Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika assal

assal

#6310669 Napisano: 13.01.2017 14:13:13 w Lay's
Ja zerknęłam sobie na wyniki. Rozpoznaję styl połowy grających, stawiam więc m.in. na wielkie okulary i wielkie kolorowe, malowane farbkami, tła  emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6310666 Napisano: 13.01.2017 13:59:58 w Informują
Naturek śle maile  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6310460 Napisano: 12.01.2017 22:10:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
Joan: Agencje mają szkolenia, ale nie zawsze nadążają ze wszystkim  emotka
Tu jest duża amatorszczyzna, co może sugerować, że ktoś młody się pojawił i postanowił się wykazać. Często w agencjach pracują ludzie, są sami wcześniej grali, więc co nieco rynek znają, jednak prawnie nie wiedzą, jak co ugryźć.
Zawodowi kombinatorzy będą kombinować (w końcu wpadną), na ich miejsce będą wskakiwać nowi (co prędzej czy później też wpadną), a tych zastąpi kolejna grupa...
Tak to się kręci. Jedyne rozwiązanie? Paragon + kod ze środka produktu + limit nagród na osobę + dane podawane z góry (imię, nazwisko, pesel)  emotka  
Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6310447 Napisano: 12.01.2017 21:58:31 w Dyskusje o wynikach konkursu
Joan: Kartka z adnotacją "do rąk własnych", jak to nie pismo z sądu, trafi do każdego z rodziny/sąsiadów/znajomych, jak się ma dobre kontakty z listonoszem. Mogli to rozegrać inaczej, ale może chcieli zrobić trochę szumu? Marketingowcy czasem widzą w tym większy sens emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6310434 Napisano: 12.01.2017 21:38:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
Co loteria, to oszustwa. Ci, co mają podwójne nazwisko, grają sobie na oba, potem kombinują z adresami. Inni - paragony potrafią sobie "załatwić" po swojemu. 
Tutaj ktoś wpadł. Możliwe, że i oni zrobili sobie kontrolę w sklepach przy masowych wygranych. Albo bardzo dokładnie posprawdzali system komputerowy, co wykazało pewne mechanizmy grania emotka
Jak są nadgorliwi, źle. Jak nie reagują na listy, że coś niektórzy mają zbyt duże "szczęście", też źle.
Tutaj oni chcą się z niektórymi spotkać. Dobrze wiedzą, że będą "widma", które nie odbiorą nagrody  emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6309836 Napisano: 11.01.2017 14:03:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mattadore: Przypatrzy się niektórym zdjęciom, ale tam ktoś się czepia momentami nadgorliwie. Ale daje grającym taki sygnał: uważajcie, wielkie oko patrzy emotka
I to się przyda. Choć ja już zauważyłam, że niektórzy niby-kreatywni to jedynie... mocna inspiracja instagramowymi zdjęciami z zagranicy. Jak mi koleżanka pokazała parę zdjęć, to byłam mocno w szoku emotka
A potem się panny kłócą, kto pierwszy zwalił pomysł i wykorzystał w konkursie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6309081 Napisano: 09.01.2017 14:23:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Chasia: Biedronka ma tak wpisane te produkty emotka Wyświetl w wątku >>
1 chasia 0

assal

#6309069 Napisano: 09.01.2017 14:09:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kunlunija: W styczniu firmy dopinają budżety na rok, planują kolejne miesiące - mało kto rusza z konkursami.
Ale w tym roku nie jest źle. Pierwsze loterie i pierwsze konkursy dają taki dobry sygnał na kolejne miesiące  emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

assal

#6308720 Napisano: 08.01.2017 16:41:39 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że Eurocash kupił Eko. To ci od abc, groszka, delikatesów centrum, lewiatanu itp.
Może i w Eko coś konkursowo znów się zacznie pojawiać? emotka
Czuję, że to będzie fajny dla nas rok. W zeszłym roku rząd co rusz coś miał wprowadzać, firmy nie wiedziały, w którą stronę uderzać, a tu z większości zapowiedzi nic nie wyszło. Konkursowe straty powinni nam teraz wszyscy nadrobić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6308272 Napisano: 05.01.2017 20:56:38 w Wkurza mnie...
Cleopatra, Takasamajak: Gdy leżałam kilka dni w szpitalu, inaczej do pielęgniarek podeszłam.
Ile ich było na oddziale od 20.00?
Dwie. Na dodatek jedną wzięli z innego oddziału, więc nie orientowała się w ogóle, co i gdzie.
Ilu pacjentów miały do opieki? 36. Do tego pierdylion papierów, które muszą wypełnić. Ja sama podpisywałam koło 10 stron różności, a ktoś to musiał wpisać w tabelki emotka
W przypadku osoby leżącej, co 15 minut ktoś powinien się nią zająć. To jest nierealne.
A pielęgniarek, niestety, ubywa. Oczekiwania duże, a pieniądze... dużo lepsze w Szwecji  emotka
Ale poza całym systemem, wkurza mnie to, co znów zrobili z leczeniem ciężko chorych dzieci. Znów od stycznia rząd zaczął na dzieciach oszczędzać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6307759 Napisano: 04.01.2017 19:57:45 w Z jakiego konkursu ta nagroda??? / Wygrałem - ale
Charmed: Rmf Classic  emotka
Jak RMF ma konkurs z jakąś marką, często i oni coś robią. Chociaż mniej ich teraz słucham  emotka Wyświetl w wątku >>
1 charmed 0

