Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
androm
Postów 2283
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na dach, na dach świata ...
Siódmy rok, ósmy rok ...
Przyjaciół cienie czekają mnie ...
Na dach, na dach świata -
Tam gdzie biel, tylko biel -
Zalotne ptaki wzywają mnie.
Echo, echo!
Echo, echo!
Gdzie ty, gdzie?
Gdzie ja, gdzie?
Na dach, na dach świata ...
Siódma dal, ósma dal ...
Już milczy echo, umiera wiatr ...
Na dach, na dach świata -
Sam jak sen, sam jak sen ...
Przełęcze białe - utul się w nie ...
Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymaj się Kamil
(*) Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie rozumiem czemu taka młoda dziewczyna musiała odejść...
też jestem za wprowadzeniem szarej oprawy graficznej bądź bodaj czarnej wstążki.
Może śmierć tak blisko nas, uświadomi nam jak kruche jest życie i sprowokuje np.do oddania krwi,bo jest wielu ludzi,których ten drogocenny dar może uratować. Więcej informacji i swoje lokalne oddziały,gdzie możecie oddać krew znajdziecie na krewniacy.pl
Oprócz wielkiej pomocy jakiej komuś udzielicie otrzymacie też 8 czekolad oraz aktualne badania krwi (np.morfologia) więc myślę,że warto.Samo oddanie krwi trwa do 8 minut. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
biedaczku:
ten Twój allegrowicz to jakiś podejrzany,albo złośliwy,albo po porostu całkiem zielony,faktem jest,że jest nowy.nie wiem jak głupim trzeba być by się nie odezwać że paczki nie ma, nie poprosić o skan nadania,o złożenie reklamacji, tylko nega wystawiać.
zauważ też że ten gość na 5 wystawionych przez siebie komentarzy wystawił 3 negi a wszysrkie 5 jest dziwna i lakoniczna,jest jakiś beznadziejny w tych swoich komentach.
może poskarż na niego allegro,pewnie to jakaś niepełnoletnia osóbka. Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no,u mnie też nie działa.
może masz konto bankowe z ktorego da się robić doladowanie np.mbank Wyświetl w wątku >>
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283
Punkty karne 0
Konkursy dodane
androm
Postów 2283