Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masła, maślanki, śmietana, mleko... mieli co chciałam Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koleżanka obsługuje konta kilku dużych marek, kolega się zajmuje nowymi mediami, więc dopytałam o parę rzeczy.
Kiedyś lepiej instagram funkcjonował Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Smolar o tym wiedział, dlatego w regulaminie dali zapis:
"4.5 Organizator zastrzega, że z uwagi na niedoskonałość zaawansowania technologii informatycznychjak i specyfiki serwisu Instagram, nie może zagwarantować, że każde zgłoszenie z prawidłowo
oznaczonym hasztagiem zostanie odnalezione i weźmie udział w Konkursie."
Następnym razem jak będziecie mieli fajny konkurs z fajnymi dla Was nagrodami, a będzie to akcja na instagramie, napiszcie do organizatora, by w jakiś sposób potwierdzał, że zdjęcie widzą. Wystarczy, jak klikną w serduszko.
Fajnie się te zdjęcia mi oglądało. W przeciwieństwie do jogobelli, którą marne jury całkowicie spaprało. Na wyniki patrzy się z żenadą, a było kilkadziesiąt prac naprawdę niezłych
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mają bardzo dużo różnych akcji, nie ogarniają większości z nich Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam chodzi o kilka czynników. Im szybciej ktoś konkurs rozwiązuje, tym więcej zdjęć może "zaginąć", bo to, co się wyświetla, może się zmienić po paru dniach.
Sama widzę teraz kilkanaście zdjęć dla mnie nowych, a są charakterystyczne, więc nie zaginęły mi wcześniej w tłumie.
Jak jest konkurs z możliwością wrzucenia przez fb lub instagram, dużo pewniej wybrać to pierwsze. Firmy lajkują zdjęcia, by potwierdzić, że dostały
Wyniki Nestle Fitness na zdjęcia śniadania są dowodem na to, że znów wybrali z fb, a jakoś nie dojrzeli nic ciekawego na instagramie. Albo o nim zapomnieli Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na czym polega działanie instagrama?
Zerkałam na zdjęcia wpisując to vitamini, nie było ich wcale aż tak dużo. Rozmawiam z jedną z dziewczyn, ona mówi mi o kilku zdjęciach... a ja ich wcale nie widzę u siebie.
U mnie w pierwszych etapie wyświetla z 40 zdjęć (ja mam puste konto, tak sobie tylko tam wchodzę i oglądam), ona doliczyła w 1 etapie jakieś 70 zdjęć (ma konto aktywne, się tam udziela).
Czy to możliwe, że się widzi aż tak wybiórczo? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z drugiej strony jak widzę podsumowania loterii za 2016 to wiem, że loterie firmom się najbardziej opłacają Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bardziej mnie wkurza bylejakość w nagradzanych pracach w wielu konkursach Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursowo większość z nich dobrze znana Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z Jogobellą mam jeszcze szanse z dwa wierszyki napisać, by nie było, że nie próbowałam i się nie postarałam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie rzuciło się w oczy jedno z nagrodzonych zdjęć w rmf. To ze szpitala: http://www.rmf.fm/f/lotos-2017.html
500 zł dają, wiem... Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Loteria będzie w Koralu za miesiąc Też ładne autko, ale ja w loteriach mam skuteczność wygranych... tak za ok. 500 zł w roku
I Hallsy można już gdzieniegdzie spotkać promocyjne. Też loteria
No, to mnie akurat mniej cieszy. Choć trochę cieszy, bo się ludzie konkursowo rozbiją trochę teraz - ten tu zagra, tamten tam... Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mercedes? Nie miałam tego autka w planie.
Jak zobaczyłam go na plakacie reklamującym nowy kwietniowy konkurs Mokate, się rozmarzyłam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mnie ceny wkurzają. I gadanie, że w Niemczech czy Anglii też są podobne. Ale że zarobki inne, to co innego.
O emerytach już lepiej nie pisać. Sąsiadka dostała podwyżkę emerytury w tym roku - 7.30 zł
Ale podziwiam niektórych, że są w stanie ogarnąć wszystko za taką sumę. Ja jestem finansowo mocno rozlazła. 2500 na osobę? Cudów nie ma, ale już w średnim mieście można coś odłożyć. Choć nie połowę Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ucięło mi coś smsa od nich i nie ma tego fragmentu Wyświetl w wątku >>