Reklama na e-Konkursy.info

Konkurs Kup, schrup i leć. Lorenz Aldi

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika androm

androm

#7223504 Napisano: dzisiaj o 12:50:43 w moje dzisiejsze wygrane :)
fryteczka napisał(a):

maverick napisał(a):

III stopień only Felix sms 12:48

i u mnie emotka

i u mnie, I hate Smolar! Wyświetl w wątku >>

androm

#7222537 Napisano: 18.11.2024 19:57:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

Co się stało z tym konkursem?

Do dziś-ale nie ma żadnego formularza, nic. Ma ktoś regulamin?
https://www.e-kon...nkurs-black-friday21

w regulaminie znalazłam, że do 10 rano był
w opisie konkursu w bazie nie wspomniano o tym... to sobie zagraliśmy Wyświetl w wątku >>

androm

#7220185 Napisano: 09.11.2024 10:49:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
parad0x napisał(a):

anaesth napisał(a):

Nie wiem jak było w poprzednich etapach konkursu Dada (roczny zapas/bony na pieluchy), ale dostałam właśnie maila, przy którym mocniej zabiło mi serducho (myślałam, że wygrałam), a w środku znalazłam tylko podziękowanie za udział w III etapie i kupon zniżkowy -10% na ich produkty. emotka Wniosek taki, że pewnie właściwych laureatów też poinformowali.

Co tydzień tak informują. Więc można powiedzieć, że na bieżąco - etap po etapie.

O co w ogóle chodzi z tym pociągiem z Tyskiego, to jest jakiś żart? Na czym to ma polegać? emotka

Właśnie na niczym. Jedziesz pociągiem i w nim jest Tyskie do picia za darmo. I tyle Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7219034 Napisano: 05.11.2024 22:47:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Wąteczku, zacznij coś dawać, bo bieda. Im droższe, tym lepsze. Wyświetl w wątku >>

androm

#7218031 Napisano: 31.10.2024 23:06:42 w Żabka
Anisu napisał(a):

A mi na maila z reklamacją, że utraciłam kody do wyzwań po aktualizacji i reklamacji, i mailu, że były inne ceny w kasie niż na regale, odpisali po tygodniu, że blokują mi konto, ponieważ "po dokładnej analizie konta stwierdziliśmy uzasadnione podejrzenie naruszenia Regulaminu. W związku z tym konto zostało zablokowane na stałe. uważamy, że mogło dojśc do niezasadnego przyznania Żappsów, co jest sprzeczne z zasadami programu. Blokada została nałożona na podstawie Regulaminu programu Żappka $14.1, konto nie zostanie odblokowane".

Tylko jak ja mogłam sobie sama Zapsy przyznać  emotka o Zapsach to nawet im nie pisałam, tylko o tych kuponach, których i tak mi nie dali.

co za chamstwo! Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7212926 Napisano: 10.10.2024 16:34:06 w Zbieramy kasę!

androm

#7211762 Napisano: 07.10.2024 10:25:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

Na moje oko i doświadczenie, to mimo tego powinno się z 15 osob pochwalić, a nie 2
...

W ogóle trudno mi uwierzyć, że w niedzielę jakieś wyniki słali:) Wyświetl w wątku >>

androm

#7210730 Napisano: 02.10.2024 18:53:25 w WC - rozmowy o wszystkim
moskala22 napisał(a):

androm napisał(a):

samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl?

U mnie to jest kwestia bardzo dobrych stosunków z kurierami emotka

oj, to jakieś stosunki pozamałżeńskieemotka Wyświetl w wątku >>

androm

#7210729 Napisano: 02.10.2024 18:52:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

androm

#7210724 Napisano: 02.10.2024 18:41:41 w WC - rozmowy o wszystkim
samdej napisał(a):

SuziMouse123 napisał(a):

Czemu często piszecie ze idzie paczka razem z dokumentami zwrotnymi? Jaka jest roznica? 😀

Z dokumentami zwrotnymi tzn., że będzie coś do podpisania przy odbiorze, a więc paczki nie przekierujesz sobie do paczkomatu/automatu/punktu odbioru. A najlepiej aby tym podpisującym był sam adresat paczki😏

