Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6842120 Napisano: 02.02.2022 16:02:00 w Avanti
andii napisał(a):

czekamemotka

I jeszcze w kontekście wypłaty pamiętajmy o "Wy mi nie chcecie przelewu zrobić?! Proszę Pani, ja mam DZIESIĘĆ agencji reklamowych na Wasze miejsce!" emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

joan

#6842111 Napisano: 02.02.2022 15:56:32 w Avanti
andii napisał(a):

Jest takie przysłowie.... emotka   że w piątek się pracy nie zaczynaemotka

Nie znam tego, ale zaraz poszukam i jak mi coś nie spasuje, popiszę się znajomością przysłów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6842108 Napisano: 02.02.2022 15:50:16 w Avanti
I nic. W dodatku mamy Dzień Pozytywnego Myślenia, więc nawet nie bardzo mogę się wkurzać emotka Se myślę, że gdybym dziś wygrała najmnóstwiej pijendzy u Avanti, jutro nie chciałoby mi się odesłać podpisanej umowy o pracę, a przecież w piątek pierwszy dzień roboty emotka Czyli wygram dopiero w następnym etapie Cheetos, thank you from the mountain, Lidka! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6842096 Napisano: 02.02.2022 15:27:18 w Avanti
monisss napisał(a):

wykrakałaś emotka  hehe  

Niestety nie przełożyło się to na wygraną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6842081 Napisano: 02.02.2022 14:44:35 w Avanti
deva napisał(a):

Rozwiązali Star to może cheetos dziś nie będzie...

Będzie Cheetos, bo i tak mam w planach jutro rano iść na pocztę. Takżeten. Wyświetl w wątku >>

joan

#6841815 Napisano: 01.02.2022 15:49:26 w Smolar
edziula napisał(a):

Czy jak są napisane znaki pisarskie u Smolara  czy w zgłoszeniu używacie polskich liter?

Nigdy nie używam polskich liter w smsach, a jedynie w zgłoszeniach wysyłanych przez formularze na stronach; niezależnie od organizatora emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840906 Napisano: 27.01.2022 19:47:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

Joan - myślisz , że pani menadżer Lidla czy Biedronki pojmie o co chodzi emotka

Trudno powiedzieć, ale można zawsze gdzieś wtrącić słowo "kontrola" emotka Konkursowicz to twórczy człek emotka Mnie za kontrolera biorą babki w Żabkach, gdy biorę zakupy na dwa paragony - serio, są całe blade i głos im drży, a to tylko niewinna joan z konków przecież emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840821 Napisano: 27.01.2022 14:27:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Nie mają obowiązku dać pieczątki...? Aż tak to mi nikt nie powiedział, ale jak mają jakieś "ale", to im mówię, że mają potwierdzić prawdę, a nie nieprawdę i zawsze jakoś daje radę. Nigdy nie tłumaczę, że na konkurs- można pofantazjować, wystarczy ruszyć głową. "Najlepsza" jest jedna z kierowniczek kasjerek w C4- ona potrafi zwołać "konsylium" i debatować, chyba po to, by na monitoringu się nagrało, że sama decyzji nie podejmowała. Z rok temu w akcji bonami za zabawki też stwierdziła, że mam rację, tylko oni tak maja mówić Klientom, bo dyrektor tak kazał (tylko, że dyrektor w ograniczony sposób interpretował regulamin), na moje pytanie, czy inni Klienci się nie "rzucają" odparła, że tak im mówią i "sobie idą", ale pan jest inteligentny emotka - rozbawiło mnie to.

Myślę, że można także wspomnieć o tym, iż przedmiot sprzedaży powinien zostać na dokumencie sprzedaży opisany w sposób jednoznaczny i wyczerpujący. To wynika z przepisów prawa, można odszukać odpowiednie zapisy przed wizytą w sklepie. Zatem "słodycze" czy "chrupki solone" to opisy niespełniające wymogów prawa emotka Mnie się przydarzył na paragonie opis "szczotka" - i nie wiadomo, czy do zębów, czy do d*. A szczotka miała być do sprzątania, marki York emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840780 Napisano: 27.01.2022 12:51:21 w SZUKAM....
pikawka napisał(a):

No wlasnie szwagierka mnie tak namawia. Ooo i to jest dla mnie priorytet, ze jedna reką można obslugiwac. 
Ale początki ciężkie mówisz?  emotka

Mój smartfon ma kilka lat, a też można go obsługiwać jedną ręką - jest taka funkcja. Honor 9 Lite.

Mój facet ma starszy model ajfona, bajerancko mały egzemplarz. Niestety, ciężko się robi z aplikacjami, np. niedawno mu się pojawiło info, żeby odinstalował aplikację Play24, bo jest dostępna nowa wersja. Odinstalował. Nowa wersja okazała się zbyt nowa na jego telefon i teraz w ogóle żadna odsłona Play24 u niego nie występuje, bo starej już się nie da zainstalować z powrotem, nawet się w tej sprawie kontaktował z Play emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6840703 Napisano: 27.01.2022 08:35:04 w Avanti
montezuma napisał(a):

joan napisał(a):

...przy psich bąkach nawet drogi oczyszczacz powietrza wymięka emotka

zmień karmę emotka  

Bym zmieniła, ale przecież to nie mój pies  emotka   Oczyszczacz powietrza został zakupiony, żeby walczyć z dymem papierosowym, niestety przy psich pierdkach wymięka. I co zrobisz, jak nic nie zrobisz? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6840654 Napisano: 26.01.2022 20:57:43 w Avanti
rooney napisał(a):

Na różne osoby? emotka  Chyba muszę się poddać i przy tym konkursie zaangażować jakichś bliskich, bo jak komisja widzi moje nazwisko to zastanawiają się pewnie, gdzie ona te 3 paczki Cheetosów tygodniowo pomieści 

Taki skrót myślowy - oczywiście, że chodzi o ekipę; jedna nagroda u mnie, druga u osoby, co ją wygrała. I ona od razu powiedziała, że wyda to na żarcie dla swojego psa. No wzruszyłam się tak jakoś odruchowo, a kufa pies nawet nie wie, ile żarcia wypaśnego dostanie za tę stówkę, ma to głęboko w swojej puszczającej śmierdzące bąki poopie emotka W ogóle to Wam przy tej okazji powiem, że przy psich bąkach nawet drogi oczyszczacz powietrza wymięka emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840635 Napisano: 26.01.2022 20:00:24 w Avanti
deva napisał(a):

Stówek też nie za dużo 🙄

U mnie 2/3 za różne zgłoszenia z różnych dni, czyli zasada jest taka, że... nie ma zasad emotka Zresztą przy "podwójnym" Lay's już to zakumałam licznych porażek doznając emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6840538 Napisano: 26.01.2022 14:37:50 w Avanti
zezowaty_kot napisał(a):

W sumie to Avanti sponsoruje terroryzm kulinarny, zmuszając nas do masowego trucia się chipsami emotka

Kto je, ten je emotka

ktosiek1 napisał(a):

(...) A potem  pytanie ze jeżeli masz 16 lat i potwierdzisz to możesz zapisać się na newsletter. I jest "potwierdzam" lub "nie potwierdzam". ja tam nic nie klikam i zastanawiam się czy tak naprawdę moje zgłoszenia są brane pod uwagę, (...)

Nie trzeba w to klikać -> wygrałam stówkę olewając ten punkt.
Po prostu klikam w banner "dodaj kolejny kod" i gra rozpoczyna się od nowa. Wyświetl w wątku >>

joan

#6840529 Napisano: 26.01.2022 14:29:05 w Avanti
monisss napisał(a):

ale abstrahując o kwot ect co ma skarbówka do nagród? przecież podatki są od nich odprowadzane? 

Coś się komuś pomyliło.

