Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie... i tak braknie mi 50pkt do magicznej liczby 1250. A już punktów zdobywać nie można...
Mam nadzieję chociaż, że w tym nowym programie nie będą mieli takiego burdelu. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
//
Witaj!
Nazywam sie Tatiana. I'd like to meet you. Mam 24 lat. Nie jestem zonaty. Nie mam dzieci. Jestem bardzo chuda dziewczyna. Z natury spokojny, cichy. I love gay firmy. Uwielbiam gotowac pyszne dania. Brakuje mi osoby, ktora oceni moje potrawy. Jesli jestes zainteresowany, to napisz do mnie na moj adres e-mail dobro.tatyana@gmail.com
Mam nadzieje, ze mnie napisac. I'll wait for your list i przeslac mi swoje zdjecia.
Tatyana
// Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Walcz, bo niedługo wszystkie punkty wyparują Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedyś nie doliczyli mi 50 punktów za doładowanie, a bez których brakowało do doładowania 50zł. Upomniałem się pisząc @ i przyznali moje punkty. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A więc w drodze do szkoły wysyłamy papierki, drogie dzieci Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słaby to pomysł. Żeby zmarnować komuś szansę? Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak w ogóle muszę się poprawić. Lepiej jak czas na kasie się późni, bo wtedy na paragonie mamy wcześniejszą godzinkę, a o to właśnie chodzi. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czas na kasie ze wzorcem atomowym? Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli czas na kasie się śpieszy, to ok, ale jak się spóźnia, to w pospiechu można stracić nagrodę Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Data i godzina zakupu
Produktów na danym paragonie nie może być późniejsza niż data i godzina
wysłania wiadomości SMS
Nie może być późniejsza, a więc identyczna może być Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za info
Zapomniałem dodać, że przez internet i za friko. Tak to niech się pocałują. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane