Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
toka
Postów 3078
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moze zrobimy jakis zbiorowy raban? Wkurza mnie takie bezprawie Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciekawe czy ktos dostał smsa czy to tylko były obietnice ze wyślą Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie było-przeciez nie ma opcji zeby nikt od nas nie wygrał Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi tez kazali dołączyc scan Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasem nawet po 3-4 dniach.Chyba chcą wyeliminowac osoby które grajana kilka kart Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez tak chce Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
skoro nie dostałas nic materialnego to widocznie nagrodą była sama satysfakcja z wygranej A tak serio to wle nie wygrywać w konkach niz wygrywać u organizatorów od których trzeba wyżebrać sobie wygraną nagrode Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzymaj-chyba jeszcze za mało osób sie chwaliło nagrodami.Myśle ze dzis obdzwonią reszte osób Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
róznych firm-fajny zestaw-kremy,szampony,maseczki,dezodorant-wygrałam kilka razy i zwykle było ok.7sztuk kosmetyków Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czekamy-tylko żebyśmy nie musieli przestać wierzyć ze Mikołaj istnieje Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj dzwonią-niestety nie do mnie ale cierpliwie poczekam Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
albo rodzinie powiedzą przy niedzielnym obiadku Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ok-widzę że facetowi mieć męża wolno a toka nie może mieć prawa do wypowiedzenia własnego zdania.Trudno.Zamilknę na resztę tego dnia i nie będę już zaszczycać forum moimi przemyśleniami
W ostatnim zdaniu powiem tylko :Marielu-kocham Panią Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Byc moze źle interpretuje nazwę wątku-ale Dyskusje o wynikach konkursu to moim zdaniem dyskusje o wynikach konkursu.Więc dyskutuję-rozbawiło mnie to hasło napisane rzekomo przez faceta dlatego je tu wkleiłam.A dziwolągiem jestem-owszem.Nie będę się wypierać. Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie martw sie o organizatorów-żona tego pana tez wygrała-pewnie wysłała dwa teksty i jak oba wygrały podała dane meza Ja sie nie czepiam-nie grałam w tym konku-nie przemawia przeze mnie zazdrosc ani zawiśc-nie zazdroszcze im ani różowych rowerków ani tego ze pan ma męża-wolny kraj Wyświetl w wątku >>
toka
Postów 3078
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no na to wychodzi-pogratulować tylko Wyświetl w wątku >>