Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6482079 Napisano: 15.04.2018 22:21:59 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

androm napisał(a):

ace napisał(a):

slonko365 napisał(a):

ace napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Jeśli rzeczywiście pomyłka była po Twojej stronie, i gość dla syna dostał miecz kobity, choć myślał że kupuje faceta, bo tak było w opisie  emotka  to może się czuć nieco oszukany - w tej sytuacji chyba jednak bym machnęła ręką i mu te pieniądze wysłała pierwsza. Generalnie nie spotkałam się z sytuacją, żeby sprzedający pierwszy pieniądze wysyłał, bo nie wiesz, co w tej paczce zwrotnej dostaniesz, ale to nie jest duża kwota, więc bym chyba machnęła ręką, żeby gość poczuł się "przeproszony".

No i właśnie dlatego mimo wszystko skłaniam się ku temu. Choć Możliwa jest i taka sytuacja że wyślę kasę, on nie wyśle miecza a i tak wystawi negatywa...

Wiesz, on też może myśleć, że jesteś oszustką, która co innego daje w opisie, co innego na zdjęciu, a potem wysyła jednym jedno, drugim co innego i ta część, która nie dostanie tego co chciała odsyła Ci towar, a pieniędzy już nigdy nie widzi...  emotka  W każdym razie teraz już jest chyba tylko kwestia tego, żeby go jakoś udobruchać, żeby tego negatywa jednak nie wystawił. No i ryzyko, że zeźlony wyśle miecz już nie nadający się do odsprzedaży albo i tak wystawi negatywny komentarz...

No wiem, ale szczerze ja bym wolała aby włączył spór (czy jak to się tam nazywa) i pisał oficjalnie przez allegro (bo może i oni by coś napisali jak to ma wyglądać w takiej sytuacji), wszystko byłoby na piśmie, a on do mnie wydzwania i rzuca groźbami...

Gość jakby chciał zrobić Cię w bambuko. Choćby to była Twoja wina, ewidentna pomyłka (przecież zdjęcie jednak było to mógł się pytać co właściwie sprzedajesz), to ciekawe gdzie on widział przepisy, że najpierw kasa za towar, a potem zwrot towaru. Nawet na Ukrainie pewnie tak nie ma:) Bzdury Ci gada, a pewnie nawet niczego nie odesłał. Wielki dyrektor, a robi jaja za jakiś miecz za kilkadziesiąt zeta.
Bądź twarda i powiedz, że oczywiście nastąpi zwrot pieniędzy po otrzymaniu towaru. Nastąpiła niejasność w opisie, inne zdjęcie, inny opis i Ty jak najbardziej się z tym zgadzasz i dlatego chętnie przyjmiesz zwrot. Za powstałe niedogodności przepraszasz:) Gość jest żałosny. Chyba chce mieć miecz za friko. W przypadku odesłania miecza uszkodzonego, zwrot nie nastąpi.Powiedz mu, że w Polsce obowiązują polskie przepisy, które przewidują zwrot pieniędzy po zwrocie towaru. Jak chce inaczej, to niech se jedzie do Arizony albo gdzie.
Negatywa jak dostaniesz to albo napiszesz odpowiedź wyjaśniająca albo do allegro żeby unieważniono i opis sytuacji. Czego nie napiszesz, pamiętaj by wspomnieć, że kupujący żadał zwrotu pieniędzy bez zwrócenia CI towaru oraz groził Ci przez telefon sądem i zniszczeniem towaru.Nie możesz chamowi dać się zastraszyć.

no właśnie z tymi przepisami to ja nie wiem jak takie coś widzi prawo? Tzn czy jest jakaś ustawa która mówi, jak powinny wyglądać zwroty?
No odesłać nie odesłał bo mówi, że czeka najpierw na kasę...
Co do jego stanowiska to myślę, że dzisiaj większość tych wszystkich dyrektorów, uważa że wszyscy ludzie świata to jego podwładni których może traktować jak g...
Nawet nie wiedziałam że samo Allegro może skasować komentarz, dotąd spotkałam się tylko z sytuacją, że komentujący zgodził się na usunięcie komentarza. Dobrze wiedzieć. Dzięki.

wiesz, nie wiem czy samo allegro, ale jak beda znali fakty i mu przedstawią to powinien sie zgodzic na usuniecie
za głęboko w to wchodzisz, za duzo rozmyślasz, powiedz mu by to on przedstawil podstawę prawną na jaka się powołuje tzn. niby najpierw kasa, a potem wyśle. To jakas bzdura.
jak zrobisz tak, ze mu wypłacisz to myślę, że on Cię oleje i niczego nie odeśle, bo i po co jak nawet nie masz jak negatywa wystawic i sie zemścić, a jak napiszesz do allegro po pomoc to Ci delikatnie odpiszą że chyba lekko zwariowałaś oddając kasę za towar, którego nie otrzymałas i tyle bedzie ich pomocy, bo nie mają checi zeby się w to bawić, może Ci powiedzą żebys sobie do sądu szła, a Ty nie będziesz przeciez wnosić sprawy, której przedmiotem jest miecz świetlny za 50 zł:) ciekawa sprawa na wokandzie:)
a możliwe jest, ze dziecku miecz mimo, że babski, przypadł do gustu i juz go nawet zniszczył, a ojciec-dyrektor wyczuwa Twoją desperację i, prawdopodobnie młodośc, i chce Cię zrobić w balona
a, no i "zwrot towaru" nie na darmo sie tak nazywa, trzeba zwrocic ten towar, by do zwrotu doszło:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6482010 Napisano: 15.04.2018 14:43:27 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

slonko365 napisał(a):

ace napisał(a):

slonko365 napisał(a):

Jeśli rzeczywiście pomyłka była po Twojej stronie, i gość dla syna dostał miecz kobity, choć myślał że kupuje faceta, bo tak było w opisie  emotka  to może się czuć nieco oszukany - w tej sytuacji chyba jednak bym machnęła ręką i mu te pieniądze wysłała pierwsza. Generalnie nie spotkałam się z sytuacją, żeby sprzedający pierwszy pieniądze wysyłał, bo nie wiesz, co w tej paczce zwrotnej dostaniesz, ale to nie jest duża kwota, więc bym chyba machnęła ręką, żeby gość poczuł się "przeproszony".

No i właśnie dlatego mimo wszystko skłaniam się ku temu. Choć Możliwa jest i taka sytuacja że wyślę kasę, on nie wyśle miecza a i tak wystawi negatywa...

Wiesz, on też może myśleć, że jesteś oszustką, która co innego daje w opisie, co innego na zdjęciu, a potem wysyła jednym jedno, drugim co innego i ta część, która nie dostanie tego co chciała odsyła Ci towar, a pieniędzy już nigdy nie widzi...  emotka  W każdym razie teraz już jest chyba tylko kwestia tego, żeby go jakoś udobruchać, żeby tego negatywa jednak nie wystawił. No i ryzyko, że zeźlony wyśle miecz już nie nadający się do odsprzedaży albo i tak wystawi negatywny komentarz...

No wiem, ale szczerze ja bym wolała aby włączył spór (czy jak to się tam nazywa) i pisał oficjalnie przez allegro (bo może i oni by coś napisali jak to ma wyglądać w takiej sytuacji), wszystko byłoby na piśmie, a on do mnie wydzwania i rzuca groźbami...

Gość jakby chciał zrobić Cię w bambuko. Choćby to była Twoja wina, ewidentna pomyłka (przecież zdjęcie jednak było to mógł się pytać co właściwie sprzedajesz), to ciekawe gdzie on widział przepisy, że najpierw kasa za towar, a potem zwrot towaru. Nawet na Ukrainie pewnie tak nie ma:) Bzdury Ci gada, a pewnie nawet niczego nie odesłał. Wielki dyrektor, a robi jaja za jakiś miecz za kilkadziesiąt zeta.
Bądź twarda i powiedz, że oczywiście nastąpi zwrot pieniędzy po otrzymaniu towaru. Nastąpiła niejasność w opisie, inne zdjęcie, inny opis i Ty jak najbardziej się z tym zgadzasz i dlatego chętnie przyjmiesz zwrot. Za powstałe niedogodności przepraszasz:) Gość jest żałosny. Chyba chce mieć miecz za friko. W przypadku odesłania miecza uszkodzonego, zwrot nie nastąpi.Powiedz mu, że w Polsce obowiązują polskie przepisy, które przewidują zwrot pieniędzy po zwrocie towaru. Jak chce inaczej, to niech se jedzie do Arizony albo gdzie.
Negatywa jak dostaniesz to albo napiszesz odpowiedź wyjaśniająca albo do allegro żeby unieważniono i opis sytuacji. Czego nie napiszesz, pamiętaj by wspomnieć, że kupujący żadał zwrotu pieniędzy bez zwrócenia CI towaru oraz groził Ci przez telefon sądem i zniszczeniem towaru.Nie możesz chamowi dać się zastraszyć. Wyświetl w wątku >>

androm

#6480596 Napisano: 09.04.2018 20:04:25 w Pomocy!!!!
ace napisał(a):

cb656 napisał(a):

Sprawdź na tej stronie: https://allegro.p...ut.php?from=shopping i wybierz "Jeśli jesteś właścicielem rachunku, a nie zrobiłeś przelewu lub chcesz go ponowić przejdź do banku".
Numer swojego rachunku w PayU powinnaś zresztą mieć w historii przelewów, chodzi o przelew autoryzacyjny.

Kurcze nie widzę u mnie tej opcji "Jeśli jesteś...". Ale skoro Glena pisze, że mimo iż ma środki na koncie nie może zwrócić tym osobom co ich kasę już wypłąciłą to to nie pomoże emotka Ale dziękuję za odpowiedź emotka
glena napisał(a):

Obawiam się, że wpłata (jeśli da się ją zrobić) nic nie pomoże - sprawdzałam w tej chwili u siebie na koncie, że pomimo posiadania środków na payU nie mogłabym zwrócić ich dowolnej osobie, a tylko takim kupującym, których pieniędzy jeszcze nie wypłaciłam. 
Nie wiem, czy to można jakoś ominąć.

diękuję za odpowiedź emotka No nic to będę przez przelew zwracała.

A w ogóle jest jakaś procedura zwrotów przez allegro? Tzn on mi najpierw wysyła przedmiot, ja po otrzymaniu przesyłki wysyłam mu kasę, a potem ubiegam się o zwrot prowizji? Jaka kolejność powinna być? Kurcze pierwszy raz mi się zdarza zwrot... emotka

jak mu zrobisz przelew normalnie na konto jakie poda, to przecież masz dowód zwrotu i wystarczy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6476077 Napisano: 22.03.2018 19:49:59 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
oj, nie podoba mi się teraz strona. Wszystko nieczytelne. Rozmieszczenie konkursów jakieś nieregularne, a było tak fajnie:( Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6471626 Napisano: 09.03.2018 22:21:45 w Pomocy!!!!
slonecznik1309 napisał(a):

W tamtym roku wygrałam nagrodę pienieżną 5 tys, ale wypłacono mi 4500 zł (część wzięto na podatek), a dziś dostałam PIT 8C  z  przychodem 4500 zł emotka Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Czy drugi raz muszę zapłacić podatek? czytam w necie różne artykuły, ale czy ktoś doświadczył tego "na żywo"?

mysle ze cos tu jest ewidentnie nie tak i nie powinni Ci wysylac zadnego PITa skoro to oni odprowadzili podatek
nigdy tak nie mialam i napisz do nich bo to chore Wyświetl w wątku >>

androm

#6471273 Napisano: 08.03.2018 22:09:34 w Wkurza mnie...
monnikk napisał(a):

ziolko napisał(a):

Wkurza mnie, że jeden organizator (obecnie, a jest ich wielu) w razie niedokładnego opisu produktu na paragonie życzy sobie na  odwrocie pieczątkę sklepu z podpisem, że to jest produkt X, a nie Y. Ja mu piszę, że nie zawsze w sklepach chcą cokolwiek stemplować (może się boją??), więc super by było, gdyby można było do paragonu dołączyć wieczko, kod kreskowy albo opakowanie. Ale NIE!!! MUSI być pieczątka! a dziś jedna babka w hipermarkecie nie chciała nic stemplować "bo ona nie ma obowiązku i nic nie musi".
Odeszłam od POKu wkurzona na nią i na organizatora.
Przecież logiczne, że jak coś kupuję to mam opakowanie również  emotka

Też mnie to wkurza. I jeszcze te komentarze w POK-u. "ale se pani wymyśliła", " jeszcze czego", "nie, bo nie", " nie oferujemy takiej usługi" oraz "chyba jest pani śmieszna ja nic nie będę stemplować".

