata temu kupiła na kredyt drugie mieszkanie. I tak się porobiło ze światem, że już pracuje na 2 etaty / 6 - 7 dni w tygodniu, a ze stresu zdrowie całkiem jej się posypało (miała nawet krwotoki). Bo kredyt nad nią wisi i wisieć będzie latami - spać nie może, chodzi po nocach, pojawiły się problemy kardiologiczne. Więc może popatrz na to z innej strony: masz niehipoteczny sen spokojny + masz jeszcze rodziców, to naprawdę dużo emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6817401 Napisano: 27.10.2021 09:09:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Opłaca się kupować 2 czekolady Merci , zeby wygrać czekolady Merci za 30 zł albo tidal za 20 zł....emotka ..po ile są te czekolady? 

Są po 6,19 zł / szt. w C4. I to nie czekolady, tylko kilka płaskich batonów w zbiorczym opakowaniu czekoladopodobnym. Się nie opłaca, lepiej zainwestować w Kinder Bueno emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6816990 Napisano: 25.10.2021 16:03:06 w Dziś cieszę się z.....
delfinka101 napisał(a):

Bardzo cieszy mnie opcja powrotu do starej wersji graficznej e konkursów. Jestem zdecydowanie jakaś zacofana, bo w nowej nie potrafię się odnaleźć

Być może starsza wersja jest jakoś wizualnie bardziej odpowiednia, trudno powiedzieć -> na bank dla mnie najlepsza, graficznie lepiej poukładana, mniej pstrokata pod względem choćby obrazków przy dodanych konkursach emotka
Jako osoba, co sobie przestudiowała konmari oraz tokimeki... mam te swoje nietypowe preferencje emotka Np. każdorazowo usuwam naklejkę z płynu do soczewek, żeby mój mózg się podświadomie na tym nie skupiał / żeby się nie rozpraszał bałaganem słownym. I taka w pełni biała butelka cudnie mi się komponuje z otoczeniem emotka
Być może jesteśmy zwyczajnie nieco bardziej wrażliwe na niektóre aspekty rzeczywistości emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6816062 Napisano: 20.10.2021 12:14:01 w Wkurza mnie...
atyde25 napisał(a):

Znowu Dzień Świstaka.Wysłałam oświadczenie pierwszy raz bez podpisu,drugi raz bez zaznaczenia ptaszka.Do 3 razy sztuka.Ale już bluzgałam czyli jest dobrze:P

U mnie "wygrana w loterii", czyli trafiłam na pestkę w bezpestkowej oliwce, kufa tylko takie "bramki" trafiam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6815817 Napisano: 19.10.2021 12:11:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dany-duszek napisał(a):

czyli warto zmazać kod z opakowań gdzie się nie wygrało i wysłać do nich wszystkie opakowania i mieć nowe batony i kody? To był żart ale lepiej wykasować ten post bo zaraz ktoś naprawdę tak zrobi.

Tylko ktoś gupi mógłby tak zrobić - zajrzyj na listy laureatów, ile tam nagród przeszło do losowania dodatkowego (13.12.2021) i poczytaj forum w kontekście na bieżąco przyznawanej rezerwy w tej loterii... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6815782 Napisano: 19.10.2021 09:41:30 w Smolar
Tak sobie spisuję serowy regulamin Smolara -> (rzadko u nich gram) moją uwagę przykuł poniższy zapis; nie kojarzę go z wcześniejszych akcji / ciekawe, co się musiało podziać, że ową treść umieścili wytłuszczoną w regulaminie loterii emotka

"W przypadku stwierdzenia nieuczciwej ingerencji w systemy organizatora bądź nieuczciwego lub niezgodnego z regulaminem wpływu na wynik loterii lub przyznanie prawa do nagrody w loterii, organizator może zgłosić ww. praktykę do odpowiednich organów ścigania." Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6815773 Napisano: 19.10.2021 09:10:12 w Wygrane na wymianę/sprzedaż

joan

#6815625 Napisano: 18.10.2021 14:59:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Be-kind / SlowHop: "Organizator skontaktuje się ze Zwycięzcami Nagrody I stopnia celem doprecyzowania wszystkich warunków związanych z realizacją Nagrody. Nagrody I stopnia zostaną wysłane Zwycięzcom kurierem na adres podany w Formularzu Odbioru Nagrody nie później niż do dnia 15 października 2021 r".

Czy organizator kontaktował się z kimkolwiek? Czy ktoś z Was otrzymał już voucher? emotka Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

joan

#6815211 Napisano: 15.10.2021 16:05:55 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Czy voucher Slowhop z Żabki / BeKind ktoś z Was dzisiaj otrzymał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6814907 Napisano: 14.10.2021 12:31:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Ile sobie liczą za wypłacenie gotówki z bankomatu z karty Reginy?

Z poprzedniego konka: 3 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0