Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6462113 Napisano: 11.02.2018 08:20:30 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Oj, macie rację...
Gdzie czasy rossnetu i kilku(nastu) konkursów miesięcznie z nagrodami całkiem fajnymi.
A batony pamiętacie?
I urodziny Plusa z telefonami, które było dość łatwo wygrać...

A dziś... susza, nędza, loterie emotka

Oj,te batony.... emotka to była gra czasowa,a ile wygrywało się ich . emotka
A dziś wkurzają mnie te bramki emotka gdzie ciężko cokolwiek ugrać emotka

Batony do dziś wspominam z rozrzewnieniem. I tego kuriera, który to przywoził. haha.
Pamiętam też Winiary, gdzie dzwoniło się na infolinię i odpowiadało na pytania. Dziś takiego konka nie uświadczysz.
No i kosze Timotei. To co dziś jest, to rzeczywiście bieda i żerowanie na kupowaniu produktów. Wyświetl w wątku >>

androm

#6460397 Napisano: 06.02.2018 15:22:44 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

BZWBK!!!! Kpiny! Całe życie miałam rachunek bezpłatny, teraz miesięcznie pobierają 7 zł! Za przelew 0,50zł (miesięcznie robię ok. 10-15 przelewów). a najśmieszniejsze jest to, że mając pewną kwotę (x) odłożoną na konto oszczędnościowe i nieruszaną totalnie, raz dostaję odsetki w wysokości 24pln, żeby w kolejnym miesiącu od kwoty x+24pln dostać 13pln. Poszłam do banku, żeby mi wytłumaczyli, jak przy stałym oprocentowaniu i kwocie wyższej, dostaję niższe odsetki.... Powiedzieli mi, że to niemożliwe. Widać, że pracownicy banku mają swoje konta u konkurencji....

a czy to nie za karte oplata bo ja tez mam tam rachunek i on jest darmo, a za karte zaczeli pobierac od wrzesnia
oczywiscie, na infolinii ja zamknelam, w ogole jej nie uzywam Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6458011 Napisano: 31.01.2018 11:45:15 w Wkurza mnie...
I jak już mam narzekać, to wkurza zawyżanie wartości nagród.
Choćby kufer mieszanki krakowskiej-ich cena 89 zł, na allegro 55zł.
I tak jes z każdą rzeczą, wszystko jest taniej niż ich regulaminowe ceny. Przepłacają za to i płacą wyższy podatek, ale kto bogatemu zabroni,a koszty se robią. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6458010 Napisano: 31.01.2018 11:39:17 w Wkurza mnie...
dokładnie, oni chyba myślą, że społeczeństwo takie bogate, że parę stów wydać na MOŻLIWOŚĆ wzięcia udziału, to nic
a przecież od możliwości do wygrania, to jeszcze długa i kręta droga jest Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6457926 Napisano: 30.01.2018 23:57:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
kufer mieszanki krakowskiej Wyświetl w wątku >>

androm

#6457861 Napisano: 30.01.2018 20:13:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tonyclayton napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Ja już dawno rozwiązaniem problem  z kurierami.  Zdarzało się że zostawili pod drzwiami paczkę czy u sąsiada bez informacji. Ale jak za każdym razem ja sprawa została fajnie załatwiona dawałem naPIWEK w postaci piwa to od tej pory nie było żadnego incydentu. Zawsze telefon. Zawsze info o której będą a i często podrzuca pod inny adres emotka  

Z tymi naPiwkami bywa roznie. Przed swietami przyszlo pudlo henkow dla mnie a ze nie bylo nas w domu to zona poprosila zeby zostawil pake u sasiadow. I mowi mu, ze moze sobie wziasc 3 szt za fatyge. Za kilka dni mialy przyjsc henki dla zony, a ze byly fajnie zapakowane to mielismy je sprezentowac. W domu znowu nas nie zastal i ponownie prosba do sasiadow. Jakiez bylo moje wk...jak poszedlem odebrac pake a tam rozerwane i wyjete 3 szt. Bez pozwolenia!! Tel do goscia, ten wydygany, przeprasza, ze zwroci. To mu tlumacze ze nie o same piwa chodzi tylko rozerwanej paki nikomu nie przekaze. Gostek mnie wyleczyl z uprzejmosci do wszelkiej masci kurierow.

niesamowite, że tak zrobił, bez pozwolenia tym razem zajumał sobie, myślał, że to jakaś nowa reguła, że będzie z wszystkiego brał sobie część? serio, nie mieści mi się w głowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6457713 Napisano: 30.01.2018 13:19:48 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Ale akurat tego nie zmienisz dodatkowym kategoryzowaniem konkursów. Jeśli komuś chce się napisać wiersz 50-wersowy, żeby wygrać kubek w serduszka, to zapewniam Cię, że znajdzie go i na poszukiwanie takich konkursów.

Hahahahha, przypomniał mi się jakiś konkurs, jeszcze z zeszłego roku, gdzie można było wygrać środki czystości (jakiś płyn do prania, odplamiacz i coś tam jeszcze). I kobieta napisała poemat (serio, miał chyba ze 100 wersów) o ... kupie. Jak jej dziecko zrobiło kupę i wszędzie rozmazało i opisała jak to spierała emotka  Myślałam, że umrę ze śmiechu i kibicowałam jej z całych sił, ale nie wygrała! Wkurzyło mnie to trochę, bo takiej kreatywności to jeszcze nie widziałam emotka

a zdjęcie dała?bo jak nie, to moim zdaniem nagroda się nie należy:) Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

androm

#6457608 Napisano: 30.01.2018 10:13:59 w Wkurza mnie...
Dla mnie książka jest spoko nagrodą, zwłaszcza jak da się ją czytać, a nie z zaskoczenia przysyłają "Żywoty świętych". Ale te pierdołki za 5 zł, choćby 3 kartki pocztowe albo długopis, to już trochę obciach dla organizatora.Oczywiście nie biorę w nich udziału. Wyświetl w wątku >>

androm

#6457360 Napisano: 29.01.2018 15:46:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Info w gazetce: "Kup 2 dowolne produkty Melvit..."
Kupiłam soczewicę.
Nie ma jej na liście w regulaminie emotka

ja bylam i nie znalazlam niczego z listy, same te ktorych nie ma na liscie:( Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

androm

#6456471 Napisano: 26.01.2018 08:42:46 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Allegro... kupują a nie płacą.... a Allegro nie zwróci opłaty za prowizję od sprzedaży bo klient nie potwierdził mojej wersji... No halo ja mam nawet dowody że rezygnują z zakupu a Allegro uparcie twierdzi że nie bo nie... emotka

mnie też się po raz pierwszy trafiła taka agentka, że nie wpłaciła, na maile zero odzewu, na telefonie z zaskoczenia kłamała, że wpłaciła w nocy i mi zaraz wyśle potwierdzenie i tyle od niej odzewu było
masakra co się tam dzieje  i że nie ma jak ukarać takich sprzedających, może sobie codziennie klikać po 10 aukcji i za nic nie płacić a ludziom robić problem i zajmować czas
a te prowizje 10%  to juz nie wspomnę co o tym sądze Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, mia 0

androm

#6456422 Napisano: 25.01.2018 22:38:13 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

cb656 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

we wtorek ukradziono mi portfel na siłowni, dziś gdy tam przyszłam czekał na mnie w recepcji. W środku kartka "po co ci tyle paragonów?" Bo akurat w portfelu miałam TYLKO około 50+ paragonów z konkursów od września emotka

Poza paragonami trzymasz czasem w portfelu pieniądze? Na marginesie - zniknęły, czy portfel był kompletny?
No i ważniejsze właściwie: czy cenne paragony się ostały, czy złodziej wyrzucił?
...a tak w ogóle, jak to kartka pisana odręcznie, to jest materiał dla grafologa emotka Zgłosiłaś kradzież?

Ten portfel był tylko na paragony i w sumie jakas tam karta typu payback była. Zgłaszałam na siłowni fakt kradzieży dlatego wiedzieli ze to mój portfel

portfel na paragony:) czego to ludzie nie wymyślą
najważniejsze, że paragonów nie ukradł!:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6453361 Napisano: 17.01.2018 09:54:22 w Pomocy!!!!
madzia34 napisał(a):

czy cos sie zmieniło na allegro/?kiedys cos tam sprzedawałam..kupujacy  wpłacał na  konto,ja  wysyłałam towar...teraz sprzedałam i cisza...znaczy mam namiary kupujacego  ale  bez tel. i @...kasy na koncie brak...

Dziwne, że nie widzisz maila, ani telefonu. Ja widzę i mimo, że wysłałałam maila, nie odpowiada, a mija tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6453229 Napisano: 16.01.2018 20:33:09 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

Jadę sobie dzisiaj na rozmowę rekrutacyjną do miejsca oddalonego od mojego domu o jakieś 38 km. Daleko, ale biorąc pod uwagę, że dojazd spoczko (niekorkowa okolica), obowiązki super, a i firma z działki, która mi odpowiada. Do celu zostało mi jakieś 2 km, a co ja tam widzę: Intermarche, obok Tesco, obok Biedronka, obok Carrefour, a za rogiem Lidl. Po drugiej stronie drogi Castorama i Leroy Merlin. Nie mogłam chwycić oddechu bo tyle konkursowego dobra na jednym hektarze, zwłaszcza, że z konkursowych sklepów mam u siebie tylko biedronkę i to jeszcze trzy kilometry oddaloną od mojego miejsca zamieszkania. Jakoś jeszcze bardziej chcę tam pracować. Cieszę się, że fajne firmy są ulokowane w fajnej okolicy. 

dobieranie miejsca pracy pod konki:) Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0

androm

#6453094 Napisano: 16.01.2018 16:16:05 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Nic mnie tak ostatnio nie wkurza jak brak kultury u użytkowników Internetu. Kupują produkty na allegro, nie płacą, nie odpowiadają na e-maile. Na olx żadnego dzień dobry, czy innego powitania, tylko z grubej rury: biore za pół ceny z wysyłką. emotka

mam to samo, tydzień mija, wpłaty zero, zero odpowiedzi na maila
nie ma nawet jak ukarać takiego "kupującego". system komentarzy beznadzieja.

ale prowizję 10% brać to są pierwsi! Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6452406 Napisano: 14.01.2018 15:21:11 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

REKLAMY na kanałach muzycznych!!!! Wrrrrrrrr i dziecięcych!!!!!  emotka emotka emotka

na kanałach na yt?
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie, że nie ma w co grać.... Już nie mówię o promocyjnych, bo w te gram rzadko, ale te pozostałe....

dokładnie, nie mam w czym wziąć udziału przez najbliższe dwa tygodnie Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6449006 Napisano: 04.01.2018 18:41:49 w WC - rozmowy o wszystkim
asantesana napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę jak krowie na rowie zasadę działania karty prepaid, bo nigdy z nich nie korzystałam. Mam wygrana kartę z Wedla z mBanku. karta była zasilona kwotą 100 zł, która już oczywiście wykorzystałam. Transakcje na karcie mogę sobie sprawdzić po adresem mban.pl/prepaid. Ale tam sa tylko dane dotyczące karty, a do dokumentów mam dołączony nr rachunku do karty przedpłaconej. W jaki sposób mogę wejść na to konto, sprawdzić czy konto jest na laureata zarejestrowane itd.? Nie ustalałam hasła, żeby móc się normalnie logować.    

mnie się wydaje, że nie możesz, karta ma rachunek przypisany no, bo musi mieć Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6448496 Napisano: 04.01.2018 00:33:49 w WC - rozmowy o wszystkim
cherry_coke napisał(a):

cb656 napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy orientuje się ktoś czy jest jakaś darmowa dostawa na allegro do paczkomatów inpost? Allegro jakiś czas temu informowało, ale ja nic takiego nie widzę na aukcjach...

promocja trwaŁA w dniach 18-24 listopada

Mówimy o innej akcji. Ta, o której ja mówię, tak jak napisałam wyżej trwa od 22 grudnia 2017 do 30 kwietnia 2018.

to dla wybranej grupy miało być, jak nie poinformowali Cię to chyba nici z tego, że Ci się należy Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6448114 Napisano: 02.01.2018 22:39:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nowy Roku, wiesz co mam wygrać w 2018, no to do dzieła! Bo kiepsko jakoś idzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6445247 Napisano: 22.12.2017 11:07:41 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

dostałem info od ALLEGRO:

Wkrótce ruszymy z promocją darmowej dostawy dla wybranej grupy
klientów kupujących na Allegro. Wybierając Twoją ofertę -
spełniającą opisane niżej warunki promocji - kupujący
otrzyma kupon, którym opłaci dostawę. Koszt dostawy pokrywa
Allegro, Ty otrzymasz pełną kwotę (za towar i za dostawę

tylko co mi po tym jak niby ustawię wszystko co oni chcą w parametrach a i tak nie poinformują o tym ludzi o takim czymś ... i jak mają akurat wybrać moją ofertę jak nie będą wiedzieli że mają darmową dostawę!

dlaczego zakłądasz że nie poinformują tej wybranej grupy? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6443794 Napisano: 19.12.2017 09:59:31 w Wkurza mnie...
tomasz3 napisał(a):

Wkurza mnie Allegro z tym brakiem komentarzy które są ważne rok do wystawienia a potem znikają.
Chce od kogoś coś kupić i często nie wiem czy to osoba wiarygodna-a może być że tylko poprostu rzadko sprzedaje .
Ciągłe zmiany-użytkownikom się nie podobają a oni i tak mają to w poważaniu.... tylko zysk.

system komentarzy jest obecnie do bani, masz rację
kiedys ludzie wystawiali, bo chcieli zwrotnego,  teraz jak tylko kupujacy wystawia to co 10 osoba daje komenta, bo sie ludziom nie chce Wyświetl w wątku >>
0 0