mi raz powiedziała kierowniczka dużego sklepu z sieci jubilat, ze oni moga uzywac pieczatki tylko jak towar przyjedzi, jakby ta pieczatka to nie wiem co bylo, ile sie natlumaczylam, ze przeciez podbiciem paragonu nic nie zrobie, pieniedzy im nie ukrade i pieczatek sie na co dzien używa... Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6464686 Napisano: 17.02.2018 09:40:56 w Wkurza mnie...
joasiajulia napisał(a):

shineoff napisał(a):

Wkurzają mnie moi sąsiedzi i kurierzy. Znowu kurier zostawił paczkę u sąsiadów (znowu nie informując mnie o tym- stwierdził, że podałam zły adres przy zamówieniu. Tylko, że zamawiam z tej firmy rzeczy od kilku lat i nawet nie muszę podawać adresu, bo jest przypisany do mojego profilu. Sprawdziłam, w potwierdzeniu zamówienia był poprawny adres). Znowu zrobiłam awanturę firmie kurierskiej. Znowu sąsiedzi nie chcieli mi oddać paczki (oddali dopiero jak zagroziłam policją - nie wiem czy słusznie, ale musiałam ich jakoś postraszyć). Nosz kurczę, czy tylko mnie tak kurierzy i sąsiedzi nienawidzą?  

Mnie tez wkurzają!Kurier w środę zadzwonił że ma paczką "Pudliszki w Tesco" ucieszyłam się,ale niestety nie mogłam odebrać,ponieważ byłam w pracy.Na drugi dzień około 10-tej rano zadzwoniłam do kuriera o której będzie u Mnie z paczką,a on  że paczkę odesłał do organizatora z powrotem,ponieważ nikogo nie zastał.....Wkurzona pytam się ale jakim prawem????Nawet Pan dzisiaj nie zadzwonił do Mnie,więc skąd mam wiedzieć że Pan w ogóle był ....a on dzwonić nie musi i odesłała,po jednej próbie dostarczenia.......... emotka Zadzwoniłam do oragnizatora wyslą ponownie do Mnie do pracy emotka  

Innym razem cukierki z konkursu Mili Smolara.......Przyjerzdzam po pracy do domu około 20 otwieram bramę,myśle co jest nie mogę otworzyć,pcham a tu paczka na ziemi leży z cukierkami......

Innym razem wylatują pieski na dwór,jeden podlatuje do śmietnika chywta "jakieś" pudło i lata z tym po podwórku .......Nie śpiesząc się rąbię drzewo na opał,ale katem oka zarnkełąm na pakunek a tu Robocik Duracela na 395 zł....... emotka

czego by nie mówić, piesek nadaje się na kuriera! Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

androm

#6462113 Napisano: 11.02.2018 08:20:30 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

Oj, macie rację...
Gdzie czasy rossnetu i kilku(nastu) konkursów miesięcznie z nagrodami całkiem fajnymi.
A batony pamiętacie?
I urodziny Plusa z telefonami, które było dość łatwo wygrać...

A dziś... susza, nędza, loterie emotka

Oj,te batony.... emotka to była gra czasowa,a ile wygrywało się ich . emotka
A dziś wkurzają mnie te bramki emotka gdzie ciężko cokolwiek ugrać emotka

Batony do dziś wspominam z rozrzewnieniem. I tego kuriera, który to przywoził. haha.
Pamiętam też Winiary, gdzie dzwoniło się na infolinię i odpowiadało na pytania. Dziś takiego konka nie uświadczysz.
No i kosze Timotei. To co dziś jest, to rzeczywiście bieda i żerowanie na kupowaniu produktów. Wyświetl w wątku >>

androm

#6460397 Napisano: 06.02.2018 15:22:44 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

BZWBK!!!! Kpiny! Całe życie miałam rachunek bezpłatny, teraz miesięcznie pobierają 7 zł! Za przelew 0,50zł (miesięcznie robię ok. 10-15 przelewów). a najśmieszniejsze jest to, że mając pewną kwotę (x) odłożoną na konto oszczędnościowe i nieruszaną totalnie, raz dostaję odsetki w wysokości 24pln, żeby w kolejnym miesiącu od kwoty x+24pln dostać 13pln. Poszłam do banku, żeby mi wytłumaczyli, jak przy stałym oprocentowaniu i kwocie wyższej, dostaję niższe odsetki.... Powiedzieli mi, że to niemożliwe. Widać, że pracownicy banku mają swoje konta u konkurencji....

a czy to nie za karte oplata bo ja tez mam tam rachunek i on jest darmo, a za karte zaczeli pobierac od wrzesnia
oczywiscie, na infolinii ja zamknelam, w ogole jej nie uzywam Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6458011 Napisano: 31.01.2018 11:45:15 w Wkurza mnie...
I jak już mam narzekać, to wkurza zawyżanie wartości nagród.
Choćby kufer mieszanki krakowskiej-ich cena 89 zł, na allegro 55zł.
I tak jes z każdą rzeczą, wszystko jest taniej niż ich regulaminowe ceny. Przepłacają za to i płacą wyższy podatek, ale kto bogatemu zabroni,a koszty se robią. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6458010 Napisano: 31.01.2018 11:39:17 w Wkurza mnie...
dokładnie, oni chyba myślą, że społeczeństwo takie bogate, że parę stów wydać na MOŻLIWOŚĆ wzięcia udziału, to nic
a przecież od możliwości do wygrania, to jeszcze długa i kręta droga jest Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6457926 Napisano: 30.01.2018 23:57:00 w moje dzisiejsze wygrane :)
kufer mieszanki krakowskiej Wyświetl w wątku >>

androm

#6457861 Napisano: 30.01.2018 20:13:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tonyclayton napisał(a):

tadziuuu napisał(a):

Ja już dawno rozwiązaniem problem  z kurierami.  Zdarzało się że zostawili pod drzwiami paczkę czy u sąsiada bez informacji. Ale jak za każdym razem ja sprawa została fajnie załatwiona dawałem naPIWEK w postaci piwa to od tej pory nie było żadnego incydentu. Zawsze telefon. Zawsze info o której będą a i często podrzuca pod inny adres emotka  

Z tymi naPiwkami bywa roznie. Przed swietami przyszlo pudlo henkow dla mnie a ze nie bylo nas w domu to zona poprosila zeby zostawil pake u sasiadow. I mowi mu, ze moze sobie wziasc 3 szt za fatyge. Za kilka dni mialy przyjsc henki dla zony, a ze byly fajnie zapakowane to mielismy je sprezentowac. W domu znowu nas nie zastal i ponownie prosba do sasiadow. Jakiez bylo moje wk...jak poszedlem odebrac pake a tam rozerwane i wyjete 3 szt. Bez pozwolenia!! Tel do goscia, ten wydygany, przeprasza, ze zwroci. To mu tlumacze ze nie o same piwa chodzi tylko rozerwanej paki nikomu nie przekaze. Gostek mnie wyleczyl z uprzejmosci do wszelkiej masci kurierow.

niesamowite, że tak zrobił, bez pozwolenia tym razem zajumał sobie, myślał, że to jakaś nowa reguła, że będzie z wszystkiego brał sobie część? serio, nie mieści mi się w głowie. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6457713 Napisano: 30.01.2018 13:19:48 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

Ale akurat tego nie zmienisz dodatkowym kategoryzowaniem konkursów. Jeśli komuś chce się napisać wiersz 50-wersowy, żeby wygrać kubek w serduszka, to zapewniam Cię, że znajdzie go i na poszukiwanie takich konkursów.

Hahahahha, przypomniał mi się jakiś konkurs, jeszcze z zeszłego roku, gdzie można było wygrać środki czystości (jakiś płyn do prania, odplamiacz i coś tam jeszcze). I kobieta napisała poemat (serio, miał chyba ze 100 wersów) o ... kupie. Jak jej dziecko zrobiło kupę i wszędzie rozmazało i opisała jak to spierała emotka  Myślałam, że umrę ze śmiechu i kibicowałam jej z całych sił, ale nie wygrała! Wkurzyło mnie to trochę, bo takiej kreatywności to jeszcze nie widziałam emotka

a zdjęcie dała?bo jak nie, to moim zdaniem nagroda się nie należy:) Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

androm

#6457608 Napisano: 30.01.2018 10:13:59 w Wkurza mnie...
Dla mnie książka jest spoko nagrodą, zwłaszcza jak da się ją czytać, a nie z zaskoczenia przysyłają "Żywoty świętych". Ale te pierdołki za 5 zł, choćby 3 kartki pocztowe albo długopis, to już trochę obciach dla organizatora.Oczywiście nie biorę w nich udziału. Wyświetl w wątku >>

androm

#6457360 Napisano: 29.01.2018 15:46:06 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Info w gazetce: "Kup 2 dowolne produkty Melvit..."
Kupiłam soczewicę.
Nie ma jej na liście w regulaminie emotka

ja bylam i nie znalazlam niczego z listy, same te ktorych nie ma na liscie:( Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

androm

#6456471 Napisano: 26.01.2018 08:42:46 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Allegro... kupują a nie płacą.... a Allegro nie zwróci opłaty za prowizję od sprzedaży bo klient nie potwierdził mojej wersji... No halo ja mam nawet dowody że rezygnują z zakupu a Allegro uparcie twierdzi że nie bo nie... emotka

mnie też się po raz pierwszy trafiła taka agentka, że nie wpłaciła, na maile zero odzewu, na telefonie z zaskoczenia kłamała, że wpłaciła w nocy i mi zaraz wyśle potwierdzenie i tyle od niej odzewu było
masakra co się tam dzieje  i że nie ma jak ukarać takich sprzedających, może sobie codziennie klikać po 10 aukcji i za nic nie płacić a ludziom robić problem i zajmować czas
a te prowizje 10%  to juz nie wspomnę co o tym sądze Wyświetl w wątku >>
2 pioge7, mia 0

androm

#6456422 Napisano: 25.01.2018 22:38:13 w Dziś cieszę się z.....
moskala22 napisał(a):

cb656 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

we wtorek ukradziono mi portfel na siłowni, dziś gdy tam przyszłam czekał na mnie w recepcji. W środku kartka "po co ci tyle paragonów?" Bo akurat w portfelu miałam TYLKO około 50+ paragonów z konkursów od września emotka

Poza paragonami trzymasz czasem w portfelu pieniądze? Na marginesie - zniknęły, czy portfel był kompletny?
No i ważniejsze właściwie: czy cenne paragony się ostały, czy złodziej wyrzucił?
...a tak w ogóle, jak to kartka pisana odręcznie, to jest materiał dla grafologa emotka Zgłosiłaś kradzież?

Ten portfel był tylko na paragony i w sumie jakas tam karta typu payback była. Zgłaszałam na siłowni fakt kradzieży dlatego wiedzieli ze to mój portfel

portfel na paragony:) czego to ludzie nie wymyślą
najważniejsze, że paragonów nie ukradł!:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6453361 Napisano: 17.01.2018 09:54:22 w Pomocy!!!!
madzia34 napisał(a):

czy cos sie zmieniło na allegro/?kiedys cos tam sprzedawałam..kupujacy  wpłacał na  konto,ja  wysyłałam towar...teraz sprzedałam i cisza...znaczy mam namiary kupujacego  ale  bez tel. i @...kasy na koncie brak...

Dziwne, że nie widzisz maila, ani telefonu. Ja widzę i mimo, że wysłałałam maila, nie odpowiada, a mija tydzień. Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6453229 Napisano: 16.01.2018 20:33:09 w Dziś cieszę się z.....
dwaburekoty napisał(a):

Jadę sobie dzisiaj na rozmowę rekrutacyjną do miejsca oddalonego od mojego domu o jakieś 38 km. Daleko, ale biorąc pod uwagę, że dojazd spoczko (niekorkowa okolica), obowiązki super, a i firma z działki, która mi odpowiada. Do celu zostało mi jakieś 2 km, a co ja tam widzę: Intermarche, obok Tesco, obok Biedronka, obok Carrefour, a za rogiem Lidl. Po drugiej stronie drogi Castorama i Leroy Merlin. Nie mogłam chwycić oddechu bo tyle konkursowego dobra na jednym hektarze, zwłaszcza, że z konkursowych sklepów mam u siebie tylko biedronkę i to jeszcze trzy kilometry oddaloną od mojego miejsca zamieszkania. Jakoś jeszcze bardziej chcę tam pracować. Cieszę się, że fajne firmy są ulokowane w fajnej okolicy. 

dobieranie miejsca pracy pod konki:) Wyświetl w wątku >>
1 cotomabyc 0