Nagrodami mogą się urzędnicy zainteresować w kontekście coś tam przeciwdziałanie finansowania terroryzmu. Dlatego DUŻE operacje bankowe są sprawdzane. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6840282 Napisano: 25.01.2022 17:10:33 w Avanti
incendio12 napisał(a):

Widzieliście nowy konkurs Avanti w C4 (zaczyna się za tydzień) ? Zaszaleli z nagrodami, nie powiem... emotka

Mnie się podoba. Myślami już jestem przy wakacjach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6840174 Napisano: 25.01.2022 14:22:16 w Avanti
masza napisał(a):

Już ze wzgl. na avatary Avanti powinno nas nagrodzić  emotka

To jest konek o zwierzakach -> niechaj zatem i mnie ze względu na aparycję nagrodzą emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6839952 Napisano: 24.01.2022 20:32:30 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

Ale czy to jest poważne pytanie, czy prowokacja? emotka

Poważne - ale skoro wątpisz, to jednak sporo prowokacji musiałam zapodać w swoim konkursowym życiu emotka
mia napisał(a):

1. Nie musisz, ale dedykowane przeglądarki do korzystania z MS Teams (bez aplikacji) to Microsoft Edge lub Google Chrome.
2. Wystarczy.

Dzięki za odpowiedź, ruszyłam na pełnym gazie do świata języków obcych i wierzaj mi, że już nie kumam, co czytam w języku polskim. Dobrze, że od jakiegoś czasu mam przymusową pobudkę o 04:45, zdążę się rano pozbierać przed tą rozmową online. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

joan

#6839940 Napisano: 24.01.2022 20:04:09 w WC - rozmowy o wszystkim
Dostałam linka - jutro mam w niego kliknąć i spotkać się z kimś na teamsie. Czy muszę instalować na kompie jakieś oprogramowanie? I czy do przeprowadzenia wideorozmowy wystarczy sam komp (nie posiadam zestawu słuchawkowego do rozmów, ewentualnie mogę podłączyć zestaw słuchawkowy smartfona). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6839895 Napisano: 24.01.2022 19:15:15 w Avanti
sabanerro napisał(a):

Ja chyba dwa puściłam w tym etapie Cheetos. A Lay's to sobie uświadomiłam, że to konkurs, zapomniałam, że coś tam też wysyłałam. Już się wycofuję z tego za dużo stresu, podziwiam za wytrwałość 

Oj na starość tak mi dni lecą, że całe etapy potrafiłam przegapić emotka Mam nadzieję, że będzie lepiej, tzn. większa ilość zgłoszeń nie oznacza automatycznie większej ilości nagród, ale przynajmniej "coś robię" emotka W tamtym etapie puściłam 3 zgłoszenia - jak widzę, zostałam graczem hurtowym emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

joan

#6839710 Napisano: 24.01.2022 12:30:09 w Wkurza mnie...
magdalena-chili napisał(a):

halliday napisał(a):

ja tam słyszałem o Viregyt-K i Amantix

ja też słyszałam o amantadynie - ale w kontekście dyskusji, bo to lek m.in. na parkinsona, więc zupełnie co innego, no i cyt: "Należy pamiętać, że amantadyna nie została uznana za lek na COVID-19. Lekarze nie rekomendują stosowania jej przy zakażeniu koronawirusem. W polskich ośrodkach badawczych trwają badania nad skutecznością tego leku, ale nie ma na razie wyników. Eksperci apelują, by nie zażywać amantadyny na własną rękę." Najlepiej z lekarzem dobrać odpowiednie leczenie. I tyle w temacie "leków" na covid.  

Nic nie e zostało uznane za lek na C19. U mnie wszyscy bliscy, którym zaczęło się pogarszać, brali Amantadynę. Aktualnie z dalszej rodziny chorują 2 osoby, od niedzieli. Otrzymali "pakiet zdrowotny", który szwagier trzyma w domu na wszelki wypadek, w tym Amantadynę. Żadnych lekarstw nie powinmo się jeść, jak tic taców. Aha moi bliscy wyzdrowieli, w szpitalu nie był nikt. Środowisko lekarskie miało na nich równo wyebane, czyli pacjencie lecz się sam z guglem... Wyświetl w wątku >>
1 emi 0