Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6453094 Napisano: 16.01.2018 16:16:05 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nic mnie tak ostatnio nie wkurza jak brak kultury u użytkowników Internetu. Kupują produkty na allegro, nie płacą, nie odpowiadają na e-maile. Na olx żadnego dzień dobry, czy innego powitania, tylko z grubej rury: biore za pół ceny z wysyłką. emotka

mam to samo, tydzień mija, wpłaty zero, zero odpowiedzi na maila
nie ma nawet jak ukarać takiego "kupującego". system komentarzy beznadzieja.

ale prowizję 10% brać to są pierwsi! Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6452406 Napisano: 14.01.2018 15:21:11 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

REKLAMY na kanałach muzycznych!!!! Wrrrrrrrr i dziecięcych!!!!!  emotka emotka emotka

na kanałach na yt?
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma w co grać.... Już nie mówię o promocyjnych, bo w te gram rzadko, ale te pozostałe....

dokładnie, nie mam w czym wziąć udziału przez najbliższe dwa tygodnie Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6449006 Napisano: 04.01.2018 18:41:49 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę jak krowie na rowie zasadę działania karty prepaid, bo nigdy z nich nie korzystałam. Mam wygrana kartę z Wedla z mBanku. karta była zasilona kwotą 100 zł, która już oczywiście wykorzystałam. Transakcje na karcie mogę sobie sprawdzić po adresem mban.pl/prepaid. Ale tam sa tylko dane dotyczące karty, a do dokumentów mam dołączony nr rachunku do karty przedpłaconej. W jaki sposób mogę wejść na to konto, sprawdzić czy konto jest na laureata zarejestrowane itd.? Nie ustalałam hasła, żeby móc się normalnie logować.    

mnie się wydaje, że nie możesz, karta ma rachunek przypisany no, bo musi mieć Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6448496 Napisano: 04.01.2018 00:33:49 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy orientuje się ktoś czy jest jakaś darmowa dostawa na allegro do paczkomatów inpost? Allegro jakiś czas temu informowało, ale ja nic takiego nie widzę na aukcjach...

promocja trwaŁA w dniach 18-24 listopada

Mówimy o innej akcji. Ta, o której ja mówię, tak jak napisałam wyżej trwa od 22 grudnia 2017 do 30 kwietnia 2018.

to dla wybranej grupy miało być, jak nie poinformowali Cię to chyba nici z tego, że Ci się należy Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6448114 Napisano: 02.01.2018 22:39:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy Roku, wiesz co mam wygrać w 2018, no to do dzieła! Bo kiepsko jakoś idzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6445247 Napisano: 22.12.2017 11:07:41 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

dostałem info od ALLEGRO:

Wkrótce ruszymy z promocją darmowej dostawy dla wybranej grupy
klientów kupujących na Allegro. Wybierając Twoją ofertę -
spełniającą opisane niżej warunki promocji - kupujący
otrzyma kupon, którym opłaci dostawę. Koszt dostawy pokrywa
Allegro, Ty otrzymasz pełną kwotę (za towar i za dostawę

tylko co mi po tym jak niby ustawię wszystko co oni chcą w parametrach a i tak nie poinformują o tym ludzi o takim czymś ... i jak mają akurat wybrać moją ofertę jak nie będą wiedzieli że mają darmową dostawę!

dlaczego zakłądasz że nie poinformują tej wybranej grupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6443794 Napisano: 19.12.2017 09:59:31 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

Wkurza mnie Allegro z tym brakiem komentarzy które są ważne rok do wystawienia a potem znikają.
Chce od kogoś coś kupić i często nie wiem czy to osoba wiarygodna-a może być że tylko poprostu rzadko sprzedaje .
Ciągłe zmiany-użytkownikom się nie podobają a oni i tak mają to w poważaniu.... tylko zysk.

system komentarzy jest obecnie do bani, masz rację
kiedys ludzie wystawiali, bo chcieli zwrotnego,  teraz jak tylko kupujacy wystawia to co 10 osoba daje komenta, bo sie ludziom nie chce Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6443649 Napisano: 18.12.2017 20:11:34 w Pomocy!!!!
Domino123 napisał(a):

Domino123 napisał(a):

Ściągnęłam WOAH i jest tylko czerwony ekran z buźkami ? Jak zagrać w konkurs? Nie ogarniam aplikacji ;x

