Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wirus też pewnie dostaje klucz, który posiada tylko jego właściciel (klucz wysłany przez internet). Jedyna droga to zapłacić cwaniaczkowi... dekodowanie było możliwe w czasach, gdy internet nie był powszechny. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jakimś celu chyba zaszyfrował (czytaj: żeby zapłacić za odszyfrowanie) A więc jest możliwe odzyskanie
Co innego jakby się znalazł hacker, który odzyska dane z dysku przetopionego na widelec.
Nota bene - jak się nazywa to cudo? Dawno dawno temu tez coś takiego było i antywirusy radziły sobie z odszyfrowanie. Tak słyszałem, bo jakoś antywirusy mnie nie przekonują, a wirusy się mnie nie imają.
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
One studiują stosunki yyy międzynarodowe Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maile mogą olać. Lepiej zadzwoń. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak se nie da. Wszystko albo nic Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja, nagroda nie ważne z którego dnia. Losowanie było z całej puli. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłoszenie w dniu zakupu Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wysyłałaś rano czy przed północą Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może nie tak po kolei. Grałem tylko przedostatniego dnia. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może po prostu wg czasu wysłania. Dzisiaj obdzwaniają ostatnie dni. Telefon po telefonie miałem - dosłownie kilka sekund, a zakres numeracji był inny Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zawsze z zastrzeżonego.
Chciałem się spytać czy sylwestry już obdzwonione, to usłyszałem, że nie mogą udzielić takiej informacji
Swoją drogą Pani już mnie kojarzy, choć nie jestem tak jak visserarthur na per ty Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No, dzwonią, bez jaj 3 telefony w ciągu 5 minut Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba jajami jak to tedance trafnie określiła Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zegar normalny, ale on tutaj nie ma znaczenia, bo z wyników wynika, że:
Jedno miasto = jedna wygrana
Gdyby było tak jak piszesz, mało komu by się podobały takie wyniki, że po 5 razy występuje to samo nazwisko albo mała miejscowość. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407