Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#7048334 Napisano: 21.09.2022 19:23:26 w Wkurza mnie...
sledzik860 napisał(a):

A nie pomyślałaś o tym, że być może ta 'kobiecina' z racji swego sędziwego wieku nie ma siły/ochoty włóczyć się po całym autobusie i pytać o miejsce? Zachowanie wychowawczyni wzorowe, a gówniak widać manier nie nauczony. Wyrasta k***a pokolenie pińset plus i to już widać teraz. 

Czasy, kiedy wiek był wyznacznikiem stanu zdrowia, dawno minęły. Daaawno.
Kobiecina nie musiała nikogo o nic pytać, skoro inne miejsca i tak były wolne. Ewidentnie szukała konfrontacji.
Zachowanie wychowawczyni słabe na maksa, ale to tylko moja ocena; może psycholog dziecięcy byłby innego zdania?
Powiedział "Nie, proszę pani, bo ja lubię siedzieć sam!" Jak dla mnie ok.
Sama nie wiem, co bym rzekła, gdyby ktokolwiek wsiadł do busa z niezajętymi miejscami i stwierdził, że on chce siedzieć dokładnie! tam, gdzie spoczywa mój plecak po wycieczce. Być może poleciłabym tej osobie zajęcie innego miejsca. W mniej lub bardziej uprzejmy sposób.
Roszczeniowi się robią wszyscy po kolei, bo rozdawnictwo w tym kraju kwitnie. To od wieku nie zależy. Moja sąsiadka ma lelo ponad 60., a mogłaby kancelarię doradczą otworzyć, taką ma wiedzę co i gdzie dają. Gdyby jej zmierzyć IQ, to by ledwo do minimum dociągła, taki "geniusz" wybiórczy ma. Przy niej starzy wyjadacze konkursowi to płotki codzienności. Niedawno z nią rozmawiałam na korytarzu i musiałam długo szczękę ze schodów zbierać. Wyświetl w wątku >>
2 nelunia, elmas 0

joan

#7048323 Napisano: 21.09.2022 18:38:22 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

świetnie rozpoczęty  dzień.. nie dość ,że mnie coś złapało i ledwo idę.. to idąc przed szkołą z córką i będąc na pasach gość zaczął na nas jechać! musiałam przyspieszyć żeby we mnie nie uderzył.. potem podeszłam a on do mnie, że on sobie lekko na gaz wciskał. a ja jestem nie miła.. cudowne rozpoczęcie dnia... 

... więc na drugi raz...
pirueta zrób
lekko cisnąc gaz emotka ! (prosto mu w ten gupi łeb & najlepiej po jakimś konkowo-chipsowym kombo)

cudaczek121 napisał(a):

Jechałam dzis rano autobusem podmiejskim (...) W pewnym momencie na trasie wsiadła jedna starsza pani i spytała jednego młodego chłopczyka, czy mógłby usunąć z fotela obok swój plecaczek. Na te prośbę chłopczyk odpowiedzial: Nie, proszę pani, bo ja lubię siedzieć sam! (...) W autobusie było jeszcze kilka innych wolnych miejsc, a w razie czego gotowa byłam odstąpić tej Pani swoje miejsce. Co nie zmienia faktu, że zirytowała mnie postawa tego chłopca.

Skoro były dostępne inne miejsca, mogła je kobiecina zająć, zamiast aferę robić.
Wyobrażasz sobie sytuację odwrotną? Że podchodzi ktoś do babci, co zakupy obok siebie dała na siedzenie i - pomimo innych opcji żeby spocząć - wyjeżdża do niej z tekstem, że chce usiąść dokładnie na miejscu tych siatek? Człowiek to człowiek.
Ale może tej pani właśnie chodziło o to, żeby swą wielkość okazać i należy-mi-się-dej?
A dzieciak tłumaczyć się nie musi. Może np. mu niedobrze w autobusach i dlatego lubi siedzieć sam?
Zaś opiekunka dzieci nie okazała empatii, ani nie wzbudziła jej w chłopcu - zirytowała się i zażądała od niego określonego działania.
Ale wiesz, to się tak wszystko łatwo pisze post factum emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7047693 Napisano: 18.09.2022 19:17:22 w SZUKAM....
inska napisał(a):

szukam konkursu...
mama mało konkursowa ale przy okazji zakupów w ITM widziała na batonikach Dove info o konkursie, nie je słodyczy wiec nie kupiła, nie cyknęła fotki więc nie znam szczegółów, może ktoś podpowie co to za konkurs/loteria może być bo szukam u nas w bazie i chyba nic nie pasuje ?

Jak pisała edzia21 -> na bank chodziło o Dare, też widziałam ten stand w ITM. Szkoda, że nie raczyli wspomnieć, iż batoniki należy zakupić DWA. Nie ma to, jak wk* miłośników tego batonika. I zniechęcić mugoli do brania udziału w tym konku emotka Wyświetl w wątku >>
1 inska 0

joan

#7047187 Napisano: 15.09.2022 13:51:28 w WC - rozmowy o wszystkim
kachakacha napisał(a):

Jaki człowiek jest naiwny...
Zbliżają się urodziny mojego taty, który bardzo lubi Sanah. Czekałam kilka dni, żeby dzisiaj o 11 kupić bilety na koncert z orkiestrą. Jednak jak weszłam na stronę, to niemal zawału dostałam. Nie spodziewałam się, że są aż tak drogie emotka

Podobnie się "zdziwiłam" emotka Nie jestem fanką - miałam pójść dla towarzystwa, skoro koncert w NOSPRze. Pomyślałam, że odkupię na forum kod do Eventim i gotowe. Hmm jednak wolę się wybrać na występ Kabaretu K2 w Siemianowicach Śl. (55 zł) emotka (chyba że bilety na Sanah wygram)

monisss napisał(a):

emotka  to ja powiem Wam - 1 koperta, wszystkie paragony, misz masz emotka  zero logiki, porządku, znajdę w niej też kody z almette czy korki emotka emotka

Lecz przecież: jak coś jest gupie, ale działa, to nie jest gupie! emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#7046989 Napisano: 14.09.2022 16:42:39 w WC - rozmowy o wszystkim
kasia10006 napisał(a):

Jaki macie patent na przechowywanie konkursowych paragonów? Tak żeby się wszystko nie pomieszało emotka

2x segregator A5 (jeden na konki bieżące, drugi na zakończone) -> tyle już lat w biznesie i niczego lepszego nie wypróbowałam emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6874314 Napisano: 04.08.2022 19:53:02 w Smolar
lucya napisał(a):

Czy udało się komuś kiedyś wygrać u Smolara z literówką? emotka

Napisałam dziś fajny tekst i wysłałam z bykiem, bo akurat się spieszyłam  emotka

O to chyba można już gratulować głównej nagrody! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6874313 Napisano: 04.08.2022 19:51:51 w Wkurza mnie...
melancholia napisał(a):

Czy tylko mi czas tak szybko leci? Dzisiaj odkryłam, że za kilka dni minie dokładnie 3,5 roku odkąd ostatni raz widziałam się z przyjaciółką z czasów szkolnych. A ciągle mam wrażenie, że to było w tamtym roku. O tempie w konkursowym świecie to już nie wspomnę. Dziś usiadłam do konkursowych notatek, a one z lutego, kiedy to już sierpień się kończy... 

Dla mnie również planeta kręci się nieco za szybko emotka Bardzo pomógł mi zakup spersonalizowanego planera na początku roku - jedynie na czas dwutygodniowego urlopu odłożyłam go w kąt, to mój wierny kompan emotka Wymyślam też różne metody regularnego "wykrawania" dla siebie kawałeczka z czasowego tortu codzienności: tu godzinka, tam dwie... emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6873274 Napisano: 31.07.2022 20:26:11 w Żegnamy zmarłych
baxter napisał(a):

(...) zawsze gdy jestem w sklepie przy skrzyneczce mandarynek to uśmiecham się sama do siebie i przypomina mi się Mariolka, jak kiedyś pisała, że będąc właśnie w sklepie w takiej sytuacji zadzwonił do niej telefon i odebrała informację o wygranym samochodzie (...)

Mnie również Mariolka najmocniej kojarzyć się będzie właśnie z mandarynkowym wspomnieniem...
Dopiero dzisiaj trafiłam na tę smutną informację emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6865347 Napisano: 17.06.2022 19:12:59 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, bo zaraz pierwsza część prezentu, czyli 150 zł wyląduje na moim rachunku bankowym - skorzystałam z promocji poniżej i (łącznie) 500+ dostanę (Bnp Paribas). Dziękuję za cynk, po raz pierwszy wzięłam w czymś takim udział, akurat potrzebowałam otworzyć konto w banku emotka

mh12 napisał(a):

Aktualnie w dwóch bankach rekordy:

500 zł premii od BNP Paribas

Wyświetl w wątku >>

joan

#6865119 Napisano: 15.06.2022 22:21:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
Nivea w Drogeriach Jawa -> regulamin mówił jasno, że "7. Przekazanie Nagród I stopnia oraz Nagród II stopnia nastąpi w drodze przesyłki kurierskiej lub pocztowej."
Tymczasem w mejlu napisali: "Po odbiór nagrody zapraszamy Państwa do drogerii JAWA, w której dokonali Państwo zakupów kosmetyków NIVEA pod udział w konkursie."
Czy ktoś z Was - laureatów - już pisał do nich w tej sprawie? Akurat mi się tam nie chce specjalnie podjeżdżać, mam ciekawsze zajęcia (może jeszcze zdjęcie z kierowniczką sklepu planują, za ten wygrany zestaw kosmetyków)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6864196 Napisano: 09.06.2022 18:31:05 w SZUKAM....
zielonaszpilka napisał(a):

Podobnie jak ewikewikk uważam, że 500 zł to minimum. Dobrze dać tyle, żeby chociaż za talerzyk się młodym zwróciło, a jeśli to "standardowe" polskie wesele to obecnie raczej mało jest ofert sal weselnych z ceną mniejszą niż 250 zł. Większość sal ze względu na obecną sytuację korzysta też z możliwości podwyższenia ceny maksymalnie o wartości zapisane w umowie. Według mnie 500 to minimum, 600 już fajnie wygląda, a wszystko co ponad to na pewno bardzo ucieszy młodych emotka

Pls nie piszcie takich rzeczy. Kto nie ma kasy na wesele, niech nie urządza i tyle. A ten cały "talerzyk" = sala? żarcie słabe i alkohol, którego nie piję, muzyka najniższych lotów... idąc tym tropem powinnam wkładać 5 zł do koperty, ani grosza więcej. Zatem może niech każdy da tyle, ile mu komfortowo w duszy, bez żadnych matematycznych obliczeń, bo jeszcze młodzi nic nie dostaną emotka

cudaczek121 napisał(a):

Mam 18 czerwca Komunię córki swojej kuzynki, to jak myślicie 300 zł wystarczy czy jednak za mało bedzie?

Moja Droga, dla jednej osoby to będzie mało. Dla drugiej - dużo. A osób na imprezie będzie mnóstwo, może więc przestańmy je w myślach ankietować, tylko zapytaj siebie -> jaka kwota będzie dla mnie przyjazna? Połóż banknoty na stole przed sobą. Dokłada, odejmuj. Aż uznasz, że jesteś w pełni spokojna i zadowolona emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6854997 Napisano: 20.04.2022 19:58:39 w WC - rozmowy o wszystkim
rare85 napisał(a):

Poszukuję porządnych, fajnych garnków - podobnych jak ten Tefal, czyli z nienagrzewającymi się rączkami, które są wygodne i łatwo je "złapać". Niestety Tefal ma w środku te rączki na śruby, a z własnego doświadczenia wiem, że w czyszczeniu, ale i przygotowywaniu potraw są one niepraktyczne. Doradzicie coś?

Nie doradzę konkretnego modelu, ale jeśli masz czas i możliwość, udaj się np. do TkMaxx. Przejrzyj asortyment, poszukaj w internecie opinii, poczytaj ulotki na produktach (mogą nie być w j. polskim) emotka Wyświetl w wątku >>
1 rare85 0

joan

#6854645 Napisano: 18.04.2022 18:46:55 w WC - rozmowy o wszystkim
sledzik860 napisał(a):

Mam pytanie o paragony z Lidla. Który numer ogólnie podajecie do loterii i konkursów, ten z góry po prawej koło NIP, czy jednak ten na środku obok daty ? Niby wizualizacja na stronach mówi jasno, by podawać ten numer u góry po prawej, jednak mnie nie daje to spokoju, bo bardziej jako numer paragonu przemawia do mnie ten na środku. Przykładowo u Smolara w konkursie opinii Lidla należy jednak podać ten numer na środku. Miał ktoś jakieś doświadczenie w tej sprawie w jakiejś agencji ?

ZAWSZE podajesz numer po prawej stronie u góry.
CHYBA, że regulamin / wizualizacja mówią inaczej. Wyświetl w wątku >>

joan

#6853393 Napisano: 07.04.2022 20:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

Dzięki emotka
U Ciebie 8 znaków to kombinacja cyfr i liter, czy tylko jeden rodzaj znaków?

I to i to, zatem obie wersje są poprawne. Powodzenia emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6853391 Napisano: 07.04.2022 20:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
banka-manka napisał(a):

faworek napisał(a):

no właśnie ja mam tak jakby 2 kody, a kupiłam też 3 Żywce Zdrój... jeden ma 8 liter, drugi 12 cyfr, dlatego nie wiem o co kaman ;/ 

Który kod w końcu wpisałaś? Numery czy litery?Bo mam taką samą sytuacje w aplikacji i nie wiem, które jest właściwe.

Mnie wczoraj i dzisiaj wyskoczył kod na 8 znaków i zgłoszenia przeszły, tak więc polecam Wam zrobić. Osiem znaków = okejka emotka

pioge7 - czekam na pierwszego odważnego emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6853196 Napisano: 06.04.2022 20:01:40 w WC - rozmowy o wszystkim
sabanerro napisał(a):

Hej. A ja muszę się z ciekawości zapytać. Wy jesteście mega doświadczeni i znacie się na tym. Czy konkursy z krzyżówkami z gazet i różnych tego typu magazynów, co się wysyła kupon do redakcji z odpowiedziami są wg Was legitne? Pamiętam kilka lat temu mnóstwo tego wysyłałam i nic zupełnie nie wpadło. Wygrał ktoś z Was coś w ten sposób? Pamiętam, że nie dawało mi to spokoju długi czas.

Wg mnie żaden konkurs, gdzie wysyła się kupon pocztą, nie jest legitny emotka Nawet na badziewne nagrody pewnie tam ludzie słali makiety czy bombelkowe wycinanki; ten sam syf, co w konkursach urnowych... Natomiast było kiedyś sporo konkursów smsowych i tam naprawdę nagrody przyznawali, niezależnie od redakcji. W loteriach gazetowych udziału nie biorę, to nie podpowiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 cb656

joan

#6851177 Napisano: 24.03.2022 13:03:31 w Zdjęcia naszych wygranych
Gogle Visa. Hmm.  Jakieś takie nołnejm. 
Wyświetl w wątku >>

joan

#6851012 Napisano: 23.03.2022 15:51:09 w Wygrane na wymianę/sprzedaż
agniecha1985 napisał(a):

Sprzedam 2x kod na koszyk zakupowy o wartości 50 ZŁ w sklepie e-develey 

Pls sprawdź następujący aspekt: kiedyś chciałam puścić zamówienie z moim kodem przez konto mojego faceta (miał dukaty na darmową dostawę) i u niego mój kod nie zadziałał. Pojawiło się info w stylu, że ten kod jest przypisany do innego mejla. Wyświetl w wątku >>

joan

#6850822 Napisano: 22.03.2022 15:27:46 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

hahaha emotka  w sumie.. nie wiem czy jest czego żałować skoro to tylko dla faceta prezent emotka   

Tak se myślę (w oczekiwaniu na smsa, że jedzie do mnie męski zestaw Fa), że najwyższa pora doceniać konki, gdzie nagrodą jest 10 zł. No bo za taką dychę to można przecież na pewno jakiś zakład w totku puścić i zostać milionerką emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6849413 Napisano: 14.03.2022 11:51:12 w Karlsbad
faworek napisał(a):

FBmarta22 napisał(a):

joan napisał(a):

Przyszła dziś "torba termiczna z Milki" (DPD). Wygląda, jak kosmetyczka. Po bokach dwa plastikowe zapięcia / klamry, ale paska brak. Taki chiński psikootas-bez-es. 

OMG chociaż duża ta kosmetyczka, czy raczej taka torebka na lunch? emotka

czy miałaś wcześniej jakieś powiadomienie, że przyjdzie paczka? 

Tak, ale tylko w przypadku jednego laureata i na ten adres dostałam "nagrodę".  Wyświetl w wątku >>
1 faworek 0