Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie śpimy?
W poniedziałek mam jechać na wczasy i nie wiem jak odebrać przesyłkę. Był kurier, ale nikogo w domu nie było. Teraz nie wiem co robić Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w super nowym telefonie raporty mam, ale ani sms, ani raproty są podawane bez sekund. Już nie wspomnę ile trzeba guzików wcisnąć, aby zobaczyć z jakiej godziny jest wiadomość.
Jeszcze na dodatek sms wysłał po trzech dniach (konkursy na czas bez szans). Dodał sobie wiadomość do skrzynki nadawczej i wysłał ją kiedy mu się zachciało. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze, że ja w reklamie mam panią w bikini Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mnie wkurza że nie mam 2 IP: jednego stałego, drugiego dynamicznego Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko nie zniszcz awiz z nagrodami Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo pewnie maszyny też nie są ciche Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oooo, mój ojciec miał taki patent, że kładł różne rzeczy na dachu samochodu i ruszał była saszetka z portfelem - tata położył na samochodzie dziadka, a dziadek z nim odjechał, paluszki rybne się zbierało z ulicy (w pudełku nie pojedynczo ) i biała plama po śmietanie - wtedy jeszcze była w szklanych butelkach - nie było czego zbierać
Mnie zaś licznik rowerowy wyskoczył z zatrzasku na nierówności i zanim mogłem podnieść już był przejechany (do wyrzucenia poza baterią). Miałem również wypadek na rowerze. Telefon poleciał na drugą stronę ulicy, 2 sekundy i samochód już przejechał. Wyświetlacz na Allegro 10zł i telefon jak nowy - Nokia 3310i - twarda sztuka Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Co robisz?
- Ekstrahuje...
- Wow! Zrób mi też! Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jednak. Co innego jakby zaoferował swoje marne umiejętności, a nie oszukiwał forowicza. Gdybym chciał sfałszowany paragon, to bym sam lepiej to zrobił. Ale nie chcę oskarżenia za fałszowanie dokumentów (grożąca kara pozbawienia wolności od 3 miesięcy do lat 5). Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uważajcie na oszustów, którzy fałszują paragony
Szukanie paragonów, to najczęsciej cwaniactwo. A inny cwaniak sfałszuje paragon. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieaktualne. Transakcja wzorowa. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa paragony były dziwnie podobne do siebie, a po poniesieniu kontrastu widać, okazało się co gdzie było zmieniane. Radzę Wam uważać. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znowu aktualne Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nikt nie chce? To jak ja chciałem kupić, to składali mi nierealne propozycje. A tu za symboliczny 1% nie ma chętnego (co prawda, paragon tylko na ostatni dzień). Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo potrzebuję z 16.06 lub wcześniejszego, a 17.06 nie wygrałem. Ot, masz skomplikowane rozwiązanie. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane