Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#6516845 Napisano: 06.08.2018 18:49:44 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
bieda z nędzą przez konkursy pędząemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6515978 Napisano: 03.08.2018 12:13:25 w Dziś cieszę się z.....
cudaczek121 napisał(a):

Cieszę się, że na jutro zaprosili mnie do statystowania w serialu Pierwsza Miłość. Niby to tylko 40 zł, no,ale i tak mam urlop, a za sam fakt siedzenia w domu nikt mi 4 dyszek nie zapłaci emotka

no i masz szansę na karierę gwiazdy

poproszę o autograf:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6515099 Napisano: 01.08.2018 07:57:13 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

pikantny napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Wkurza mnie, że pomimo istnienia ochrony danych osobowych kurierzy często wraz z konkursowymi paczkami z dokumentów zwrotnych wiedzą co wygrywamy, ile to jest warte, a do tego w pakiecie dostają całe nasze dane osobowe. O ile większość kurierów jest w miarę normalna o tyle mam dość komentarzy, które przestają być miłe, a stają się wścibskie. Oczywiście nie chcę generalizować, bo z wieloma kurierami dogaduje naprawdę świetnie i są zawsze pomocni, za to są wyjątki, które sprawiają, że dostaję białej gorączki. 

Mam to samo... Na protokołach, które oni odbierają są wszystkie informacje, pomijając, że mają do nich wgląd, to mi się zdarzyło, że sąsiedzi wypytywali kurierów co tak do mnie przywożą, a kurier oczywiście powiedział. Była też sytuacja, że kurier sam poszedł do sąsiadki i powiedział jej, że ma do mnie paczkę z taką i siaką nagrodą i czy może to u niej zostawić. Co oczywiście moim sąsiadom nie daje spokojnie spać już od kilku lat skąd te nagrody emotka  Ale osobiście wolałabym takie informacje zachować dla siebie, niestety raczej nie ma na to rozwiązania, firmy kurierskie nic sobie z tego nie robią. Można im to zgłaszać do woli. Dopóki nie nagrasz, że kurier kopie Twoją paczkę i nie napiszą o tym portale internetowe, to nie ma co liczyć, że wyciągną jakieś konsekwencje z zachowania pracownika.

Nie rozumiem czepiania sie listonoszy czy kurierów. Ma dane to widzi, przeciez im nie zabronisz. Skoro masz z tym taki problem to:
A) przestan grac (jest miliony ludzi, ktorym to nie przeszkadza i nie wymyslaja sobie problemu)
B) napisz do wszystkich agencji, ze do Ciebie listy zwrotne maja przychodzic w zalakowanej kopercie 
C) przeprowadz sie z dala od sasiadow (w koncu bedziesz miala spokoj, bo oni tacy wscibscy są przeciez...)

Nie chodzi o to, że ktoś widzi dane, tylko o to, że je komentuje albo rozmawia z innymi na ich temat. Idąc Twoim tokiem myślenia, skoro pani w rejestracji przychodni oddaje mi wyniki badań i je widzi, to może sobie je komentować? "Uuuu, cholesterol wzrósł, dużo pączuszków się jadło, co?" A może może rozmawiać na ten temat z kimś innym? Ekspedientka w sklepie ma prawo mówić mojej sąsiadce, że właśnie wyszłam ze sklepu z trzema paczkami prezerwatyw? Serio? 
Sama nie mam problemów z kurierami, a ostatnio pukają niemal codziennie  emotka , ale rozumiem doskonale tych, którzy cenią sobie prywatność i ich wspomniane zachowanie drażni.

To, że kurier opowiada jakiemuś sąsiadowi co jest w paczce nie do niego to, po prostu, przegięcie na maxa.
Te protokoły też mnie wkurzają. Jeden sobie skomentował kiedyś jak słuchawki firmowe miałam "fiu,fiu" a ostatnio jeden jak mu mówię, że protokół odebrania jest dla mnie, wziął go i tak długo czytał. Wyłazi z nich taka prostacka ciekawość, że nie potrafią się ukryć z tym, zamiast czytać gdzieś na boku, potem, to oczy jak 5 złotych i wgapianie się z rozwartą gębą jak jakaś dozorczyni w PRL. Wyświetl w wątku >>

androm

#6515001 Napisano: 31.07.2018 19:47:59 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie wyniki konka o phisingu.Nagrodzono 1 (jedną) kobietę na 17 laureatów. To przegięcie ! Ciekawe, ze w innych konkach nie ma takich uzdolnionych mezczyzn jak w tym konku i jest 50:50
https://phishings...ank.pl/laureaci.html Wyświetl w wątku >>
1 androm 0

androm

#6514912 Napisano: 31.07.2018 15:43:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Kozunia1982 napisał(a):

adrian napisał(a):

malgol napisał(a):

rebelmen napisał(a):

>>>> 500 zł z AXE LIDL

i u mnie:)

I również u mnie. emotka

Dołączam do ekipy emotka

I ja również się melduję, miły sms emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6511910 Napisano: 22.07.2018 13:13:03 w Wkurza mnie...
to legendy miejskie tego typu jak szczur ugryzł kogoś w ubikacji jak siedział albo że Żydzi porywają dzieci chrześcijańskie,krew z nich wypijają
są całe zbiory legend miejskich w necie, ładnie zebrane:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6509625 Napisano: 15.07.2018 20:12:37 w WC - rozmowy o wszystkim
noemi napisał(a):

cb656 napisał(a):

noemi napisał(a):

Zastanawiam się, czy można jakoś zamalować M&M'Sy na przodzie walizki, która jest do wygrania tu:
https://www.e-kon...ka.html#.W0t6itIzbDd
Wolałabym walizkę bez tego obrazka emotka
Spotkał się może ktoś z taką usługą albo ma jakiś pomysł na to?

Zależy, czy to jest malowane, czy zwykła naklejka. W tym drugim przypadku po prostu odklejasz i już. A co, masz pewniaka, że wygrasz? emotka
...a zamalować to można w dowolnym programie graficznym emotka Żarcik taki emotka

emotka  No pięknie zamalowane, od razu lepiej wygląda emotka  
Już wygrałam taką w którejś z poprzednich edycji, mam ją w domu i właśnie problem jest taki, że te M&M'Sy nie są naklejką do zerwania emotka  W środku jest fajna i bym jej używała jakby tych dwóch gości zlikwidować emotka

ja bym nie farbowała, bo sobie możesz zepsuć, a z tymi ludzikami fajna jest:) Wyświetl w wątku >>
1 noemi 0

androm

#6509542 Napisano: 15.07.2018 11:55:49 w Biedronka
agicho napisał(a):

scrabble napisał(a):

Całe drzwi oklejone konkurs trwa od 16.7-26.8 (jeśli ktoś niedowidzi emotka  jak ja). redbull.pl/111konkurs

u mnie cięzko stwierdzić czy na drzwiach był plakat, komuś zachciało się wejść /wjechać / z drzwiami

Ja myślę, że ktoś chciał usunąć plakat, aby konkurencję zabić w zarodku.
BTW, OMG! Co to się stało? Pijany? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6508279 Napisano: 11.07.2018 11:56:33 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, gdy ZBYT CZĘSTO słyszę lub widzę napisane błędy. Trudno je nawet nazwać językowymi. To raczej zbrodnia przeciwko logice emotka Przykład, który wręcz doprowadza mnie do szału, to błędne użycie zwrotu:

Nasi piłkarze na Mundialu grali niemrawo, niespiesznie i nieskutecznie, JEDNYM SŁOWEM - jak zwykle nie zachwycili.

To cztery słowa emotka Jakby nie można było napisać/powiedzieć: KRÓTKO MÓWIĄC. emotka
Te zwroty, choć zbliżone znaczeniowo, są jednak różne. Wrrrr... emotka

Masz rację. Powinno być: (...), jednym słowem - d***!   emotka Wyświetl w wątku >>

androm

#6508255 Napisano: 11.07.2018 11:17:49 w SZUKAM....
cb656 napisał(a):

zuzola napisał(a):

co i jak pisać na konkurs cheetos no i którą nagrodę jest najłatwiej wygrać? emotka

Nie ma znaczenia, którą nagrodę łatwiej bo po prostu nagrodę wybierasz sama, a oni oceniają tekst.
Podpowiadam za to, CO należy pisać:

Dlaczego wybrana nagroda jest najbardziej wychrupista ze wszystkich?

emotka

Cb jak pomoże, to, po prostu, nie daj Boże:)) haha Wyświetl w wątku >>
1 kopernik 0

androm

#6504175 Napisano: 29.06.2018 21:43:14 w Wkurza mnie...
pini napisał(a):

androm napisał(a):

pini napisał(a):

Wkurza mnie, ze zamawiałam bluzę z Cheetos w rozmiarze xl, a dostałam l, początek konkursu, reklamować, by napiszą, o wyczerpaniu rozmiaru...

oni przewidzieli, że schudniesz:)
poza tym, jak to sam poliester to może się to naciągnie.

To nie dla mnie emotka  szybciej bawełna się naciągnie, niż ten poliester...

pewnie się pomylili, napisz do nich, może będziesz mieć dwie bluzy:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6504171 Napisano: 29.06.2018 21:38:07 w Wkurza mnie...
pini napisał(a):

Wkurza mnie, ze zamawiałam bluzę z Cheetos w rozmiarze xl, a dostałam l, początek konkursu, reklamować, by napiszą, o wyczerpaniu rozmiaru...

oni przewidzieli, że schudniesz:)
poza tym, jak to sam poliester to może się to naciągnie Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6504047 Napisano: 29.06.2018 15:52:49 w Zdjęcia naszych wygranych
buziolek napisał(a):

Nie do końca napompowany bo nie umialam emotka tak bylby dłuższy emotka

Dziękujemy modelce i twórcy fotografii za to zdjęcie poglądowe:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6503752 Napisano: 28.06.2018 22:59:42 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

zezarłam całe Pringlesy, 850 kalorii, iść spać czy to wybiegać?

drugie trzeba zjeść:) Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#6503698 Napisano: 28.06.2018 21:19:32 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

superloser napisał(a):

Wkurzaja promocje w Biedronce. Niby jest obrazkowo pokazana oferta przy produktach. Niby oferta jest ważna... n.a. kasie oferta magicznie lub standardowo nie wchodzi. Pani kierownik ze złością palcem pokazuje tablice,  gdzie jest telefon do BOK ... - bo przeciez ona tych promocji nie wymysla. Na pytanie, czy z tego BOK telepatycznie umieszczają ceny promocyjne w jej sklepie, odpowiada, że miała wczoraj wolne... to nie wie co jest na sklepie. 
Zrozumiałe, że to NAJbardziej cierpiąca grupa społecza w kraju Mieszka, powinni mieć wolne 7 dni w tygodniu...

Też mnie trafia z tymi niby ich promocjami, dziś też specjalnie poszłam z Córą i zero reklamowanych rzeczy w sklepie; nikt oczywiście nie wie, kiedy będą (o ile w ogóle).  emotka

Pamiętam jak kiedyś się pytałam gdzie jest coś tam co miało być od tego dnia (chyba takie dyfuzory zapachowe do domu, te z drewnianymi pałeczkami). Kobieta w Biedronce odpowiedziała mi, że jak nie ma, to nie przyjechały widocznie i poszła. Dobrze, że za zakrętem, dosłownie dwa metry za tą kobietą, znalazłam cały stand z tymi produktami.
Biedra ogólnie nie jest zła choć wiele zależy od sklepu, aczkolwiek obsługa jest znacznie lepsza w Lidlu. Tam zawsze interesują się jak o coś zapytasz i chcą pomóc. Takie są moje doświadczenia. Wkurza mnie więc ta obsługa w Biedrze:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6502238 Napisano: 25.06.2018 18:05:22 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Córka (1o lat) na obozie dzwoniła, że 2  koleżanki wyprowadziły się z domku (...) Teraz została tylko z jedna koleżanką.
Pani z obozu ponoć nic złego w tym nie widzi.
emotka

A co jest w tym "złego"? Obawiasz się, że dziesięciolatki sprowadzą sobie chłopaków na wakujące miejsca?

Petunija, nie martw się tym, będa miały więcej miejsca teraz:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6500494 Napisano: 20.06.2018 21:34:03 w WC - rozmowy o wszystkim
bruce napisał(a):

moniazr napisał(a):

Moja 12 latka w zeszłym roku miała: czerwony pasek na świadectwie, stypendium naukowe i Nagrodę Burmistrza za wysokie miejsce w konkursie ogólnopolskim.
A w tym roku jest zawieszona w prawach ucznia od tygodnia. Dzisiaj dowiedziałam się o tym przypadkiem, bo nie mogła pojechać na wycieczkę. Szkoła nie raczyła mnie poinformować o problemach mojego dziecka. Jestem przewodniczącą rady rodziców w klasie. Jak potrzebowali pomocy w imprezach szkolnych to kontaktowali się ze mną bez problemów. Jestem wściekła na wychowawczynię, pedagoga i dyrektora.
Została zawieszona, bo wraz z dwiema koleżankami założyły profil na facebooku, koledze z klasy z autyzmem, bez jego wiedzy (nie zamieściły tam żadnych obraźliwych uwag). Wiem, że zrobiły źle, ale została ukarana tylko moja córka, bo wzięła to na siebie. Uważam, że powinny być potraktowane sprawiedliwie i ukarane wszystkie albo żadna i uważam, ze szkoła powinna w takich sytuacjach informować rodziców emotka
Musiałam to z siebie wyrzucić, bo jestem mega wkurzona, nawet bardziej niż po wczorajszym meczu emotka

emotka Masakra... Brak słów, po prostu brak słów.  emotka emotka

Moim zdaniem, skoro był to profil bez złośliwości, bez naśmiewania się, to zawieszenie w prawach jest zbyt dużą karą na to. Stawiałabym raczej na uświadomienie, jakąś lekcję wychowawczą w szkole, pogadankę, aby wiedzieli, że nie można bawić się czyjąś tożsamością.
Myślę, że skoro Twoja córka wzięła sprawę na siebie ratując dwie koleżanki, to jako matka masz powód do dumy, że jest taka honorowa, ma charakter! Wyświetl w wątku >>

androm

#6500124 Napisano: 20.06.2018 10:03:07 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Szukam pomysłu na imieninowe prezent dla teściowej..  emotka
Kompletnie nie wiem co wybrać bo ta kobieta wszystko ma emotka

To może coś jej... ZABIERZ? emotka
Będzie kobieta miała chwile emocji, zajmie się poszukiwaniem, no wiesz: coś nowego dla niej, to bezcenne emotka

Już jej zabrała, syna:) Wyświetl w wątku >>

androm

#6498215 Napisano: 14.06.2018 17:09:25 w Zbieramy kasę!
3543,30 i reszta Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0

androm

#6497580 Napisano: 13.06.2018 17:01:21 w Zbieramy kasę!
3542,95 i reszta Wyświetl w wątku >>
1 niunio 0