Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisywanie się za kogoś jest czymś tak naturalnym, że mało kto zdaje sobie sprawę, że może zakończyć się w sądzie
U mnie domowników nauczyłam, żeby podpisywać się pod formularzami odbioru tylko nazwiskiem. Wszyscy mamy to samo, więc nie ma problemu Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To "stwórz" nie pasuje mi do zdjęcia Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję, że nie fotograficzny, bo oddam walkowerem Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przyszłam ambitnie w poniedziałek do pracy, choć coś mnie mocno łapało, a ta do mnie: idź do lekarza, weź wolnego ile trzeba. Jeszcze młoda jesteś, myślisz, że nikt cię nie zastąpi, ale to takie złudzenie. Kiedyś to zrozumiesz lepiej. To tylko praca, cenią cię, póki z ciebie mogą coś wycisnąć. Szkoda zdrowia.
Zrozumiałam lepiej, gdy kilka miesięcy później koleżanka dostała udaru. W wieku 26 lat. Gdybym tak nadaktywna była i ja, też mogłam skończyć podobnie...
A z pracy mnie zwolnili po jakimś czasie. Zmieniło się szefostwo, inna koncepcja, nowi ludzie...
Co chwilę powkurzało, ale z czasem pokazało, że lepiej dla mnie być nie mogło
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W niektórych miastach w oddziałach odbiera się paczki, w innych... prosto z auta
Ale kolejki gdzieniegdzie są naprawdę długaśne
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi książka "Pęknięte miasto. Biesłan" otworzyła szerzej oczy. A potem poczytałam sobie o Stanach, o Norwegii, o zamachach w Europie, Afryce, Azji...
Mnie wkurza, że Stany, Rosja i część europejskich krajów pakuje się tam, gdzie ropa. W imię czego? Demokracji?
Gdzie tam!
Chodzi tylko i wyłącznie o kasę (a przemysł zbrojeniowy to najlepszy biznes, wystarczy zerknąć na wykresy, kiedy się Stanom najlepiej powodziło).
Robią bałagan, uciekają...
Ludzie zaś nie otwierają oczu. Przyczepiają etykietki.
Wszędzie tak samo. My w uchodźcy widzimy terrorystę, a Polak-złodziej dalej się kojarzy wielu Europejczykom... (co nas oburza, bo przecież nie należy oceniać wszystkich po wyjątkach ) Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nic z tym teraz nie zrobisz. Organizator konkursu Ci ich nie wymieni na jeden voucher, a eventim ma takie a nie inne zasady Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kupiłam przyprawy na ich drugi konkurs, mam tylko: bazylia. Pieczątki nie brałam. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dziś fajny dzień. Nawet źle kupiona lavazza mnie nie wkurza
Wyświetl w wątku >>