Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 20 lat wiek podniosą do 75 - znaczy nam 20 i 30 latkom Wystarczy spojrzeć na dane demograficzne. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, odchowane - przewijanie pieluch i nieprzespane noce z głowy
To miało przedstawić, że faceci są skłonniejsi do akceptacji nieswoich dzieci, niż kobiety. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biorą za włosy i przed ołtarz zaprowadzają.
Najpierw jest uczucie, potem są alimenty
Kolejność rzeczy: 1) sentyment, 2) temperament, 3) moment, 4) lament, 5) aliment. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No ale sami widzimy że skutek jest odwrotny od zamierzonego...
Wkurza mnie publiczne pisanie o osobistych rzeczach.
Przykłady:
hura, okazało się że nie jestem w ciąży
hura, jestem w ciąży
hura, mąż mnie zaspokoił na początek dnia
hura, mnie też
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faceci biorą niechętnie kobiety z dziećmi, a kobiety totalnie niechętnie biorą facetów z dziećmi lub później chcą je wyrzucić z gniazda, kiedy mają swoje. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skoro są osobiste, to po co o nich w ogóle pisać? Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A myślisz, że kobiety płacące alimenty skaczą z radości jak przychodzi pismo w sprawie ich podwyższenia?
Mój wujek ma drugą żonę i właśnie jej bardziej przeszkadza podniesienie alimentów niż wujkowi, bo to oczywiste pogorszenie bytu jej i jej dziecka.
Kiedy obecna żona przez okno zobaczyła jak idzie do ojca syn z pierwszego małżeństwa, ona do wujka: wygoń go! A dziecko usłyszało to przez otwarte okno, fajnie... Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Brawo. Tylko zrzędzić potrafią. Przecież widziały gały co brały.
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdziwy konkursowicz nie wyrzuca paragonów z 2009 roku Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niedawno też to pisałem
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Noo, fajnie że przypominasz Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W przedszkolu to dzieci jedno od drugiego po prostu się zarażają, a nie od niedopiętej kurtki. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba mieć skrzynki redundancyjne (te same wiadomości na różnych serwerach). tlen mi działa zresztą. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To było a propos tego? http://media.ebau...om/2006/07/evol2.jpg
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy nie wpisywać do wyszukiwarek Madzia itp. i po sprawie. Trochę dystansu do idiotów. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja rozumiem, że wam jest zimno, ale jak jest zima, to musi być zimno, tak? Pani kierowniczko, takie jest odwieczne prawo natury. Czy ja palę? Pani kierowniczko, ja palę przez cały czas, na okrągło. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego mnie się marzy domek pasywny. Na razie poza zasięgiem... Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jesli sms odsyła do regulaminy.net to organizatorem spamu jest Media Contact z Dąbrowy Górniczej.
W celu zablokowania, trzeba wysłać bezpłatny sms o treści NIE na numer 80555 Wyświetl w wątku >>