Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#6726256 Napisano: 02.09.2020 10:56:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

anialistopad napisał(a):

W bref biedronka można kupić 1 zawieszkę czy musi być ich więcej? W regulaminie nie określili ilości,ani nie napisali,że ma być 1. Ty

Nie sprzedaja "jednej zawieszki" - sa tylko 2paki. Zakup jednego 2paku wystarczy emotka

sprzedają emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

sylzab2294

#6725355 Napisano: 28.08.2020 18:24:14 w Czy informują/ informowali?
slomkab napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

Nestle ITM za jaki dzien dziś informowało?

Z 19 sierpnia 2020

Dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6725349 Napisano: 28.08.2020 17:30:40 w Czy informują/ informowali?
Nestle ITM za jaki dzien dziś informowało? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6725340 Napisano: 28.08.2020 16:12:13 w SZUKAM....
slonecznik1309 napisał(a):

Czy ma ktoś kod Alliexpress z Visy i nie wykorzysta? Chętnie przyjmę emotka   Mój nie działa, a własnie robię zakupy emotka Ktoś też tak miał?

dziękuję za pomoc, ale one jakoś nie działają ;( ;(

ktoś z Was wie może co zrobić, aby kod zadziałał?

Pisałam do agencji i przysłali nowe. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6724148 Napisano: 24.08.2020 12:36:03 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
I znow nic i nic i zero...bleee Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6723285 Napisano: 20.08.2020 15:20:07 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

superloser napisał(a):

Kto ma słownik zabronionych wyrazow u Smolara?

Był już ruch i echo, może ktoś jeszcze coś dorzuci;)

cechuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6718655 Napisano: 29.07.2020 06:23:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zielonaszpilka napisał(a):

sasaaabp napisał(a):

czy z pepsi shell przychodziły zwrotki? bo niestety u mnie nic nie przyszło

Przychodziły. Moje trafiały do spamu.

Nie na każdą pocztę przychodziły...
Ale zgłoszenia były dostarczone do organizatora, bo zostało to z nimi potwierdzone. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6718272 Napisano: 27.07.2020 15:00:54 w Smolar
a do jakiego dnia poszło tesco sensodyne? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6717653 Napisano: 23.07.2020 12:48:51 w Czy informują/ informowali?
mam pytanie, z jakiego tygodnia powiadamiało Albedo z FA? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6716024 Napisano: 15.07.2020 15:25:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
ja juz nie mam sily emotka
Co się dzieje??emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6715760 Napisano: 14.07.2020 13:17:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
halliday napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

as32572 napisał(a):

superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Możesz zakupy rozbić na pojedyncze artykuły i musi dac Ci kupon,jeżeli narzeka że długo trwa,zapytaj jak długo trwalaby obsługa gdyby ustawili sie klienci z pojedynczą rzeczą ,zawsze działa:)

Smolar dal zapis, zeby ograniczyc rozbicie zakupow. Przebiegli sa  emotka
Ale wydawane kupony nie sa wcale rejestrowane w systemie emotka  a w nich samochody, ktore moga trafic do kosza albo znajomego, ktory dostanie 5 “zlepionych” losow  emotka
 Kasjerzy w Biedrze bardziej rozliczani sa z nalepek na plusze niz  Kaufland rozlicza z losow na nagrody warte tysiace. 

ps. Ciekawe, czy  wszystkie samochody zostana wydane 

jest jednak sposób na nich. trzeba sobie zrobić kilka razy zakupy, nawet najmniejsze i iść za każdym razem do innej kasy. Dziś bez problemu dostałem 3 losy od 3 różnych kasjerek. Pomijam fakt, że nic nie trafiłem:P 

Jasne, ze jest. Ale zapis gulpi, bo kasjerka moze wydac Ci jeden albo 10. Nie ma zadnych zabezpieczen  emotka

myslalam ze bedą skanować te kupony tak jak jest w żabce, wtedy to by miało jakiś sens, a tak to co z tego że w przypadku wygranej wymagaja podanie numeru karty Payback, jak mozna sobie zakupy z karta zrobić po znalezieniu/otrzymaniu kuponu zwyciezskiego

u mnie wydają bez problemu za każdy zakup, alee co z tego, jak same punkty tylko na wszystkich zdrapkach...  emotka

a co chciałaś wygrać jak można podświetlić latarką miejsce informacji o wygranej i widać bez otwierania, więc już dawno ktoś z pracowników mógł wygrane kupony rozdać znajomym, to samo w leroy merlin.

wiesz, nie wpadłam na to... Jak się komuś chce podświetlać każdy kupon, to powodzenia życzę emotka
A wygrać co chciałam? To co wszyscy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6715740 Napisano: 14.07.2020 12:10:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
as32572 napisał(a):

superloser napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

superloser napisał(a):

soulfly napisał(a):

lukasz6 napisał(a):

A mnie wkurzają kasjerki w kauflandzie. O kupony na loterie trzeba się po zakupach upominać. Miałem rozdzielone zakupy na 2 paragony, ale z wielka łaska dostałem jeden kupon. Kasjerka stwierdziła, ze klient nie może sobie rozdzielac zakupów i za jedne zakupy jest jeden kupon. Nie chciałem robić scen. Ale powiedziałem, ze zapoznam się jeszcze raz
szczegolowo z regulaminem, bo czytałem go pobieżnie i jestem przekonany, ze kupon jest do kazdych
zakupow na jeden paragon jeden kupon bez wzgledu na wartość paragonu i ze następnym razem przyjdę na duże zakupy. Wtedy poproszę o każdy produkt na osobnym paragonie z karta Payback i będzie mi musiała wydać sto paragonów i sto kuponów. Kasjerka mało mnie nie zjadła wzrokiem i patrzyła jak na psychicznego. A ja z uśmiechem na ustach pożyczyłem jej miłego dnia. Ktoś próbował dostać na kilka paragonów kilka kuponów na loterię przy jednej kasie?

Możesz zakupy rozbić na pojedyncze artykuły i musi dac Ci kupon,jeżeli narzeka że długo trwa,zapytaj jak długo trwalaby obsługa gdyby ustawili sie klienci z pojedynczą rzeczą ,zawsze działa:)

Smolar dal zapis, zeby ograniczyc rozbicie zakupow. Przebiegli sa  emotka
Ale wydawane kupony nie sa wcale rejestrowane w systemie emotka  a w nich samochody, ktore moga trafic do kosza albo znajomego, ktory dostanie 5 “zlepionych” losow  emotka
 Kasjerzy w Biedrze bardziej rozliczani sa z nalepek na plusze niz  Kaufland rozlicza z losow na nagrody warte tysiace. 

ps. Ciekawe, czy  wszystkie samochody zostana wydane 

jest jednak sposób na nich. trzeba sobie zrobić kilka razy zakupy, nawet najmniejsze i iść za każdym razem do innej kasy. Dziś bez problemu dostałem 3 losy od 3 różnych kasjerek. Pomijam fakt, że nic nie trafiłem:P 

Jasne, ze jest. Ale zapis gulpi, bo kasjerka moze wydac Ci jeden albo 10. Nie ma zadnych zabezpieczen  emotka

myslalam ze bedą skanować te kupony tak jak jest w żabce, wtedy to by miało jakiś sens, a tak to co z tego że w przypadku wygranej wymagaja podanie numeru karty Payback, jak mozna sobie zakupy z karta zrobić po znalezieniu/otrzymaniu kuponu zwyciezskiego

u mnie wydają bez problemu za każdy zakup, alee co z tego, jak same punkty tylko na wszystkich zdrapkach... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6714925 Napisano: 09.07.2020 19:53:39 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
niunia-k napisał(a):

Dc emotka emotka emotka

przyłączam się do lamentów...
Ani DC, ani żadnej innej nagrody na horyzoncie.... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6711539 Napisano: 23.06.2020 19:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Everdey to za wczoraj emaile? 

Też jestem ciekawa. Wychodzi na to, że tak

Lub tygodniowa 

chyba jednak tygodniowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6711403 Napisano: 23.06.2020 12:39:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
czy ktoś czeka jeszcze na czapkę z jeżyków? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

sylzab2294

#6709856 Napisano: 16.06.2020 14:11:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

patyk napisał(a):

monkakk napisał(a):

takaja86 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

zwrotki z jacobsa przestały lecieć, czy tylko ja mam problem? pół godziny temu było ok...

wp brak ;/

Do mnie po godzinie doszła na interii

Wszyscy dostali zaległe zwrotki na @?

Ja niestety nie, był komunikat tylko na stronie o przyjęciu zgłoszenia ale zwrotki na @ brak 

ja też nie mam, ani na wp ani na interii emotka

zobaczcie w spamie, u mnie potwierdzenie tam czekało  emotka

nie ma, sprawdziłam każdy zakamarek poczty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6709795 Napisano: 16.06.2020 10:58:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
patyk napisał(a):

monkakk napisał(a):

takaja86 napisał(a):

monkakk napisał(a):

kreatia napisał(a):

zwrotki z jacobsa przestały lecieć, czy tylko ja mam problem? pół godziny temu było ok...

wp brak ;/

Do mnie po godzinie doszła na interii

Wszyscy dostali zaległe zwrotki na @?

Ja niestety nie, był komunikat tylko na stronie o przyjęciu zgłoszenia ale zwrotki na @ brak 

ja też nie mam, ani na wp ani na interii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6709587 Napisano: 15.06.2020 13:19:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

sylzab2294