Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6166105 Napisano: 27.02.2016 21:54:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie jak jest z wygraną w krzyżówce Skarb? Poprosili o dane smsem i wybór drogerii do odbioru, ale skad wiedziec kiedy tam dostarczą to. Jakis drugi sms daja informując? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6161720 Napisano: 18.02.2016 11:59:18 w Kaufland konkursy
ja nie biore udzialu I nic nie wygralam ale fajnie ktos wymyslil zeby za ta karte kupic te twarda, czyli 200 zl za 200 zl I wtedy tik taki kupic I dostac reszte:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6156780 Napisano: 07.02.2016 12:15:24 w WC - rozmowy o wszystkim
edzia21 napisał(a):

stefania7 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

magnus napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

Czasem do nocy trzymała mu lampę...

Dzięki. Przynajmniej wiem dzięki czemu Ford stał się sławny emotka

W tamtych czasach to chyba nie lampy, a świece jeszcze były? emotka
Yhy. Postaram się zapamiętać: dla lepszego samopoczucia mężczyzny potrzebna jest noc, kobieta i jakaś świeca.

świeca zapłonowa

żeby konar zapłonął emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6154998 Napisano: 04.02.2016 12:12:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olivkap napisał(a):

dostaliście maila na wp? u mnie pustki  emotka

nic nie ma.. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6154986 Napisano: 04.02.2016 12:11:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
znow nie dostalam od nich linku na maila a sprobowala z inen poczty niz wczoraj, kurna Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6154400 Napisano: 03.02.2016 12:46:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
na gazeta brak linka dalej Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6149969 Napisano: 25.01.2016 17:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
erychta00 napisał(a):

Czy ktoś posiada jakieś szczegółowe informacje lub kontakt telefoniczny odnośnie zwrotów opieki weterynaryjnej z programu wiem jak karmić? Tak się zastanawiam czy szczepienia również są uwzględniane. 

ja do nich napisalam z prosba o szczegoly ale juz z tydzien nic nie odpisali Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6149578 Napisano: 24.01.2016 20:47:24 w SZUKAM....
bc14 napisał(a):

jaki film polecacie do obejrzenia w kinie? ( trzeba wykorzystac bilety wedlowskie)

"Syn Szawła" ciężki choć dobry, "Anomalisa" - nie warto, "Nienawistna ósemka"-fajny Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6148186 Napisano: 20.01.2016 19:10:09 w WC - rozmowy o wszystkim
u mnie takie miejsce najbliższe wyjściu też kiedyś zrobili, że dla inwalidy i parkowała tam taka dość młoda, ale baardzo gruba kobieta
potem jakoś zniknęła, chyba się wyprowadziła i już usunęli ten przywilej Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6146530 Napisano: 17.01.2016 20:52:33 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

Brak sensownych konkursów promocyjnych. Jak nie jakieś piankowe miecze, to jakieś kubki do wygrania. No bez jaaaj. 

w ogóle dziadostwo z konkami, moja lista właściwie pusta, obijam się konkursowo Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6146304 Napisano: 16.01.2016 20:56:13 w Wkurza mnie...
luko922 napisał(a):

Mnie nic nie wkurza. Mnie ciekawi kim jest tomniewkurza, bo że ma tu jakieś inne konto - jestem prawie pewien emotka

tomniewkurza mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6145285 Napisano: 14.01.2016 22:01:11 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

szukam informacji co dokładnie jest w zwrocie kosztów, czy np. tylko obowiązkowe szczepienia czy można coś jeszcze, bo np. nam zaproponowano czyszczenie zębów - chodzi o program #wiemjakkarmic, a w regulaminie jest podane tylko "zwrot kosztów  opieki kliniki weterynaryjnej do maksymalnej wartości 200zł brutto dla zadeklarowanego w Programie psa lub kota Ambasadora w okresie 1 roku od zakończenia Programu. "

mi się wydaje, że każdy paragon od veta będzie ok skoro nie sprecyzowali Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6145283 Napisano: 14.01.2016 21:59:54 w SZUKAM....
marta85 napisał(a):

Szukam informacji czy ktos otwieral juz pralke z "wez w nagrody w obroty " od Smolara, czy jest w niej wszystko tzn. weze odprowadzajacy i doprowadzajacy wode, czy mozna otwierac i od razu podlaczyc czy trzeba cos dokupic, z gory dziekuje za odpwowiedzi

wiesz co, ja nigdy nie wygrałam pralki, ale kiedyś kupowałam i coś tam trzeba dokupić, własnie jakieś węże czy coś Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6144440 Napisano: 13.01.2016 17:05:26 w WC - rozmowy o wszystkim
bethan napisał(a):

Dzięki, o Mel B słyszałam emotka

To już zmieniam te "dziewczyny", żeby nikt się nie czuł wykluczony.

Jilian Michels "30-day shred" , trzy levele, pierwszy level jest na pewno na yt. Robisz codziennie przez 30 dni, po 10 dni kazdy level. Kazdy trening to pol godziny. Dobry na ogarniecie sie. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6143044 Napisano: 11.01.2016 00:06:38 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

ziolko napisał(a):

rata za mieszkanie ważna rzecz.. 
Ale chyba postępowanie kuzynki pozostawiło jakiś mały niesmak? 

To prawda. Mimo wszystko czuję sie troszke oszukana, bo gdy przypominam sobie "ten dzień" to nadal widzę uhahana kuzynke, ktora tak bardzo cieszy sie na pieczenie ciast. Dalabym Jej Oskara. Leonardo D.by Jej pozazdroscil emotka

może dopiero potem przyszła jej sprzedaż do głowy więc cieszyła się szczerze Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6142800 Napisano: 10.01.2016 01:22:57 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

mia napisał(a):

Dlaczego jak idzie ku dobremu, to pojedynczo, a jak się wali, to już wszystko? emotka
Czy to może tylko u mnie taki fart? emotka

Nie tylko u Ciebie.Odnoszę wrażenie,że w moim życiu z roku na rok zamiast iść ku lepszemu, to jest coraz gorzej-taka powolna wegetacja emotka Naprawdę z każdym kolejnym rokiem wiążę zawsze nadzieje,że coś się zmieni,pozytywnie mnie zaskoczy,ale teraz to ja się po prostu cofamemotka emotka

Nic Cię nie zaskoczy. Sama musisz coś zmienić, bo samo nic się nie zrobi. Musisz próbować, działać i bieg wydarzeń przyniesie nowe możliwości. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6142611 Napisano: 09.01.2016 12:24:40 w SZUKAM....
@asante napisał(a):

staszek napisał(a):

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

A już byłam zainteresowana, ale jak zobaczyłam, że nie będziesz już zabierał zniczy to mi przeszło emotka chciałabym razem z Tobą poczuć ten dreszczyk emocji, a teraz jak widzę to już po ptakach...

Ja też o tym marzyłam, ale nie łapię się wiekowo  emotka  Gdybym Cię poznała nieco wcześniej nie wahałabym się ani sekundy...

Batistutku, taki smutek wyziera z Twoich wiadomości. Zaprawdę jesteś mądry i z pewnością piękny. Mam jednak kilka pytań:
Czy jesteś jurny oraz czy jesteś w stanie co miesiąc zarabiać te 30 tysięcy?
To poważne pytania, chodzi o dopasowanie, a może i innym, które się w Tobie podkochują wyjaśni wiele rzeczy i pomoże dokonać odpowiedniego wyboru. A co do zniczy - nie ma już szans na mały włam na cmentarz? Bo jeśli nie, to wielka szkoda. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6142552 Napisano: 09.01.2016 01:55:06 w SZUKAM....

w dalszym ciągu szukam fajnej normalnej dziewczyny. Wykorzystuję wszędzie okazję bo dzisiaj naprawdę trudno poznać kogoś wartościowego jestem z okolic Nowego Sącza. Nie oceniam po wyglądzie, jednak dbałość o siebie bez przesadna jest ważna i na koniec- nie będę już zabierał tych zniczy!

Ale ile Ty masz lat? Ustaw swoje zdjęcie jako avatar.
Ja się w Tobie podkochuję, bo po tej akcji ze zniczami wiem, że jesteś zaradny. To takie męskie!
Jestem bezprzesadnie ładna, bezprzesadnie mądra.
emotka
P.S. Sądząc po avatarze masz też piękny, boazeryjny przedpokój pełen kwiatów.
Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6141154 Napisano: 06.01.2016 02:35:24 w Wkurza mnie...
evita napisał(a):

Ale ja nie jestem złodziejem i wolał bym zakończyć ten temat. Przeczytaj sobie moje wyjaśnienie dlaczego tak napisałem, co sądzę o grzebaniu ciała w ziemi. Nie robię tego w złej mierze, jak również nie chce być tak odbierany.

To pewnie w złej cerze emotka

zmawiając pacierze
a jak znicz jest, to bierze Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6139851 Napisano: 03.01.2016 01:55:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

Mam pytanie a co daje dodanie 2 konkursów jakie tematy czy to coś ważne będę widział i czy jak raz dodam to już póxniej nie musze? Bo nie wiem nawet gdzie i jka szukac tych konkursów.

Gdy dodasz dwa konkursy, ujrzysz... przyszłość. Bez kitu. Możesz wtedy obstawić numery totka, które na bank zostaną wylosowane. Ale uważaj! My również znamy te numery, więc Twoja wygrana nie będzie duża.

Konkursy możesz znaleźć w bazie. Jednak tych z bazy nie możesz do bazy dodać. Takie błędne koło. Nie uda Ci się opuścić tego ronda.

Po dodaniu jednego konkursu na Twój adres zameldowania zostaje wysłany jeden znicz (niekradziony). Po dodaniu dwóch wysyłają Ci na adres korespondencyjny drugi znicz (kradziony). Po dodaniu trzeciego konkursu na adres na jaki jesteś zarejestrowany w Skarbówce, wysyłają Ci nowy znicz, chińskiej produkcji. Po dodaniu czwartego na adres jaki zgłosiłeś w ZUS wysyłają Ci kradziony znicz grający "Wstań, powiedz nie jestem sam". Wyświetl w wątku >>
0 0