Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie znam ani jednej osoby, co by o takie coś cokolwiek odsyłała. Tuszu szkoda, a co dopiero znaczka Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prościej dawać ludziom fartuszki i deseczki
Na kwiecień, poza Koralem (strona już działa http://grand.blogiechwile.pl/ ), nikt nie puścił jeszcze ciekawej zapowiedzi Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiele firm powinno się uczyć od nich, jak można to zrobić dobrze Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście dwa dni później sami mi ją dostarczyli Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A że rozliczenia idą inną drogą, to potem jest kilka wersji jednego konkursu
Co możesz wygrać? Coś Ci doślą. Albo tylko przeproszą.
Może faktycznie komuś tam podpadniesz...
Sama się kilka razy przekonałam, że czasem lepiej odpuścić. Tu za konkursem nie stoi agencja, a ktoś, komu się chciało coś załatwić. Takich ludzi w redakcjach coraz mniej. Gdzie te czasy, gdy na polki, ofeminin, wp, interii czy onecie konkurs gonił konkurs? Dają byle co teraz, bo o byle co pretensji niewiele Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I niejeden prawnik też tak to odczyta.
Gdyby było "każdy" przy podanej kwocie, to co innego. Możesz szukać kogoś, pisać do sponsora, że czujesz się pokrzywdzona, domagać się wyrównania, ale prawnicy doczepią się tu każdego pojedynczego słowa.
W drugiej części nie ma o łącznej wartości, ale też nie ma tego słowa "każda"
Najszybciej ugrasz jedno: tej pani lepiej już nic nie dawać... Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliwki w małych opakowaniach są u mnie bez promocji za ok 10 zł. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko: pral pist Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrób zakupy za 40 zł, a może jeden z pięciu zestawów biżuterii trafi do ciebie?
(Kupić produkty i wygrać kolejne, to jak akcja: dwa w cenie jednego . To mam ciągle bez tracenia czasu na wymyślanie czegokolwiek). Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spytałam mailowo, co z nagrodą, jak już inni dawno mieli i dostałam odpowiedź, że z paragonu nie wynikało, że kupiłam produkt marki Hochland Coś tam jeszcze było o reklamacji, ale machnęłam ręką. Ta nagroda nie była ani cenna, ani mi pilnie potrzebna Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba było zapłacić gotówką, a po bajce latać za menadżerem - pieniądze zwrócili, ale ludzie w Cinema City powinni być bardziej ogarnięci czasami Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane