Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
emio2
Postów 651
Data rejestracji 17.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie gram o pierdoły...szkoda czasu
nie klikam....szkoda czasu
gram....w zaoszczędzonym czasie
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to mam ten sam numer... Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
że co
chyba żart odpuścić im nasze tysiaki Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PW chetnie odkupię...:)
Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
farta...hehe no może farta Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak dokladnie, wlasnie sama się zorientowałam że łódź....na trzech moich fonach zamknięta
Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie również bony Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeden zarezerwowany Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bede o 18.00 czekam na zgloszenia na pw ..ok 19-20 bedę jechałą do reala Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzis dzwonilo eko
Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pozdrówka dla wszystkich złośliwych ..tych bardziej i tym mniej Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiesz tu już nie chodzi o słowa...ale takie chamstwo jakie szerzy tu Tendence uważam że nie jest w porządku...co do słów użytych racja..ale hasła typu: pogrzeb sobie po kubłach w swojej wsi...świadczą naprawdę o jej inteligencji i poziomie relacji w społeczności...nie wiem jaki w tym cel....ale naprawdę nie rozumiem jak można czerpać satysfakcję z takiej zawistości....
porównując słowo...do jej postępowania...nie uważam że jedno to większe, a inne mniejsze zło...ktoś w końcu sprawia że połowa tego wątku jest zaśmiecona przepychankami i głupimi komentarzami Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na szczęście nie Ty o tym nie decydujesz....a nie wnikam czym się zajmujesz....bo mam lepsze zajecia...i nie mów proszę w moim kierunku.... Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... masz racje...koło czterech mi to lata....ale wiesz potrzeba tu takiej z której połowa forum ma ubaw....a dziś z rana jeszcze lepszy ubaw miałam....za co ktoś niestety dostał karniaka... Wyświetl w wątku >>
emio2
Postów 651
Punkty karne 0
Konkursy dodane