assal

#6307653 Napisano: 04.01.2017 15:07:34 w Nasze wygrane w minionym roku
Ja rok (taki średni, bardziej rozczarowujący jak zachwycający) zamknęłam z dniem 31 stycznia i...
patrzę z optymizmem i nadzieją na 2017.
Thermomix. Wycieczka. Spa. Samochód. 10 tys. w bonach. 
Wpisane na listę celów  emotka
Plany są. Chęci też. Remonty pokończone. Urlopy na papierze zaplanowane... 
Będzie się działo emotka emotka emotka
Wyświetl w wątku >>

assal

#6307426 Napisano: 03.01.2017 23:44:09 w Wkurza mnie...
Nowy rok, a mnie wkurza to samo, co w starym.
Znów znalazłam fajny konkurs, co kończy się za 15 minut emotka
A jedynie chciałam sobie zerknąć na jedną ze stron na jakiś artykuł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6307000 Napisano: 02.01.2017 23:40:49 w Lay's
Magnus: Ten konkurs mi się bardzo podoba. Długo trwa, jest czasochłonny i wkręci wiele osób, bo telefon wydaje się być apetycznym kąskiem, jednak nie od razu każdemu się trafi. Do tego jest Belvita  emotka
Gdy są takie konkursy, w opisowych mi się wygrywa łatwiej i więcej, bo konkurencja zajęta jest czymś innym  emotka

Wyświetl w wątku >>
2 mia, monisss 0

assal

#6306995 Napisano: 02.01.2017 23:31:27 w Lay's
Nie gram. Problem mi się sam rozwiązał  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6305510 Napisano: 29.12.2016 11:00:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Delvitto: Przeglądnęłam sobie kilka regulaminów.
U Albedo znalazłam: 
"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagrody w Loterii Laureatom, którymwykazano, po przeprowadzeniu postępowania wyjaśniającego, naruszenie postanowień
Regulaminu, np.:
4.34.1 branie udziału w Loterii z użyciem fikcyjnego numeru telefonu (tj. nieobsługiwany przez
żadnego z operatorów na terenie RP) lub NUMERU TELEFONU INNEJ OSOBY".
Ta końcówka mnie zaciekawiła, więc ją podkreśliłam. 
Wyświetl w wątku >>

assal

#6305488 Napisano: 29.12.2016 10:13:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tak ogólnie, konkursowo...
Zastanawia mnie, czy rejestracja numerów coś zmieni w naszej konkursowej codzienności.
U Smolara jest zapis "posiadacz numeru konkursowego", a już w Albedo: numer tel, z którego prześle się sms emotka
Czy ten posiadacz to będzie od lutego właściciel zarejestrowanego numeru?
Z jednej strony by mnie ucieszyła taka zmiana, z drugiej... bałabym się, że szybko się okaże, że szukają nowych nazwisk  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6305269 Napisano: 28.12.2016 15:25:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kalka: Jakieś podstawy mieli. Jedna z wersji? Potrzebują podpisanych oświadczeń, by z agencją się rozliczyć. A tu lista laureatów inna jak co drugi podpis  emotka
Słyszałam już, że były luki w tej aplikacji. Jeśli byli tacy, co je wyniuchali, to i mogli co niektórzy przekombinować za bardzo.
Ja tam się nie angażuję, nic nie piszę, nie dzwonię...
Wiem, że wszystko się wyjaśni szybko  emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

assal

#6305217 Napisano: 28.12.2016 14:21:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Mnie cieszy, że się zrobił teraz szum.
Do tej pory agencje, nawet jak odbierały auta, bo ktoś podrobił paragon, robiły to po cichu.
A tu jest sygnał co do niektórych, że zaczynają coraz mocniej kontrolować wszystko.
Wolę, by byli nadgorliwi, niż przymykali oczy i udawali, że wszystko gra emotka Wyświetl w wątku >>
1 sosna 0

assal

#6305203 Napisano: 28.12.2016 14:03:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Ja tam poczekam cierpliwie 
Spodziewam się maila, że nic nie muszę wysyłać, bo nikt za mnie nie odebrał karty.  Wyświetl w wątku >>
0 0