Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ubrania porażka. To chyba każdy wie.
Ale ten ich sprzęt agd też (nie)ciekawie się prezentuje Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co nie znaczy, że będzie łatwo lepszą nagrodę zgarnąć. W każdej z kategorii mocna w swej klasie konkurencja Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio wygrywały głównie banały u mnie, może teraz poziom się coś podniesie Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy czekamy na piątek?
https://www.konkurs.auchan.pl/ Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grają mniej, ale o dobre nagrody. Z rynku wcale nie wypadli
W konkursach fotograficznych szybciej się coś przejada - twarze, style zdjęć, gadżety. Nieliczne firmy śledzą rynek, ale jak już śledzą, odrzucają to, co było. Potem są komentarze, że wygrało byle co, ale nie zawsze jest w czym wybierać po selekcji wstępnej
Konkurencja w konkursach fotograficznych jest mocna.
Poziom coraz wyższy.
Kiedy niektórzy podsumowują nagrody z całego roku okazuje się, że wcale tak dużo tych nagród nie mieli. Rzucili się w oczy przez chwilę i koniec.
Co parę miesięcy są tu komentarze: znowu oni?
Zauważcie jednak, że za każdym razem ci "oni" się zmieniają.
Był "znowu clown!!!". Był "znowu pan w czerwonych spodenkach!!!". Była "znowu ta rodzina z Poznania!!!".
Teraz jest "znowu malunki!!!" Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zwyczajne, mało wycudowane, ale pasujące do filozofii tej marki. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bombę witamin widziałam u kogoś innego w konkursie Vitamini w zeszłym roku, więc to traktuję jako słabą próbą wykorzystania pomysłu. Nie przypadek tutaj, bo ostatnio jak widzę w konkursach jakieś zdjęcie tej pani, kojarzę gdzieś u kogoś podobny pomysł wykorzystany wcześniej Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale to podniesie ciśnienie niektórym grającym Konkursowicze "od fotek" to najmniej sympatyczna grupa grających. Tam już standard pisanie do firm, że pani X czy Pan Y mieli tyle a tyle nagród, więc może by dać innym szansę Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może w końcu je odczaruję w tym roku? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Konkursy RMFu rządzą się swoimi prawami Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagrodzili za to jak zwykle. Nie na temat główną i byle jak prawie wszystkie.
Choć niektórzy są zdania, że tam dobre prace wygrywają. Jak dobre, to czasem widać Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pozostałe nagradzane teksty to był poziom klasy czwartej szkoły podstawowej.
Niestety, rozwiązania wielu konkursów przypominają wyniki MMSów w Abc
Wprowadziłam zasadę, że jak gram, to puszczam dwa teksty: świetny i dopracowany oraz taki od serca, pisany na kolanie. Powoli się zastanawiam, czy jest sens tracić dwa/trzy kwadranse na coś lepszego, skoro firmy chcą prace w stylu: "Lubię wiosnę, bo wiosną mogę spędzać czas w ogrodzie, delektując się moją ulubioną kawą X" Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rzucając okiem od razu stwierdziłam: o, raczej nie amator!
I też sprawdziłam, czy pani zawodowo w branży siedzi
A dwa? Konkursów dla szaraczków wiele - mnie cieszy, jak widzę gdzieś coś dobrego i dopracowanego. Tu walka była o auto. Trzeba się liczyć, że do gry wejdą ci, co znają się na grafice/robią świetne zdjęcia/mają pieniądze, by zainwestować w dodatki itp. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W końcu coś napisałam, chcę zające liczyć, a tu trzeba je policzyć... w sklepie w stolicy Wyświetl w wątku >>