Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Głosowałam na zdjęcie koleżanki, wygrała już chwilę temu, a do tej pory zdjęcia w galerii nie ma.
Doszło chyba 5 czy 6.
Sezon urlopowy. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz znów jedna mi śmignęła z narzekaniem, choć kilka dni temu zgarnęła z trzy razy droższą nagrodę od tej, co ją tam dawali
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te extra teksty (naprawdę świeże pomysły wtedy) nawet wyróżnień nie miały, za to już są bazą dla paru osób w innych konkursach.
Tak to czasem z nimi bywa.
Teraz sezon wakacyjny, a w wakacje jest różnie: albo konkursy rozwiązuje się byle jak, byle szybko, bo pracownicy częściowo na urlopach, albo przyjmuje stażystów i ci się ambitnie próbują wykazać :) Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Jak nie potraficie wymyślić hasła to się weźcie do roboty a nie głupie konkursy wymyślacie"
Ten tekst pokazuje dwie rzeczy: 1. moderator klika z automatu, 2. konkurs cieszy się olbrzymim zainteresowaniem i ktoś by chciał trochę konkurencję sobie ograniczyć
To tak niestety nie działa
Taka ilość takich rowerów to konkursowe święto, nie codzienność. Większość grających miała marne pierwsze półrocze, więc tu się niektórzy mocno odbiją Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
8 zł to tani konkurs. Co to wydać 200 zł, co się bez problemu zwróci? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ambitniej podejdą do zadania copywriterzy, ale ci będą się tam wyróżniać. I niekoniecznie zostaną docenieni.
To tylko konkurs - ilość dla agencji ma znaczenie, nie jakość.
Wolą 500 byle jakich tekstów jak 50 świetnych, bo rozlicza się każdy z zasięgu akcji, zaangażowania, wzrostu sprzedaży produktów itp. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba się przyzwyczaić.
Posyłać 2 prace: dobrą i byle jaką, a zwiększy się szanse na nagrodę.
Tak gram. Za byle co mam w tym roku już trzy duże główne wygrane, więc teraz postawiłam sobie bardzo nisko poprzeczkę w konkursie Red Bull Jak mnie zaskoczą po pierwszych wynikach, poświęcę w kolejnych etapach na jeden tekst więcej jak 5 minut.
Na razie nie wiem, czy nie szkoda pomysły sprzedawać innym Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A taki ładny tekst mi się napisał Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam, że teraz będzie tak samo Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ostatnio za to dojrzałam plakaty w autobusach... informujące o tym, że miejsca siedzące są dla pasażerów, nie na ich torby i torebki To już trzeba na coś tak oczywistego wydawać pieniądze? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane