Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam trochę biletów na nie swoje nazwisko, ale trochę inaczej rozumiem jeden punkt regulaminu Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W loterii Woseba tam gdzie miasto, podaje się to, gdzie się mieszka, czy to, gdzie się kawę kupowało? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic w wodzie Żywiec Zdrój w Tesco
W Monsterze zamiast komputera bilet vip, ale nic mi z takiej nagrody
Jak znajdę paragon z natury w bałaganie na biurku to jedynie jakieś legginsy będę miała, w których w życiu nie wyjdę Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dyskutowali o tym, kto jest autorem zdjęcia w przypadku, gdy osoba A ustawiła w aparacie parametry, ale to przechodząca w pobliżu osoba B nacisnęła ostatecznie spust migawki.
Dogadać się coś nie mogli, w końcu odezwała się koleżanka: autorem jest ten, co ma u siebie kartę z zapisem oryginalnych zdjęć Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkich nagród z loterii za 10 lat mam na jakieś... 2 tysiące?
Wypadałoby w końcu COŚ trafić, bo aż wstyd tak nie wygrywać Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze głównej nie trafił nigdzie, ale stratny na pewno nie jest.
W coca-coli już powysyłał pełno zgłoszeń, a dopiero ode mnie usłyszał o ograniczeniu na gospodarstwo.
Nie każdy regulamin czyta
Biorąc pod uwagę, ile osób robi błędy, wpisując dane + ile osób straci nagrodę, bo poda kogoś z domowników = długa rezerwa Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Udało się trzy razy? Kusi by grać o kolejne pieniądze...
Trzeba mieć na kogo grać. W loterii, gdzie wystarczy wydać nieco więcej jak złotówkę, wiele osób sobie samemu zagra. Ludzie uwielbiają loterie, a czemu mają łatwo z auta (takiej szansy?) rezygnować? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będą czekać na wyniki samochodów, by zdążyć dobrze rozegrać sobie która nagroda na kogo, a co sobie w razie czego odpuścić.
Małe płotki będą grały od samego początku śląc po kilka zgłoszeń, co da ich ("losów") kilkadziesiąt tysięcy na tydzień Moje szanse tu nie urosną, ale z 3 smsy wyślę na etap Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zdjęcie mi się bardzo podoba (mam na myśli główną): http://www.mocodvmax.pl/fotografia
Dynamiczne. Inne. Na temat. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo osób sprzedaje wygrany numer - ktoś podaje swoje dane a okazuje się, że tekst był nagrodzony wcześniej. Pojawia się niezgodność nazwisk i nie ma jak się tłumaczyć. Ukradło się cudzy tekst? Czy kupiło cudzy tekst? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Playdoh pojedyncze opakowanie. Tak mi google pokazuje Wyświetl w wątku >>