Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18368
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze w kontekście wypłaty pamiętajmy o "Wy mi nie chcecie przelewu zrobić?! Proszę Pani, ja mam DZIESIĘĆ agencji reklamowych na Wasze miejsce!" Wyświetl w wątku >>
Cashback za zakupy na ponad 700 stronach (min. na Allegro, AliExpress, Booking, Pyszne, Zooplus) polecam: https://www.tipli.pl/p/2589564
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam tego, ale zaraz poszukam i jak mi coś nie spasuje, popiszę się znajomością przysłów Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie przełożyło się to na wygraną Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie Cheetos, bo i tak mam w planach jutro rano iść na pocztę. Takżeten. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie używam polskich liter w smsach, a jedynie w zgłoszeniach wysyłanych przez formularze na stronach; niezależnie od organizatora Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trudno powiedzieć, ale można zawsze gdzieś wtrącić słowo "kontrola" Konkursowicz to twórczy człek Mnie za kontrolera biorą babki w Żabkach, gdy biorę zakupy na dwa paragony - serio, są całe blade i głos im drży, a to tylko niewinna joan z konków przecież Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę, że można także wspomnieć o tym, iż przedmiot sprzedaży powinien zostać na dokumencie sprzedaży opisany w sposób jednoznaczny i wyczerpujący. To wynika z przepisów prawa, można odszukać odpowiednie zapisy przed wizytą w sklepie. Zatem "słodycze" czy "chrupki solone" to opisy niespełniające wymogów prawa Mnie się przydarzył na paragonie opis "szczotka" - i nie wiadomo, czy do zębów, czy do d*. A szczotka miała być do sprzątania, marki York Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój smartfon ma kilka lat, a też można go obsługiwać jedną ręką - jest taka funkcja. Honor 9 Lite.
Mój facet ma starszy model ajfona, bajerancko mały egzemplarz. Niestety, ciężko się robi z aplikacjami, np. niedawno mu się pojawiło info, żeby odinstalował aplikację Play24, bo jest dostępna nowa wersja. Odinstalował. Nowa wersja okazała się zbyt nowa na jego telefon i teraz w ogóle żadna odsłona Play24 u niego nie występuje, bo starej już się nie da zainstalować z powrotem, nawet się w tej sprawie kontaktował z Play Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki skrót myślowy - oczywiście, że chodzi o ekipę; jedna nagroda u mnie, druga u osoby, co ją wygrała. I ona od razu powiedziała, że wyda to na żarcie dla swojego psa. No wzruszyłam się tak jakoś odruchowo, a kufa pies nawet nie wie, ile żarcia wypaśnego dostanie za tę stówkę, ma to głęboko w swojej puszczającej śmierdzące bąki poopie W ogóle to Wam przy tej okazji powiem, że przy psich bąkach nawet drogi oczyszczacz powietrza wymięka Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie 2/3 za różne zgłoszenia z różnych dni, czyli zasada jest taka, że... nie ma zasad Zresztą przy "podwójnym" Lay's już to zakumałam licznych porażek doznając Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kto je, ten je
Nie trzeba w to klikać -> wygrałam stówkę olewając ten punkt.
Po prostu klikam w banner "dodaj kolejny kod" i gra rozpoczyna się od nowa. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś się komuś pomyliło.
Nagrodami mogą się urzędnicy zainteresować w kontekście coś tam przeciwdziałanie finansowania terroryzmu. Dlatego DUŻE operacje bankowe są sprawdzane. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się podoba. Myślami już jestem przy wakacjach Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest konek o zwierzakach -> niechaj zatem i mnie ze względu na aparycję nagrodzą Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poważne - ale skoro wątpisz, to jednak sporo prowokacji musiałam zapodać w swoim konkursowym życiu
Dzięki za odpowiedź, ruszyłam na pełnym gazie do świata języków obcych i wierzaj mi, że już nie kumam, co czytam w języku polskim. Dobrze, że od jakiegoś czasu mam przymusową pobudkę o 04:45, zdążę się rano pozbierać przed tą rozmową online. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj na starość tak mi dni lecą, że całe etapy potrafiłam przegapić Mam nadzieję, że będzie lepiej, tzn. większa ilość zgłoszeń nie oznacza automatycznie większej ilości nagród, ale przynajmniej "coś robię" W tamtym etapie puściłam 3 zgłoszenia - jak widzę, zostałam graczem hurtowym Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18368
Punkty karne 0
Konkursy dodane