Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Często okazuje się, że ludzie wysyłają pisemko pod fikcyjnymi danymi a firma takie reklamacje odrzuca. I tutaj prawnicy przyznają im rację Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A mnie to dziwi. Co taki konkurs, to samo i ten sam problem, a grają głównie ci sami, którym powinno być na rękę, by coś z tym zrobić.
W konkursach opisowych znalazło się kilka osób, co narobiło swego czasu szumu i wiele agencji się już zabezpiecza przed takimi sytuacjami odpowiednimi zapisami. Ostatnio nawet gdzieś widziałam "praca w całości albo fragmentach nie mogła być wcześniej publikowana/nagradzana".
Nie jest idealnie, ale rzadko przegrywam już z dokładną kopią czegoś tam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisać o całej sprawie do... niezalezna.pl
Oni tak nie znoszą tego, co niemieckie (konkurs robił Lidl, który "uwielbiają" wprost), że czuję, że zrobią niezły szum.
A i inne agencje będą sprawie się przyglądać, więc może to Wam się przydać na przyszłość
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skomentował krótko: Dzień zmarnowany, ale przynajmniej nie traciłem tysiaka na starcie.
Mnie zastanawia, czy informatyk w niedzielę pamiętał, by tę loterię uruchomić. Trafił ktoś kartę?
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się przyzwyczaiłam do tego lenistwa, ale śmieszą mnie co niektórzy, co wszędzie podkreślają, jacy to oni kreatywni. Nie, coś fajnego może raz czy dwa im w życiu wyszło, a potem to już kopiowanie/powielanie/powtarzanie.
To samo jest w opisówkach, więc zaakceptowałam takie reguły gry
Oszczędzam czas, nie wysilam się, wygrywam.
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale taki czas mieści się w 200 pierwszych. Czy bilet za to będzie, tego już nie wiem Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chwilę myślałam, że tylko tam
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni z reguły chcą kod + paragon z okresu promocji.
Ja szukałam już promocyjnych opakowań, ale ani Auchan, ani Piotr i Paweł ani Tesco, ani C4, ani Intermarche jeszcze nie mieli wystawionych. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Możliwe, że zaczęli teraz śledzić ip/numery komputera i wyłapali, że te same numery wychodzą z tego samego źródła
Możliwe, że takie było zalecenie sponsora/Izby Celnej czy kogoś tam decydującego.
Możliwe też, że losowo sobie wybrali ileś tam osób, by dać sygnał, że kontrolują sytuację (której nie kontrolują wcale ) Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W takich przypadkach jak ten, gdy wykryty jakieś luki, zawsze na dodatkowe zabezpieczenia się zgadzają. To nie jest niekorzyść Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja z Virgin posyłałam przed północą i zwrotka była po dwóch sekundach Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są bilety bez nazwisk Wyświetl w wątku >>