Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika assal

assal

#6316024 Napisano: 30.01.2017 18:49:04 w Auchan
Ela: U mnie ciekawostki wzięte z życia. Choć głównie z życia znajomych emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6316017 Napisano: 30.01.2017 18:38:59 w Auchan
Dobrze, że nie ma wyników. 
Nikt nie wie, czy grać dalej na siebie i najbliższych, czy już szukać nowych nazwisk po rodzinie emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6316010 Napisano: 30.01.2017 18:26:43 w Auchan
Może wyciągnęli wnioski po ostatnim konkursie? emotka
Ale przy takiej ilości prac to najczęściej zasada jedna: czytam, czytam, coś wpada w oko, reszty już nie czytam  emotka Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

assal

#6315753 Napisano: 30.01.2017 10:30:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie ma sklepów nieobstawionych.
Śląsk, Małopolska, Warszawa i Wrocław mają największą grupę mocnych graczy, więc teraz myślę uderzyć w Podkarpacie i Kielce, bo w tych regionach muszę być w przyszłym tygodniu emotka   Wyświetl w wątku >>
2 donia7, joan 0

assal

#6315480 Napisano: 28.01.2017 23:52:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kajeczka: Ja pozbierałam po znajomych różne ciekawostki i teraz się produkuję - rym, od serca, lizusowsko...
Coś marnie mi idą te ich konkursy, ale potraktuję to jako rozgrzewkę przed konkursami lutowymi emotka Wyświetl w wątku >>
1 notta 0

assal

#6315475 Napisano: 28.01.2017 23:41:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Olivia92: Po wymyśleniu 20 tekstów mam dosyć. Szanse na wygraną w Krakowie widzę średnią, więc uderzyłam jeszcze na Katowice emotka  Pytanie fajne, ale przy jednej nagrodzie dziennie na sklep będzie ciężko  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6315353 Napisano: 28.01.2017 15:42:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656: Z tego, co znalazłam: "Program o nazwie Top Dan skierowany jest do Kluczowych Dystrybutorów. Jego głównym celem jest wsparcie realizacji celów biznesowych oraz wzmocnienie relacji partnerskich. Program umożliwia zarządzanie sprzedażą na określonych poziomach oraz bieżącą ocenę jego wyników." Raczej nic dla nas emotka
Ale może coś Albedo z Danone zrobi jeszcze  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6315268 Napisano: 27.01.2017 22:15:39 w Dyskusje o wynikach konkursu
Kolorowa: To nie był plagiat. 
Byłby autoplagiat (co nie jest plagiatem), gdyby autor zbył już prawa do tego zdjęcia. Jeśli tak się nie stało, miał prawo dalej zdjęciem rozporządzać. 
Tu raczej kwestia jakiś swoich zasad. Sama wygranych tekstów nigdy nigdzie już nie posyłam - czułabym się nie w porządku wobec kogoś innego. Ale to mój kodeks grania  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

assal

#6315258 Napisano: 27.01.2017 21:27:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hamiltonian: Nagrody są odbierane (mówimy tu o liczących się markach), jeśli ktoś wykorzysta w pracy materiały chronione prawem autorskim. W Princessie chodziło o jakiś szablon, o ile pamiętam.
Można też stracić nagrodę, jeśli są do tego podstawy w regulaminie. Z reguły nie ma, bo "nie przewidzieliśmy, że ludzie to samo posyłają wszędzie i grają nieładnie". 
Podpytałam trochę koleżankę, bo ona się lepiej orientuje. W świecie reklamy kupuje się coś na wyłączność lub tylko na licencji - przykładem tu może być choć akcja z tymi maskotkami w Biedronce, którą wcześniej, w innym państwie, robiła konkurencyjna sieć. Obydwie firmy kupiły ten sam pomysł, ale wzięły sobie wyłączność na kraj. Ktoś kogoś splagiatował? Nie!  emotka
Jeśli chodzi o zdjęcia, też czasem jedno wykorzystywane jest przez kilka firm. Przykładowo, jedno zdjęcie reklamuje i jakieś kosmetyki (czy coś tam innego), i jest okładką wydanej u nas książki. Autoplagiat? Nie. Było dwóch chętnych na to samo emotka
Firmy, które chcą zdjęcia/teksty (tu głównie hasła reklamowe) dla siebie, wysyłają ZAWSZE oddzielną umowę. W innym wypadku jedynie dobry zapis w regulaminie (jak na przykład w konkursie Lay's), chroni firmę przed dostaniem tego, co już dostali inni. 
Ktoś zagra nieuczciwie? Lay's ma prawników, z którymi lepiej nie mieć kontaktu emotka
Nie bez powodu trzy razy się zawsze każdy u nich na oświadczeniu musi podpisać  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

assal

#6315176 Napisano: 27.01.2017 17:54:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hamiltonian: Większość firm nie dba o swoje interesy i im lata, kto czym wygra, byle dużo zgłoszeń było. Takie złudzenie, że konkurs się udał - cyferki i statystyki emotka
W regulaminach fotograficznych mało kiedy ktoś chce do danego zdjęcia prawa (jedynie chcą praw do publikacji zdjęcia w ramach danego konkursu), co powoduje, że te same zdjęcia się przewijają na okrągło.
W opisówkach też dobry pomysł się eksploatuje długo  emotka  

Wyświetl w wątku >>
2 krseta, brucee 0

assal

#6314231 Napisano: 25.01.2017 00:18:24 w Dyskusje o wynikach konkursu
Hamiltonian: Bazą pomysłów na konkursy jest instagram i pinterest. Argument: "ja zwaliłam pierwsza pomysł, więc jest mój" jakoś do mnie nie przemawia emotka
Galeria, jak konkurs dobrze zorganizowany, to dla firmy świetna promocja. 
Co jednak zauważyłam?
Jak na koniec zabawy jest galeria, słabsze zdjęcia przeplatają się ze świetnymi, które dominują, odbiór jest w większości pozytywny. Jedna nagroda na dzień? Wyniki na bieżąco? Rozczarowanych jest za dużo, powtarzających się w kółko tych samych zdjęć też, więc te wrażenia już inne. Wieje nudą i marudzeniem.
Robić konkurs fotograficzny bez publikacji laureatów? Trochę jak dla mnie bez sensu. Konkurs, by był promocją dla marki, musi być dyskutowany, omawiany, nawet nieco krytykowany. 
Wiele agencji się już jednak przekonało, że stąpają po kruchym lodzie emotka
Konkurs Posti teraz? Jakieś tam listki nie zachęciły ludzi do grania. Po co to komu? Jakby dawali bony na stówkę, już byłoby ludzi ileś tam raza więcej. A poziom o niebo lepszy  emotka
Wyświetl w wątku >>

assal

#6313953 Napisano: 24.01.2017 12:11:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam cichą nadzieję, że jednak ten czas im był potrzebny, by PRZECZYTAĆ życzenia.
Wiem jednak, jak w takich konkursach z reguły jest - 80% to prace z dodatkami, bo firmy lubią doceniać wkład w pracę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6313950 Napisano: 24.01.2017 12:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monisss: Czuję, że wygrają głównie prace plastyczne, nie fajne życzenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6313300 Napisano: 21.01.2017 23:00:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bruce: Rmf konkursy i różne swoje podstrony zawsze robi z oficjalnego profilu. To coś powstało 4 godziny temu  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

assal

#6313298 Napisano: 21.01.2017 22:57:14 w WC - rozmowy o wszystkim
Skoro tu można pisać o wszystkim...
Może kogoś zainteresuje? Nie konkurs, ale jak ktoś kupuje prince polo, może torbę lnianą z ilustracją Magdy Danaj dostać gratis w niektórych sklepach: https://princepolo.pl/  emotka  
Listy nie widzę emotka  
Wyświetl w wątku >>
2 brucee, andii 0

assal

#6311905 Napisano: 17.01.2017 17:15:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
MartaZey: Z konkursami bywa różnie. Wyniki Mieszko widziałaś? Na razie na fb dali galerię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6310964 Napisano: 14.01.2017 20:34:46 w Dziś cieszę się z.....
Magnus: Nie ma regulaminów, ale ten rok konkursowo może się fajnie rozkręcić  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

assal

#6310954 Napisano: 14.01.2017 19:14:33 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że są na horyzoncie nowe konkursy  emotka
Niestety, nie mam dostępu do wątku zapowiedzi, a karniaki dostaję, jak wspomnę o czymś, czego nie ma w bazie, więc na razie zamilknę emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6310885 Napisano: 14.01.2017 12:49:06 w PLAGIATY
Cb656: Dużo osób ma upieczone literki, bo to się od dawna sprawdza. Teraz modna jednak zaczyna być ściana kredowa - znam sama 3 osoby, co taką mają w pokoju pod konkursy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6310670 Napisano: 13.01.2017 14:15:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Zaczynam konkursowy rok od niespodzianki z Naturka emotka
Czyżby to oznaczało, że w 2017 czeka mnie wiele takich prezentów? emotka Wyświetl w wątku >>
2 eskel, viviean 0