Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#6656441 Napisano: 12.11.2019 17:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

yonex napisał(a):

Na razie nikogo nie oszukałem, co najwyżej nie spełniłem częściowo warunków udziału w konkursie. A te w części związanej z zakupem towaru były niemożliwe do spełnienia

emotka emotka emotka

padłam, częściowo nie spełniłeś warunków...
Twoje "częściowe", to jawne oszustwo niestety i k woli ścisłości, dokonane z pełną świadomością, bo wysłałeś nie istniejący numer paragonu  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

sylzab2294

#6656435 Napisano: 12.11.2019 17:35:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Ja pier... Sama nie wierzę w te bzdury, które dziś tu zobaczyłam.

ja też... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6656426 Napisano: 12.11.2019 17:29:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?

Zobaczymy... są przepisy KC, jest UOKIK

są, ale Ty stawiasz się w pozycji oszusta sam... Prawo działa w dwie strony emotka  Żebyś czasem sam bata na siebie nie ukręcił, ale może nauczy Cię to logicznego myślenia...

A dlaczego oszust? Ciekawe, czy jest na tym forum choć jedna osoba, która nie wykorzystała (choć w części) zgłoszenia do konkursu X w konkursie Y?  I co to jest wtedy? Przecież w regulaminie niemal każdego konkursu jest przeniesienie praw na organizatora. Bardzo więc proszę, żeby każdy sam się przyjrzał własnym czynom. 

no niestety inaczej nazwać nie można kogoś, kto oszukał agencję wysyłając zmyślony numer paragonu... A Ty chyba sam nie wiesz co piszesz...

OK, czyli jak Ty sobie piszesz zgłoszenie w konkursie X, a następnie tylko w pewnym zakresie je zmieniasz i wysyłasz do konkursu Y to nikogo nie oszukujesz? Wtedy to jest OK?

masz na to dowody?
Każde moje zgłoszenie jest oryginale i różne od poprzedniego...
A wiesz, że każdy sądzi według siebie emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

sylzab2294

#6656422 Napisano: 12.11.2019 17:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
thomasny napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

A tak z ciekawości co Ci z tego przyjdzie skoro paragonu nie masz, bo nijak go mieć nie możesz?

są, ale Ty stawiasz się w pozycji oszusta sam... Prawo działa w dwie strony emotka  Żebyś czasem sam bata na siebie nie ukręcił, ale może nauczy Cię to logicznego myślenia...

A dlaczego oszust? Ciekawe, czy jest na tym forum choć jedna osoba, która nie wykorzystała (choć w części) zgłoszenia do konkursu X w konkursie Y?  I co to jest wtedy? Przecież w regulaminie niemal każdego konkursu jest przeniesienie praw na organizatora. Bardzo więc proszę, żeby każdy sam się przyjrzał własnym czynom. 

no niestety inaczej nazwać nie można kogoś, kto oszukał agencję wysyłając zmyślony numer paragonu... A Ty chyba sam nie wiesz co piszesz... Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

sylzab2294

#6656415 Napisano: 12.11.2019 17:13:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

kermit napisał(a):

yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

są, ale Ty stawiasz się w pozycji oszusta sam... Prawo działa w dwie strony emotka  Żebyś czasem sam bata na siebie nie ukręcił, ale może nauczy Cię to logicznego myślenia... Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6656403 Napisano: 12.11.2019 17:05:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yonex napisał(a):

oto i zdjęcie

tak więc odeślij im swój wymyślony paragon i graj dalej, tyle że szkoda, że się sam podstawiłeś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6656328 Napisano: 12.11.2019 15:57:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Reni napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

No dobra, ale była chociaż Jedna Polsce otwarta? Dajcie znać emotka  

Na stronie Biedry jest lista SIEDMIU sklepów na całą Polskę, nieobjętych zakazem handlu w niedzielę:
https://cdn.biedr...OptVqhEaAlwnEALw_wcB
Nie wiem, czy były wczoraj czynne.

Karlsbad jest z Warszawy i - zupełnym przypadkiem - dwa z tych k* siedmiu sklepów znajdują się w Warszawie. Nie trzeba żadnej teorii spiskowej, wszystko widać, jak na dłoni...

Dodam jeszcze, że sklepów Biedronka w Polsce jest około 3000. Szkoda słów.

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci?

ktoś niewątpliwie ...
Może jednak na naszym forum jest jakiś szczęściarz któremu udało się zrobić wczoraj zakupy emotka

No chyba, że sobie sam wydrukował... emotka Potwierdzam, w Krk Biedronka na dworcu była wczoraj nieczynna  emotka

no właśnie, więc ciekawe czy mieli za wczoraj jakieś zgłoszenia, a jeśli twierdzą, że tak, to chyba od drukarzy...
O Krakowie wiem akurat emotka   Wyświetl w wątku >>
2 Reni, joan 0

sylzab2294

#6656325 Napisano: 12.11.2019 15:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

joan napisał(a):

kreatia napisał(a):

No dobra, ale była chociaż Jedna Polsce otwarta? Dajcie znać emotka  

Na stronie Biedry jest lista SIEDMIU sklepów na całą Polskę, nieobjętych zakazem handlu w niedzielę:
https://cdn.biedr...OptVqhEaAlwnEALw_wcB
Nie wiem, czy były wczoraj czynne.

Karlsbad jest z Warszawy i - zupełnym przypadkiem - dwa z tych k* siedmiu sklepów znajdują się w Warszawie. Nie trzeba żadnej teorii spiskowej, wszystko widać, jak na dłoni...

Dodam jeszcze, że sklepów Biedronka w Polsce jest około 3000. Szkoda słów.

Ktos na forum pisal, ze dzwonil na infolinie i uzyskal info, ze sklepy Biedry nieobjete zakazem handlu w niedziele sa zamkniete 11 listopada, jak pozostale sklepy...a Karlsbad ma zaupelnie inne info jak widac, pytanie: kto kreci?

ktoś niewątpliwie ...
Może jednak na naszym forum jest jakiś szczęściarz, któremu udało się zrobić wczoraj zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6655326 Napisano: 07.11.2019 22:39:43 w Loterie bramkowe
magdalena-chili napisał(a):

karkocka napisał(a):

rufus napisał(a):

Wpisałem velvet i mi zacięło strone. Z tego co czytałem, to wtedy trafia się 100ka.  
Mail o wygranej przychodzi od razu czy z opóźnieniem??

"Ten dowód zakupu został już zgłoszony w loterii. Jeśli go nie zgłaszałaś/eś, napisz do nas w tej sprawie na adres [email protected]. W zgłoszeniu podaj datę i godzinę zdarzenia oraz załącz zdjęcie/skan dowodu zakupu, przy którym pojawił się problem."

Mail był po ok. 2 minutach od zgłoszenia, które sie zacięło

mi zacięło stronę, ale maila nie było,
co więcej, @grzegrzolka.pl milczy już 2 tygodnie. Bez komentarza.  emotka

mi zacięło ze 4 razy, a maila żadnego nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6655246 Napisano: 07.11.2019 19:22:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
emotka rozpacz została tylko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6655078 Napisano: 07.11.2019 12:56:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

prosiaczek napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

jokan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Wymogiem konkursu są produkty z postaciami bajki Disneya „Kubuś i Przyjaciele”.
Zachęcamy do zakupu produktu z tej serii i wzięcia udziału w zabawie. Odp od nivea

a co by wychodziło najtaniej z tej serii?

zależy czy trafisz na promocję emotka Rok temu chyba coś koło 15 zł w promocji żele dla dzieci kosztowały. Taniej nie widziałam.

Zakupu można dokonać w dowolnym sklepie ?

tak. w dowolnym w którym uda Ci się to znaleźć. generalnie będą po 19.90-23 zl

Zerknę dziś w Rossmann 

w rossku nie widziałam, w kaufie były po 14,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

sylzab2294

#6652437 Napisano: 29.10.2019 13:07:00 w Czy informują/ informowali?
colgate za jakie dni teraz poszedł? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6652289 Napisano: 28.10.2019 23:06:42 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

Czy mógłby ktoś wrzucić linka do regulaminu "E" ? Gdzieś się pojawił w innym wątku i nie potrafię go teraz znaleźć...  emotka

https://docdro.id/wkTeVCK Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6652251 Napisano: 28.10.2019 20:35:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ktosiek1 napisał(a):

A czy udało się komuś chociaz dwa kufle z Kozla wygrać na jedne dane? czy wygrany kufel to już spalone i nic już nie wpadnie?

mam ten sam dylemat... Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

sylzab2294

#6652220 Napisano: 28.10.2019 18:30:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

udało się komuś wygrać więcej niż jedną nagrodę na jeden numer z kozla?

ja mam po jednej na numer i też mnie to zastanawia 

ano właśnie, ja tak samo...
no i problem, bo nie wiem jaki paragon mam odesłać...
Słałam w dwa dni, w który wygrałam? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6652202 Napisano: 28.10.2019 17:44:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

kozel z jakich dni poszedł?

ktoś napisał że do 20-go. Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

sylzab2294

#6652188 Napisano: 28.10.2019 17:27:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
udało się komuś wygrać więcej niż jedną nagrodę na jeden numer z kozla? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6652167 Napisano: 28.10.2019 16:52:44 w Czy informują/ informowali?
za jakie dni kozel poszedl? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6652095 Napisano: 28.10.2019 13:37:05 w Połączenia nieodebrane
730553380? ktoś coś? Wyświetl w wątku >>
0 0