Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam 1 paragon z pierwszego dnia promocji jakby ktoś był w potrzebie... Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Albo sama wybrałaś złą sieć i zamiast do play, wybrałaś kod do plusa. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nieee, tylko blendery Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.allegr...jatkowy_tymbark.html Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie sms przymuliło, zwrotka po północy przyszła. Związku z czym mam wolny paragon
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgodzę się. Jest dużo nazwisk. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to. Chętnie odbiorę osobiście praleczkę
Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
play? Jeśli tak, to odblokuj premium. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znaczy swoim to za free, ale nie obcym. Tak czy siak bym musiał jeszcze zapłacić podatek za darowiznę Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chciałem 900, żeby się pozbyć, ale z drugiej strony - zainwestowałem i za darmo nie będę rozdawać. W sklepach są za 1400 Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko, ktoś da 300, bo Ty dajesz 500 Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałem propozycję 700zł za zmywarkę, bo na allegro są po 999 Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo musieli postawić na wystawę. Nie byłoby kłopotu w przypadku odbioru osobistego. Chamstwo to jest - przykładowo - jak ktoś z Wrocławia gra na Suwałki Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też. Dzisiaj Play znowu szalał. W ogóle daje czadu. Blokuje premium, spamuje Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Tato, co to jest POLITYKA?
Ojciec odpowiada:
- Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALIST¡, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZ¡DEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWI¡ZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLAS¡ ROBOTNICZ¡, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCI¡!!! Zrozumiałeś synku???
Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:
- Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA??
- TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASÊ ROBOTNICZ¡, ZWI¡ZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZ¡D śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚÆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!! Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zróbmy ankietę. Czy po zastosowaniu plasterków z Rossmana mole chcą Cię zjeść Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wg mnie realne. Owady mają czuja.
feromony płciowe ćmy pawicy samce wyczuwają nawet z odległości 3 km.
To nie ćma pawica, ale 100m to już od sąsiadów przylecą, a taki plasterek raczej ma większą moc od jednej samicy Wyświetl w wątku >>