Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie ma gazet w żadnym z okolicznych sklepów, a tam podobno są te nagrody pokazane
Tak mniej więcej. Czy coś fajnego jest Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pojawienie się w galerii nie oznacza wcale, że zdjęcie jest regulaminowe.
I to jest absurd
Mam fajne zdjęcie, co pasuje na ten tydzień, a miało iść na jeden z wcześniejszych konkursów, tylko terminy przegapiłam, i nie wiem, czy warto się tu bawić
Najpierw w 1 etapie napisali ludziom, że mogą być kolaże i gify, potem podmienili odpowiedzi i dziwią się, że ludzie komentarza nie dostrzegli. A teraz brak konkretnych zasad co do obróbki komputerowej. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z konkursu Korala odpadają też kolaże i łączenia kilku zdjęć
Żałuję, że miałam lenia i grać mi się nie chciało w drugim etapie, bo się ludzie poeliminowali mocno sami Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nad gifami myśleli 12 dni.
Aż strach pomyśleć, co będzie potem. Jak ktoś wygra auto, zacznie się doczepianie do punktów regulaminu, a jest momentami dziurawy. Nawet mocno Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koral napisał, że tak.
Wystarczyło teraz napisać, że od 3 tygodnia gifów nie będzie z powodów np. technicznych i tyle.
Te gify poziomu nie mają, niczym się nie wyróżniają, więc jak jeden dostałby selfie stick to byłoby tyle
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szkoda, że nie ma tu moderatora. We wcześniejszych konkursach pojawiały się na stronie tylko zaakceptowane zdjęcia, a nie wszystko jak leci Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam się na gifach, bo nie bawiłam się nigdy czymś takim. Ale jak rzuciłam okiem na konkurs, kilka zdjęć mi w oko wpadło. Zero gifów Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej jest informacja, że mogą być wysyłane gify do 5 mb, więc jeszcze kilka osób czas straci a się zdziwi, że się rozmyślili. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni sami
Czemu więc się dziwią, że ktoś gify wysyła? Na fb też o te gify ludzie od razu dopytali i odpowiedzieli, że można wysłać sekwencję zdjęć
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Większość firm wcale nie chce naszych pełnych praw, a jedynie prawo do dysponowania daną pracą na potrzeby konkursu. Tyle ich interesuje.
Jeśli firma przejmuje całościowe prawa, jest pełno dodatkowych formalności, które to regulują. I raczej każdy wie, kiedy podpisuje stertę papierów z przekazaniem pracy na całkowitą wyłączność.
Co innego, że niektóre firmy (gł. znane marki), już po wynikach, widząc takie lekko przerobione "to samo", odrzucają takie zgłoszenia i nagrody odbierają. Podstawę z reguły mają w jednym punkcie, który nam umyka, bo to prawna drobnostka.
Lepiej jednak pilnować, by był zapis, że praca musi być stworzona na dany konkurs
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dyskusja prowadzi donikąd, bo to tylko narzekanie po raz kolejny na to samo. Tak ludzie grali, grają i będą coraz częściej grali. Oburzać się po wynikach nie ma co, bo jak się gra w takich konkursach, a gra nie od dziś, zna się już konkursowe realia i warto o pewne rzeczy dopytać/upomnieć się wcześniej. Konkursów jest coraz mniej, wymagania firm coraz większe, a te marki, co robiły najlepsze promocje są dziś zdania, że bardziej im się opłaca dodać jakiś gratis do produktu czy zrobić akcję z kubeczkami za 8 zł. Niestety mają rację.
Wyświetl w wątku >>