No właśnie to jest problem z takimi paczkami, bo trzeba być. Macie jakieś rozwiązania na to jak odebrać jak nie możecie być np. odbieracie gdzieś w magazynie dpd czy dhl? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7210260 Napisano: 01.10.2024 14:51:19 w WC - rozmowy o wszystkim
radziosny napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Miałam taką wizję jakbym wygrała kiedyś w lotto większą wygraną niż 100 zeta. To bym chciała mieć tak duże mieszkanie by jeden pokój ,przerobić na taki składzik z półeczkami. Takie coś ala spiżarka ale tak bym sobie tematycznie poustawiała wszystkie produkty. Nie tylko spożywcze ale też chemię i kosmetyki. Taki był reality kiedyś na TLC jak jeszcze miałam kablówkę. I tam ludzie z USA za kupony rabatowe sobie takie zapasiki robili. Nie chcę na Hawaje, nie chcę wypasionych aut .Chcę taki składzik a buuuuuuuuuu:( Tylko czy ja bym porządek w tym utrzymała, może pani sprzątająca też by w budżecie była.

Pamiętam ten program. Uczestnicy jednak to chyba robili z biedy lub uzależnienia z tymi kuponami.. i później takie bez sensu domowe magazyny.. Na cholerę mi karton dżemów? A jeszcze był program o zbieraczach.. tam to była gimela..

Atyde też, by robiła z uzależnienia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7210081 Napisano: 01.10.2024 00:37:55 w SZUKAM....
Catcat napisał(a):

xooxoo napisał(a):

Szukam, czy ktoś z Was ma kod na wysłanie paczki DPD za 5 zł i nie będzie korzystał? emotka

nie mam kodu, ale jak nie znajdziesz tu są kody zniżkowe do dpd

A z jakiej to strony, że wszystkie kody tak spisane? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7209771 Napisano: 30.09.2024 00:04:56 w Zbieramy kasę!

androm

androm

#7207494 Napisano: 20.09.2024 16:35:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

androm napisał(a):

anaesth napisał(a):

jomico napisał(a):

czy z ikei wszystko poszło na raz?

Przed momentem dostałam maila emotka  A już myślałam, że po ptokach emotka

Myślicie, że to koniec z Ikeą?

łudzę się że jeszcze nie... emotka

tylko w sobotę, niedzielę to pewnie już nie robią:(
i czemu, by taką przerwę w wysyłce robili?
może im się coś zepsuło? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7207479 Napisano: 20.09.2024 15:53:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

androm

#7207478 Napisano: 20.09.2024 15:52:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anaesth napisał(a):

jomico napisał(a):

czy z ikei wszystko poszło na raz?

Przed momentem dostałam maila emotka  A już myślałam, że po ptokach emotka

Myślicie, że to koniec z Ikeą? Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7206401 Napisano: 16.09.2024 22:36:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

natxalka napisał(a):

natxalka napisał(a):

niewyspanamama napisał(a):

katee14 napisał(a):

Czy ktos na forum wygrał coś  dzisiaj w kinder bueno? Jakoś nikt się nie pochwalił nawet biletem.

Na konkursowych facebookowych grupach tez każdy pudlo...dziwne

mogę nazwę grup? chętnie dołączę

Tez poprosze emotka

I ja też! Wyświetl w wątku >>

androm

#7205859 Napisano: 13.09.2024 20:09:31 w WC - rozmowy o wszystkim
A w konkursie Haagen-Dazs to jako numer paragonu dawało się ten co zazwyczaj - na prawo u góry?
Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

androm

#7203340 Napisano: 02.09.2024 16:44:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

Cynamon28 napisał(a):

Wie ktoś jak to jest z wygranymi  wycieczkami, jak się nie skorzysta, to pewnie nie ma nawet częściowego zwrotu dla laureata ?

3 lata temu wygrałam wycieczkę do Hiszpanii na 4 dni to nie było mowy o zmienię czegokolwiek. Byłam w ciąży i nie mogłam lecieć to żeby nie przepadło m leciał z teściową emotka

oj, to miał podróż życia emotka Wyświetl w wątku >>
1 pikawka 0