Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika basiag

basiag

#6596187 Napisano: 06.05.2019 16:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

basiag napisał(a):

ile ma znaków nr paragonu w ITM ?

u mnie 6

uff, no to byłoby na styk , dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 wiesia30 0

basiag

#6596181 Napisano: 06.05.2019 16:45:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ile ma znaków nr paragonu w ITM ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6589768 Napisano: 13.04.2019 14:49:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kto ma Visę z dawnego Deutsche Bank (obecnie Santander) i gra w Żabce ? bo nie wiem co tam wybrać w formularzu który nadal ma oddzielnie DB a przy Santander piszą dawny BZWBK Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6586884 Napisano: 03.04.2019 20:41:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
było jakieś ograniczenie czasowe na wykorzystanie kodu na Danonki ?
 Mam kod w 22.03 a dziś w Biedrze kasjerka oznajmiła że kod jest już przeterminowany emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6585902 Napisano: 01.04.2019 16:14:18 w moje dzisiejsze wygrane :)
duck dał zestaw produktów (zgłoszenie z wczoraj) na otarcie łez po tic tac emotka Wyświetl w wątku >>

basiag

#6585878 Napisano: 01.04.2019 14:42:16 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
kuźwa ! febewebe emotka  brzydki tic tac emotka  wrrrrrr Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6584893 Napisano: 29.03.2019 06:16:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anka3 napisał(a):

basiag napisał(a):

bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

jest jeszcze ktoś kto nie dostał butelki z halls ? bo się zastanawiam czy kurier nie przytulił emotka

ja też nie mam a z pierwszego dnia zgłoszenie

Mieliście info o pozytywnej weryfikacji?

tak, nawet już wczoraj do nich napisałam na ten adres co weryfikacja przyszła ale nie odpisali emotka może na inny adres trzeba pisać ?

Wydaje mi się, że to przez to, że kurierzy nie dostali telefonów do kontaktów. Miałam taką sytuację - nie było mnie w mieszkaniu cały wtorek, w środę koło 17 dzwoni domofon. Ja trochę zdziwiona, bo z nikim nie umówiona, a to kurier o takiej dziwnej porze. I mówi mi "nie było pani wczoraj". Na nadruku z adresem żadnego telefonu emotka  Bardzo często nie ma mnie w mieszkaniu, ale zawsze dzwonią i instruuję ich gdzie zostawić paczkę, dlatego bardzo się zdziwiłam z tym bidonem. 

no możliwe, ale przecież kurier też powinien zostawić awizo z namiarem na siebie emotka  a jaka firma kurierska to woziła ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6584858 Napisano: 28.03.2019 21:16:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

androm napisał(a):

basiag napisał(a):

jest jeszcze ktoś kto nie dostał butelki z halls ? bo się zastanawiam czy kurier nie przytulił emotka

ja też nie mam a z pierwszego dnia zgłoszenie

Mieliście info o pozytywnej weryfikacji?

tak, nawet już wczoraj do nich napisałam na ten adres co weryfikacja przyszła ale nie odpisali emotka może na inny adres trzeba pisać ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6584769 Napisano: 28.03.2019 14:53:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jest jeszcze ktoś kto nie dostał butelki z halls ? bo się zastanawiam czy kurier nie przytulił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6583569 Napisano: 25.03.2019 11:46:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
o 11:20  sms Milka C4 / zgłoszenie wysłane 18.01 Wyświetl w wątku >>

basiag

#6580256 Napisano: 13.03.2019 19:44:55 w SZUKAM....
dzięki za podpowiedź emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6580247 Napisano: 13.03.2019 19:27:22 w SZUKAM....
wypełniając formularz laureata w tic tac  trzeba tylko zdjęcie kodu z opakowania czy też paragon ? bo w mailu napisali  "dowód zakupu dla opakowania z kodem". Po mojemu dowód zakupu to paragon, ale może w/g nich to tylko opakowanie ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6576311 Napisano: 01.03.2019 16:27:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

Inne pytanie czy ktoś wygrał cokolwiek w loterii loyd loteria z nutą magii -ja wysłałam kilkanaście kodów i nic i raczej nie widziałam żeby ktoś się chwalił wygraną  a 650 nagród było.Listy laureatów też nie ma.Napisałam do nich czy przewidują dodatkowe losowanie niewydanych nagród i aby udostępnili listę zwycięzców ale mi odpisali"Że nie mogą udostępnić listy zwycięzców bo ich dane są chronione ustawowo" 

no właśnie emotka  jedyne pocieszenie że produkt konkursowy jest "używalny". A organizator PMICombera jak w innych konkursach ? Podaje listę ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6576158 Napisano: 01.03.2019 10:30:43 w Czy informują/ informowali?
z którego etapu bueno będzie teraz informować ? i kiedy ?
nie grałam od początku i mocno nie w temacie terminowym jestem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6575185 Napisano: 26.02.2019 15:03:35 w Giełda Kodów ; )

basiag

#6573342 Napisano: 20.02.2019 13:52:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Ja zagrałam o misia,bo kupuje velvet regularnie.u mnie 2 opakowania tygodniowo idą te po 8 rolek.milke kupiłam bo miałam chęć na czekoladę i mam termos,a tak specjalnie to nie gram

Coś nie gra z tymi konkursowymi sraytaśmami, nawet mój facet onegdaj zauważył, że są jakieś takie "napowietrzone", przez co bardzo szybko się kończą. Zrób eksperyment kupując papier toaletowy z makulatury w sklepach Lidl albo Biedronka (ewentualnie: Carrefour) i porównaj, czy to my mamy zwidy, czy może rzeczywiście coś w tym jest emotka

zwidy czy nie moja rodzina już bardzo dawno odstawiła velvet bo podobno między palcami się rozłaził emotka kupujemy albo biedronkowy, albo rossmanowy i wszyscy zadowoleni :) Wyświetl w wątku >>

basiag

#6572896 Napisano: 19.02.2019 10:18:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
będzie dzisiaj dzwonić bueno ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6570513 Napisano: 11.02.2019 17:47:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

basiag napisał(a):

jkkp napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Mnie z 4 lutego też nie ma emotka  

mnie nie ma 2 lutego
i co w tej sytuacji?

Za to moje imię jest w dobrym dniu, ale kod zupełnie inny, więc być może też mnie jednak nie ma.

to pewnie zły kod sprawdzasz, trzeba sprawdzić kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało emotka

a jak sprawdzić "kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało" ? bo też jest moje imię, kod jakiś inny, a mam skopiowane potwierdzenie od nich po wysłaniu danych i tam żadnego kodu nie ma i w mailu z gratulacjami też nie było, więc  gdzie był/jest ten niby inny kod co podają a przypisany do danej nagrody ?

Lista Laureatów Nagród zawiera: imię i 8 ostatnich znaków UIC (Unikatowy Identyfikator Cyfrowy)  czyli numeru identyfikacyjnego zgłoszenia, który wyświetlił  się z pozostałymi danymi po zgłoszeniu i chyba był też widoczny w formularzu  laureata Jeśli go sobie nie zapisałaś, a formularz już wypełniłaś   to moim zdaniem nie da się go już sprawdzić 

zapisałam, faktycznie zgadza się, dziękuję za rozjaśnienie umysłu emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

basiag

#6570505 Napisano: 11.02.2019 17:24:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jkkp napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

moskala22 napisał(a):

cala-w-trawie napisał(a):

Agnes napisał(a):

katrin1 napisał(a):

29 stycznia wygrałam bluzę Oreo, nie ma mojego imienia i kodu na liście nagród z tego dnia, dane odesłałam formularzem w regulaminowym czasie,  czy ktoś ma podobnie?

mnie tez nie ma

Mnie z 4 lutego też nie ma emotka  

mnie nie ma 2 lutego
i co w tej sytuacji?

Za to moje imię jest w dobrym dniu, ale kod zupełnie inny, więc być może też mnie jednak nie ma.

to pewnie zły kod sprawdzasz, trzeba sprawdzić kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało emotka

a jak sprawdzić "kod nie z wygranej, ale ten co się dane odsyłało" ? bo też jest moje imię, kod jakiś inny, a mam skopiowane potwierdzenie od nich po wysłaniu danych i tam żadnego kodu nie ma i w mailu z gratulacjami też nie było, więc  gdzie był/jest ten niby inny kod co podają a przypisany do danej nagrody ? Wyświetl w wątku >>
0 0

basiag

#6569421 Napisano: 06.02.2019 16:42:14 w Czy informują/ informowali?
czy Columbit wybrał/informował już właściciela Toyoty AYGO (Kaufland) ? Wyświetl w wątku >>
0 0