Już nie ważne, mam! ale działa jak krew z nosa emotka  

ja się prawie 1,5 h od momentu sciagania do wziecia udzialu, masakra, co chwile jakies problemy, nawet z mailem i ściaganiem Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6443237 Napisano: 17.12.2017 18:48:28 w Pomocy!!!!
joasiunia napisał(a):

Drodzy, pomóżcie, please emotka Mam kartę przedpłaconą Edenred z konka Danio w Biedronce (Wróć do szkoły z nagrodami) i chcę ją zrealizować, jednak nigdzie nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie: w jakich bankomatach można z niej wypłacać bez prowizji? emotka

ja tez ja mialam z jakiegos konka kiedys, zadzwon sobie oni Ci po numerze ja sprawdza i powiedza czy da sie i gdzie Wyświetl w wątku >>
1 joasiunia 0

androm

#6442905 Napisano: 15.12.2017 23:00:26 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

oddała

Takiej kociej piękności wszystko bym wybaczyła  emotka

jak tu się gniewać na takiego kociaka, przepiękny, taki słodziak Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

androm

#6442140 Napisano: 14.12.2017 15:23:58 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Jestem w szoku..... w domu nikogo nie ma poza psem bo albo w pracy albo pojechali na pogrzeb.. a dostałem 10 minut temu emaila że paczka odebrana na mnie....  emotka  mój pies umiał otworzyć dom zamknięty na dwa spusty i odebrać paczkę ....  emotka  
a tak naprawdę... ciekawe co z moją paczką... kurier nie dzownil w ogóle... teraz mam ją szukać czy co... jak przyjdę do domu?  emotka

być może zmieściła się do skrzynki pocztowej emotka

Chyba że sąsiada... nie mamy skrzynki na listy... No jestem wściekły jak nie wiem... to prezent dla taty i teraz go se będzie chyba po sąsiadach szukać... 

nie doceniasz mądrości psa, to na pewno on odebrał Wyświetl w wątku >>
1 79magda 0

androm

#6442082 Napisano: 14.12.2017 14:14:42 w WC - rozmowy o wszystkim
norweska20 napisał(a):

Sprzedawał z was ktoś rower -zapakowany w duży karton ? potrzebuje pomocy -jakim kurierem wysłać katron o wymiarach wysokość 112 , szerokość 31 , długośc 198 waga ok. 23 kg 
jaki jest koszt ?
dpd na czacie informuje że gabaryty za duże i nieprzyjmie paczki ...

wejdź sobie choćby na sendit i wpisz wymiary, a pokażą Ci się propozycje Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6436416 Napisano: 03.12.2017 13:53:12 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

Przyzwyczaiłam się już trochę do ignorowania cebulaków z OLX, którzy stale wypisują, że dadzą "tyle i kropka", dzwonią o 5 rano, żeby zapytać czy przedmiot jest dostępny, albo umawiają się i nie przychodzą na spotkania... No cóż, mam "szczęście" to takich osobników i przyciągam ich jak magnez. Dzisiaj jednak odkryłam zupełnie nowy gatunek "Cebulak z Allegro" - koleś kupił kilka moich rzeczy przez "kup teraz" po czym napisał do mnie, że oferuje 70% ceny i zwrot prowizji, którą zabiera Allegro. Oczywiście odmówiłam i wytłumaczyłam, że transakcja jest wiążąca, a ja nie sprzedaję przedmiotów poza Allegro. Napisałam, że czekam na wpłatę całości albo niech zrezygnuje z zakupu, tak żebym mogła starać się o zwrot naliczonej prowizji. Teraz koleś mnie obraża i "straszy", że gdzieś tam mnie zgłosi do Allegro i wystawi negatywa  emotka Moje pytanie brzmi: na jakim etapie rozwoju zatrzymał się mózg tej osoby?  emotka

Skąd ja to znam... do mnie dzowni jeden od miesięcy am wystawioną krowę milkę i dzowni z pytaniem czy ona daje mleko... No masakra jakaś.. najgorsze że numer nieznany, nic nieda się zrobić emotka  

wkurza mnie aktualizacja na Windows .... od 16:50 do teraz mam 4% ... 40 minut. Czekania... ile to będzie trwać  emotka

serio? jakiś psychol niezły:)

Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

androm

#6426412 Napisano: 09.11.2017 15:45:55 w WC - rozmowy o wszystkim
lolka182 napisał(a):

cb656 napisał(a):

lolka182 napisał(a):

Kwestia gwarancji... PS udziela tylko rocznej gwarancji na sprzęt - jeżeli chce się powołać na niezgodność towaru z umową 24-miesięczną, ustawową muszę skontaktować się ze sprzedawcą czyli teoretycznie z organizatorem konkursu...

Dziwne. Kiedy kontaktowałem się w podobnej sprawie z SONY, nigdy nie żądali dokumentów zakupu. Wystarczy im numer seryjny/IMEI urządzenia. zadzwoń na numer +48 22 22 77 444 lub wyślij wiadomość e-mail na adres [email protected]https://support.s...le.com/pl/contactUs/

właśnie dzwoniłam i chodzi o to, że oni mówią, że jako producent udzielają rocznej gwarancji na sprzęt (konsola ma trochę ponad rok) a jeżeli chce skorzystać z 24 miesięcznego okresu rękojmi to muszę to sobie zgłosić do sprzedawcy czyli jak sądzę organizatora konkursu, który widnieje na protokole przekazania nagrody

organizator nie jest sprzedawca, próbuj, ale nie wiem Ci czy udostepni fakture, pewnie maja na siebie kupiona czy na kogo tam zeby w koszty wliczyc zakup nagrody Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

androm

#6424297 Napisano: 04.11.2017 14:26:13 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

Auto rano odebrane od mechanika, zostało stać pod biedronka. Wybrałam się na zakupy i chyba akumulator padł. .. mąż w pracy, jeszcze nie wie, masakra, kolega mnie zawiozl do domu i wracałam drugim autem dokończyć załatwianie spraw... a dziecko plakalo- mamo nie jedz. Ostatnio jak plakalo, to z wyjazdu na 2 godz na badanie zrobiła się moja drzemka w aucie o 22 i powrót po 5 godz do domu., prawie o północy. 

a to taxi mogłąs wezwac i za 20zl by odpalił od siebie Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6417471 Napisano: 17.10.2017 18:53:58 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Piszecie ze laysy kupic w zabce male opakowanie. U mnie we wszystkich zabkach itp. te male sa bez tego paska z info o konku. To chyba w nich kodu nie znajde? Nie spotkalam nigdzie malych opakowan zeby mialy ten pasek o nagrodzie zolty doklejony,serio są? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6416345 Napisano: 15.10.2017 11:22:20 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

pioge7 napisał(a):

45 paragon wklepany na pieprzone lubiśki i doooopppppaaaa... a doooopa po nich rośnie emotka emotka

To tak ,jak u mnie emotka   Nawet dzieci nie chcą już ich jeść, a kalosze uciekają w tych bramkach emotka

Ja tylko kilka, ale przyznam ze sa okrpnie niedobre Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6412156 Napisano: 05.10.2017 14:33:02 w Czy informują/ informowali?
zdolnabestia napisał(a):

W tym konkursie rozdawali 500 kosmetyków do testowania. Informowali o tym?https://www.e-kon...ma.html#.WdYkiqxb6Uk

Ktoś się załapał? Wysyłali nagrody?

Informowali z dwa tygodnie femu mailem,ja nie mam ichyba nie wyslali jeszcze Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6409594 Napisano: 30.09.2017 12:09:56 w Wkurza mnie...
msn22 napisał(a):

Dostałam się do grona osób testujących kremy przeciwzmarszczkowe Nivea Q10 z Wizażu, z czego się bardzo cieszę, kosmetyki już dotarły, jednak martwi mnie jedna rzecz... emotka Krem na noc przyszedł JUŻ OTWARTY. Pudełko nie miało na sobie folii zabezpieczającej, a plomba zabezpieczająca kosmetyk została wcześniej zerwana emotka  Najpierw dało mi do myślenia to, że pudełko nie miało na sobie folii, jak krem na dzień - tutaj wszystko ok. Na opakowaniu jest informacja, aby przed pierwszym użyciem zdjąć plombę zabezpieczającą, a tutaj patrzę - brak.
Jestem zawiedziona i szczerze mówiąc, nie wiem, co zrobić z tym fantem - kiedy opakowanie zostało otwarte przez kogoś, czy wszystko z tym kosmetykiem w porządku w związku z tym i czy nie dostanę jakiegoś syfu na twarzy... emotka

Ten kosmetyk tak po prostu wygląda. Ja też dostałam pudełko, a w środku krem w długiej tubie. Folii nie ma i nie ma śladu żadnej plomby. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6407874 Napisano: 26.09.2017 15:32:03 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zestaw ze Specjala Wyświetl w wątku >>
0 0