Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To może do mnie w poniedziałek dojdą. Ale i tak Stefano przeginał z wynikami i z wysyłką. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I o to chodzi. Zamiast pracować, ja wolę leniuchoooować
Mnie niestety ganiają, żeby w soboty pracować. I wkurza mnie wstawanie o 5 i że jak wracam, to jestem zmęczony. W moim zakładzie większość pracuje po 10 godzin + godzina na dojazdy. dziennie. A mnie by wystarczyło 4h - 10-14. Składki opłacone, a dorabiać sobie na fuchach i być wolnym człowiekiem. Praca-spanie-praca-spanie, to nie jest życie. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ogrodnictwo, to działalność rolnicza, więc powinien być KRUS, moim zadaniem...
Wkurza mnie wysoki ZUS dla prowadzących własną działalność. Bym założył firmę, ale płacenie 800zł zusu nie jest przyjemne (zarabianie 800 zamiast 1600 robi różnicę). Chcą mieć większy kryzys i większe bezrobocie, to niech jeszcze podniosą. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam. Najlepiej zbadać doświadczalnie. Model telefonu i sieć mają największe znaczenie. Metoda prób i błędów. Najlepiej się uczyć na smsach za 61gr i niewielkiej konkurencji Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie się wirusy nie imają Dlatego nie używam balastu systemu w postaci antywirusa. Nie wiem skąd tak te ludziska łapią wirusy... No może da się używając przeglądarki Internet Explorer i uruchamiając na własne życzenie pobrane robaki-rootkity z emule, zainfekowany autostart w pendrive, ale tak po za tym, to nigdy nie złapałem... A wszystko i tak szybciej i skuteczniej usunę ręcznie. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cierpi ten, kto wjedzie w otworzone drzwi. Żona kolegi właśnie otworzyła drzwi i urwało lusterko i jeszcze coś. A na krawędzi drzwi praktycznie żadnego śladu. Dostała mandat 50zł.
Mnie grozi znacznie więcej 200+80 kosztów (które rosną) to już było na rozprawie bez prawa obrony (tryb przyspieszony - formalność napisania sprawa nie budzi wątpliwości. Jak widać budzi i to ogromne). Nie policzyłem jej. Z tą to już było 5, a ma być 6 rozpraw i nie wiadomo czy to koniec. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak w ogóle, to była czwarta rozprawa (jest już termin na piątą) o niezachowanie należytej ostrożności, stworzenie zagrożenia dla bezpieczeństwa i że przewróciłem się sam (na rowerze). A prawda jest taka, że wpadłem na otworzone drzwi samochodu zaparkowanego przy ulicy. Po wizycie na pogotowiu, zgłosiłem wypadek na Policję i z pokrzywdzonego zrobili mnie obwinionego. Uczestnicy zdarzenia się nie kwapili do tego, choć jest taki obowiązek.
Nie dość, że jestem nieusłużnie oskarżony, to zarzut jak w kryminale. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wkurza mnie, że nowe telefony nie podają sekund i nie ma normalnych raportów (Sony Ericsson). Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam paragony Capppy, ale faks trzeba wysłać w ciągu 72h od wygranej konkursu. Tyle już minęło od ostatniej gry, więc to nieaktualna propozycja. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy od punktu widzenia. Ktoś musi nie wygrać, żeby ktoś mógł wygrać
Dla sponsora jest lepiej, kiedy trzeba mieć paragon, bo zwiększa sobie popyt. A o to przecież tylko chodzi Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.youtub.../watch?v=Rh2E0Ngf5LA Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na przesyłki z konkursów czeka się tygodniami lub miesiącami
Mnie też wkurzyło, że priorytet od poniedziałku do piątku nie dotarł (zakup i zaplata w sobotę).
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyzerowało i nie nalicza. Ładny początek. Pierwszy raz zdecydowałem się na konkurs klikany Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do mnie też nic nie chce nić przyjść:
podkładki i pendrive z ŚNB, świetlówki, płyty Stefano i tylko część z Centrum XP. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane