Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
zatorzak
Postów 132
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ide-tam-gdzie-ide.pl/
Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
0801777900 Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak nie wiesz to się nie wypowiadaj bo szkoda wprowadzać ludzi w błąd
to ta sama firma i nie trzeba wysyłać na marlboro osobnego formularza
Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też kiedyś zaginęła w opek bluza z marlboro ale wysłali dość szybko jeszcze raz
wpisy i daty na stronie konsument są umieszczane hurtowo więc nie jest tak że każdemu faktycznie wysłali nagrodę tego dnia który wpisali na stronie Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
allegro jest przyjazne tylko sprzedawcom bo oni nie ryzykują nic w przeciwieństwie do kupujących i zawsze mnie zastanawiało skąd biorą się ci cenzurazy kupujący, pomijając wyjątkowe okazje lub rzeczy unikale, kolekcjonerskie zakupy na alegro nie są w większości atrakcyjne cenowo, doliczając koszty wysyłki, przelewu i ryzyka
z tych co znam to kupujący to w większości małolaty lub ludzie kupujący na allegro bo to modne Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
... e tam głupi jestem na pewno już dawno jest zgłoszona, o nawet jest już szczęśliwa zwyciężczyni, no ale ta osoba ma tysiące wiadomści na forum więc ona pewnie nie zgłosiła ale na pewno ktoś już to zrobił Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy teraz powinienem wyslac ten formularz zgloszeniowy ze strony? ;D czy moze byc tylko ta ulotka co jest z paczka ;D
i jak myslicie, czy beda jeszcze kurtki? ;D
nie musisz przesyłać formularza ze strony możesz przesłać ulotkę z paczki, nikt nie wie czy kurtki jeszcze będą ale ja myślę że tak Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś pisał o marlboro, reklamowałem u nich bluzę, okazało się że nie doszła bo kurier ją zgubił (opek) na szczęście przysłali drugą
ktoś pisał też jak fajnie załatwiają reklamację cola i pepsi - ja mam zupełnie inne doświadczenia, pepsi ukradła mi koszulkę, kłamali, że ją wysłali a jak im udowodniłem, że jej nie dostałem to przeprosili i obiecali, że natychmiast ją wyślą, no i czekam już klika miesięcy a na moje zapytania nie odpowiadają
podobnie cola, swego czasu zalegali mi kilka miesięcy z kilkoma nagrodami, zero kontaktu, pomogła dopiero interwencja u sponsora nagród, przysłali fanty natychmiast Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czy ktoś wie coś o stronie www.salem.pl? ma ktoś hasło do tej strony albo wysyłał formularz?
niedawno ktoś pytał o stronę ld i o ile pamiętam nikt nie pochwalił się, że ma tam konto?
obie marki (salem i ld) robi ta sama firma, próbowałem się kiedyś 2 razy zarejestrować na salem ale ponoć nie dostali moich zgłoszeń,
coś mi się wydaje że chodzi tylko o zebranie danych osobowych ale może się mylę, jeśli ktoś coś wie o stronach ww marek to proszę o info, może być na pw Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli wysłałaś zgłoszenia listem to możesz jeszcze dostać plecaki, nagrody ze zgłoszeń listowych zaczną dopiero rozsyłać i to pewnie dopiero za kilka tygodni
mi natomiast zaginęła bluza z marlboro wysłana kurierem jakieś 1,5 miesiąca temu Wyświetl w wątku >>
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zatorzak
Postów 132
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gdyby ktoś potrzebował kody z westów to wymienię west za 2 pall malle, ewentualnie proszę o inne propozycje Wyświetl w wątku >>