Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu jest duża amatorszczyzna, co może sugerować, że ktoś młody się pojawił i postanowił się wykazać. Często w agencjach pracują ludzie, są sami wcześniej grali, więc co nieco rynek znają, jednak prawnie nie wiedzą, jak co ugryźć.
Zawodowi kombinatorzy będą kombinować (w końcu wpadną), na ich miejsce będą wskakiwać nowi (co prędzej czy później też wpadną), a tych zastąpi kolejna grupa...
Tak to się kręci. Jedyne rozwiązanie? Paragon + kod ze środka produktu + limit nagród na osobę + dane podawane z góry (imię, nazwisko, pesel)
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj ktoś wpadł. Możliwe, że i oni zrobili sobie kontrolę w sklepach przy masowych wygranych. Albo bardzo dokładnie posprawdzali system komputerowy, co wykazało pewne mechanizmy grania
Jak są nadgorliwi, źle. Jak nie reagują na listy, że coś niektórzy mają zbyt duże "szczęście", też źle.
Tutaj oni chcą się z niektórymi spotkać. Dobrze wiedzą, że będą "widma", które nie odbiorą nagrody Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I to się przyda. Choć ja już zauważyłam, że niektórzy niby-kreatywni to jedynie... mocna inspiracja instagramowymi zdjęciami z zagranicy. Jak mi koleżanka pokazała parę zdjęć, to byłam mocno w szoku
A potem się panny kłócą, kto pierwszy zwalił pomysł i wykorzystał w konkursie Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w tym roku nie jest źle. Pierwsze loterie i pierwsze konkursy dają taki dobry sygnał na kolejne miesiące Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może i w Eko coś konkursowo znów się zacznie pojawiać?
Czuję, że to będzie fajny dla nas rok. W zeszłym roku rząd co rusz coś miał wprowadzać, firmy nie wiedziały, w którą stronę uderzać, a tu z większości zapowiedzi nic nie wyszło. Konkursowe straty powinni nam teraz wszyscy nadrobić Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile ich było na oddziale od 20.00?
Dwie. Na dodatek jedną wzięli z innego oddziału, więc nie orientowała się w ogóle, co i gdzie.
Ilu pacjentów miały do opieki? 36. Do tego pierdylion papierów, które muszą wypełnić. Ja sama podpisywałam koło 10 stron różności, a ktoś to musiał wpisać w tabelki
W przypadku osoby leżącej, co 15 minut ktoś powinien się nią zająć. To jest nierealne.
A pielęgniarek, niestety, ubywa. Oczekiwania duże, a pieniądze... dużo lepsze w Szwecji
Ale poza całym systemem, wkurza mnie to, co znów zrobili z leczeniem ciężko chorych dzieci. Znów od stycznia rząd zaczął na dzieciach oszczędzać Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak RMF ma konkurs z jakąś marką, często i oni coś robią. Chociaż mniej ich teraz słucham Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patrzę z optymizmem i nadzieją na 2017.
Thermomix. Wycieczka. Spa. Samochód. 10 tys. w bonach.
Wpisane na listę celów
Plany są. Chęci też. Remonty pokończone. Urlopy na papierze zaplanowane...
Będzie się działo
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znów znalazłam fajny konkurs, co kończy się za 15 minut
A jedynie chciałam sobie zerknąć na jedną ze stron na jakiś artykuł Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdy są takie konkursy, w opisowych mi się wygrywa łatwiej i więcej, bo konkurencja zajęta jest czymś innym
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U Albedo znalazłam:
"Organizator zastrzega sobie prawo do nieprzyznania nagrody w Loterii Laureatom, którymwykazano, po przeprowadzeniu postępowania wyjaśniającego, naruszenie postanowień
Regulaminu, np.:
4.34.1 branie udziału w Loterii z użyciem fikcyjnego numeru telefonu (tj. nieobsługiwany przez
żadnego z operatorów na terenie RP) lub NUMERU TELEFONU INNEJ OSOBY".
Ta końcówka mnie zaciekawiła, więc ją podkreśliłam.
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zastanawia mnie, czy rejestracja numerów coś zmieni w naszej konkursowej codzienności.
U Smolara jest zapis "posiadacz numeru konkursowego", a już w Albedo: numer tel, z którego prześle się sms
Czy ten posiadacz to będzie od lutego właściciel zarejestrowanego numeru?
Z jednej strony by mnie ucieszyła taka zmiana, z drugiej... bałabym się, że szybko się okaże, że szukają nowych nazwisk Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słyszałam już, że były luki w tej aplikacji. Jeśli byli tacy, co je wyniuchali, to i mogli co niektórzy przekombinować za bardzo.
Ja tam się nie angażuję, nic nie piszę, nie dzwonię...
Wiem, że wszystko się wyjaśni szybko Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do tej pory agencje, nawet jak odbierały auta, bo ktoś podrobił paragon, robiły to po cichu.
A tu jest sygnał co do niektórych, że zaczynają coraz mocniej kontrolować wszystko.
Wolę, by byli nadgorliwi, niż przymykali oczy i udawali, że wszystko gra Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spodziewam się maila, że nic nie muszę wysyłać, bo nikt za mnie nie odebrał karty. Wyświetl w wątku >>