Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dołączam się do grona nielubiących RMF, choć 15 lat temu się słuchało Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się nie zdejmie blokad (a wiele osób nie wie, że trzeba to zrobić), to bardzo prawdopodobne, że pralka powędruje w bliżej nieokreślonym kierunku.
Jak pralka będzie miała słabe tłumienie drgań, to będzie mniej stabilna. Moja pralka jak wyczuje, że załadunek nie che się wyważyć, to potrafi wcale nie odwirować i trzeba połowę wyjąć i na 2 razy wirować. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby były takie dobre, to by dawali 2 lata gwarancji jak większość elektroniki, czy nawet 5, a Apple daje tylko rok. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze wiedzieć, że dzwonią z rezerwą. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przepraszam, tak początek mi się zgadzał ale dalej inne cyferki.
Nałeczowianka to: 512096153 Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdaje się, że nałęczowianka. Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może facet też miał wyciszony telefon albo było dzwonione o nieodpowiedniej porze - spał, jadł, uprawiał seks, itp
Przecież oddzwaniał facet. Morał z tego taki, że telefony są strasznie uperdliwe.
Napisz do tego sklepu. Nie rozumiem - skoro było kupione w sklepie stacjonarnym, to po co było odsyłane? Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może w sposób umyślny zgubił Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hard&Smart Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie przepadł telefon za 861zł. Zapłaciłem podatek i zwrócili podatek Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też tak miałem że wysałem numer paragonu bez w i mnie zdyskwalifikowali. A w innych konkursach napiszą, że numer paragonu nieprawidłowy, bo nie mogą być literki Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalnie tak jak na rachunek w innym banku. Ale nie zawsze da się przelać kasę na te rachunki techniczne prepaidów. Nie wiem dlaczego... Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pójdę dalej - nawet alkohol i papierosy Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lekarze się zatrudniają w przychodniach na 1/4 etatu, żeby mieć tani ZUS, a potem łoją cały etat prywatnie. Lekarka w przychodni była opryskliwa, a jak się poszło prywatnie do tej samej, to nie ten sam człowiek, milutka, uprzejma Wyświetl w wątku >>
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
smsowicz
Postów 1407
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Normalne ceny. 30zł (małe wypełnienie, gorszej jakości, tani stomatolog) 130zł (drogi stomatolog, dobre i duże wypełnienie) Wyświetl w wątku >>