Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika sylzab2294

sylzab2294

#6763505 Napisano: 07.02.2021 17:55:17 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Captain Jack dziś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6763445 Napisano: 06.02.2021 19:35:00 w SZUKAM....
persiczka napisał(a):

U mnie paczkomat daleko,alę żebym miała telefon od kuriera to bym go przekierowala gdzie ma zostawiąc,,,u sasiadki obok.....moja wina bo  róciłam z nocki rano i od razu poszłam z rodzicami na szczepienie . W  pracy w kombinezonie jestem bez telefonu i internetu....wiec....ale jestem dobrej mysli,że paczka jakoś do mnie dojdzie.....:) Dziekuje za rady i wskazówki....jestescie wielcy,pzodrawiam  emotka

jak to jest inpost, spróbuj przez mesengrzera dowiedzieć się o numer do kuriera.
W mailu masz chyba opcję śledzenia przez chatbota, kliknij w to podaj numer paczki i dalej Cię powinno poprowadzić... Wyświetl w wątku >>
1 persiczka 0

sylzab2294

#6763256 Napisano: 05.02.2021 12:48:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agakaz2 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec???

A jak ślecie sms?
W jakim formacie?

lion.numer paragonu.data dzień miesiąc rok

no tak się śle, ale pytałam jak ślą dziewczyny, bo może sam numer paragonu ślą i wtedy nie przychodzi nic... Wyświetl w wątku >>
1 agakaz2 0

sylzab2294

#6763253 Napisano: 05.02.2021 12:43:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a mnie wkurza że kubuś jednak nie jest dowolnym produktem za 7 zł i np musy Kubusia które jada moja chrześnica są o pojemności 120 ml więc w konkursie udzialu wziac nie mogą emotka Bezsens. I jeszcze lion mnie wkurza - znalazłam paragon, wysłałam smsa i... zero odpowiedzi? czy odpowiedz się jakąkolwiek tam dostaje nawet w przypadku przegranej???

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało...

a jak nic nie przychodzi to co mam o tym myslec???

A jak ślecie sms?
W jakim formacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6763239 Napisano: 05.02.2021 12:14:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

przychodzi, że niestety tym razem się nie udało... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6762792 Napisano: 03.02.2021 13:12:01 w Smolar
zielonaszpilka napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Mam inne doświadczenia ze Smolarem, ale biorę u nich głównie udział tylko w konkursach smsowych. Nie wysłałabym tekstu na poziomie tych z payback, bo żal by mi było kasy na smsa i kasy za paragon emotka  To czym wygrywam u nich znacząco się różni od tego, co na tamtej stronie. Wiadomo, to tylko subiektywna opinia  emotka  Ale rzeczywiście mam wrażenie, że Smolar jest bardzo nierówny. Być może to kwestia tego, która osoba z agencji odpowiada za dany konkurs - jeden będzie nagradzał coś takiego, a inny postawi na coś bardziej kreatywnego. Pytanie też, na ile sponsor miesza się do wyboru zwycięzców. Podobnie Smolar ma w konkursach fotograficznych - widziałam opublikowane zwycięskie zgłoszenia w jednym konkursie i byłam zażenowana poziomem  emotka  większość nagrodzonych zdjęć była po prostu wybitnie słaba. emotka  

@zielonaszpilka masz na myśli wszystkie 3 hasła do tej pory nagrodzone? z Tym pomysłem, humorem itp? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6761393 Napisano: 27.01.2021 17:08:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
amelka2013 napisał(a):

Jest lista zwycięzców Pingui ale chyba nie wszystkie @ poszły 

a czy widzicie tą listę? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760909 Napisano: 25.01.2021 18:50:37 w SZUKAM....
szukam czy na naszym forum jest może dietetyk? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760674 Napisano: 24.01.2021 20:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magalan83 napisał(a):

Czy były już wyniki za pierwsze etapy z Captain Jack ? 

były emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760608 Napisano: 24.01.2021 11:06:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
prosiaczek napisał(a):

Dziąła Wam gliss przez komp? Nie bogę nic wysłac pojawia sie czerwony pasek

odśwież stronę i wklep ponownie emotka  Powinno zadziałać emotka Wyświetl w wątku >>

sylzab2294

#6760435 Napisano: 22.01.2021 17:55:16 w Czy informują/ informowali?
alita napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

moya- ostatni etap?

Tak, tydzień temu, nawet nagrody już w domu.

dziękuję. Hmm, konkurs był do 15-go i 15-go już informowali? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6760432 Napisano: 22.01.2021 17:39:22 w Czy informują/ informowali?
moya- ostatni etap? Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6759080 Napisano: 18.01.2021 08:39:20 w Czy informują/ informowali?
pianka napisał(a):

Hej! A tak z ciekawości - czy ktoś został wybrany do spełnienia marzenia z L'Oreal Paris w konkursie na Messengerze? I jakie marzenia zostały wybrane?

Do 31 stycznia ma być powiadomienie przez wiadomość prywatną, a do 22 stycznia ma wybierać komisja, więc pewnie jeszcze trzeba poczekać... Wyświetl w wątku >>
1 pianka 0

sylzab2294

#6758671 Napisano: 15.01.2021 10:40:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

magdalena-chili napisał(a):

Loteria Schwarzkopf... od czego zależy to czy przychodzi SMS (że nie wygrałam)? 
wczoraj zgłoszone 4 paragony i nic (a ten sam nr telefonu)
a dziś 1 zgłoszony paragon i nagle SMS, że przykro, ale TYM RAZEM (ahaaaa?) nie wygrałam. 
O co tu chodzi...  emotka emotka  czy ktoś już rozkminił temat? 

a jaka sieć?
Coś im nie gra, miałam to samo.
Dzwoniłam i niestety wtedy gdy nie było zwrotki w ogóle, nie mieli wcale tego zgłoszenia...
Dopiero zgłoszenie przez stronę było skuteczne.

Tu chodzi o zgloszenia przez strone. Zglosilam tez na stronie wczoraj wieczorem i dostalam sms, wczesniej na zgloszenia przez strone nie bylo "zwrotek" smsowych, tylko komunikat na dole strony "niestety tym razem nie wygrales"  emotka

czyli zostały zmienione zapewne ustawienia emotka
Teraz już wiem, że przez stronę, bo Magda to napisała emotka Wyświetl w wątku >>
1 bezaczek7 0

sylzab2294

#6758662 Napisano: 15.01.2021 10:28:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

sylzab2294 napisał(a):

a dziś 1 zgłoszony paragon i nagle SMS, że przykro, ale TYM RAZEM (ahaaaa?) nie wygrałam. 

a jaka sieć?
Dzwoniłam i niestety wtedy gdy nie było zwrotki w ogóle, nie mieli wcale tego zgłoszenia...
Dopiero zgłoszenie przez stronę było skuteczne.

wczorajsze zgłoszenia (4) i dzisiejsze zgłoszenie (1) szły wszystkie przez stronę internetową 
tylko dziś przyszedł sms z potwierdzeniem, a wczorajsze nie... 
sieć PLUS, ale to chyba nie powinno mieć znaczenia? 

oki - a doradzasz  sylzab2294 pisać, dzwonić do agencji w takim razie? 

Jeśli przez stronę, to nie wiem emotka
Myślałam, że pisałaś o sms-ach emotka
Przez stronę też nigdy nie dostałam powiadomienia na telefon o tym, że nie wygrałam, czy wygrałam  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6758659 Napisano: 15.01.2021 10:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

a jaka sieć?
Dopiero zgłoszenie przez stronę było skuteczne. Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

sylzab2294

#6756008 Napisano: 03.01.2021 20:10:29 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na Captaina Jacka, albo wymienię na ten ze wcześniejszą datą, lub kupię w tym tygodniu... Wyświetl w wątku >>
0 0

sylzab2294

#6755697 Napisano: 01.01.2021 18:08:17 w Wkurza mnie...
@gnieszk@ napisał(a):

Udało nie kupić dziś Schaumę, paragon pięknie opisany, a teraz okazuje się że strona ma błąd w formularzu, a SMSem też się nie da zgłosić emotka

ja się wkurzam na to samo emotka
Mam nadzieję, że w poniedziałek to wyjaśnią i jednak za dzisiejszy dzień (oczywiście zgodnie z regulaminem) przyznają te nagrody... Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

sylzab2294

#6755694 Napisano: 01.01.2021 17:57:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nanajka81 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

I nie wiem co robić z tym Schwarzkopf mam jeszcze 1 paragon i nie wiem czy go zgłosić z datą 2 stycznia jak na paragonie mam 1 stycznia datę? Ciekawe czy uznają mi tamta wygraną jak wpisałam 2 stycznia datę. Czekać do poniedziałku czy zagrać? Bo jutro tez pewnie formularz się nie naprawi i nadal będzie 2020 i z 1 stycznia nie przyjmie zgłoszenia. To samo. Smsem jest nie przyjmuje daty 1 styczeń

to dziś gdzieś sklepy były otwarte że masz paragon z 1 stycznia???? Ja myślałam że wszędzie zamknięte emotka

otwarte emotka
Np: żabki i osiedlowe... Wyświetl w wątku >>
1 nanajka81 0