Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie nagrody się po latach najlepiej wspomina.
I coś czuję, że ten rok konkursowo będzie ich
http://polki.pl/m...0384712,galeria.html Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dostałam od koleżanki dwa, weszłam, wybrałam co chciałam, ale jak wpisuję kod kreskowy, pokazuje błąd. Drugi numer jest znów za krótki, albo ja coś źle wpisuję.
A termin do 1 marca tych bonów mam
Dziękuję za pomoc Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak bywa z konkursami. Nie da się być oryginalnym, choć każdemu z nas się czasem wydaje, że wymyśliliśmy coś super extra, na co nikt inny nie wpadnie.
Ja kilka fajnych nagród miałam z wykorzystaniem słownictwa związanego z Kosmosem, gwiazdami, planetami...
W Wawelu rok czy dwa lata temu ktoś podobny pomysł na tekst wykorzystał, choć żaden z moich tekstów nigdy nie był publikowany.
A teraz to słownictwo już się przewija ciągle w różnych konkursach, więc znalazłam coś innego, na czym czasem bazuję
Pomysły można powielać, udoskonalać, zmieniać.
Byle nie kopiować całości
Wkurza to, ale by wymyślić coś, czego nie było, trzeba się naprawdę nagłowić... i bez gwarancji, że się opłaci Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale w google tego w sekundę znalazłam więcej Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetna praca choćby w TVN kiedyś nagrodę zgarnęła. Było tego jednak więcej Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wykorzystanie produktów do robienia konturów państw w świecie konkursowym sprawdza się od lat.
Widziałam już świat z przypraw (nagroda wpadła), z ciasta kształt konkretnego państwa (zgarnęła praca wycieczkę), z kawy też świat nagrodzony gdzieś był itp.
Plagiat to odwzorowanie dość dokładne. Tu jedynie pewien element się powtarza, ale inaczej. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale może to jakiś wadliwy egzemplarz jej się trafił?
Ja bym dziecku czegoś takiego nie dała Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktura jest na konkretną sumę, więc tu pytanie jak dla mnie do Toyoty - dlaczego zawyżyli
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ze stycznia, gdy ruszyła promocja, czy z zeszłego roku, gdy auto trzydrzwiowe z jakimś tam dodatkiem było w takiej a nie innej cenie?
I czy w regulaminie było podane, że pięciodrzwiowe, czy tylko... tam Wam bardziej pasowało?
Bo jeśli chcecie robić w mediach aferę, że firma kupiła auta przed promocją w cenie sprzed promocji, to się ośmieszacie.
Jeśli kupili auta w ostatnich dniach i przepłacili o te 6 tys., to można się pytać, dlaczego.
Ale tylko i wyłącznie wtedy. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do kilku dni, potem znika... Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane