Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale dzień po konkursie zniknęło ze stacji, bo podjechała zrobić sobie z nim zdjęcia Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi mi o konkurs z Vervą.
U Was na Orlenie stała piękna KIA oklejona promocyjnymi naklejkami i informacją o konkursie?
Koleżanka mnie pytała, czy na mojej stacji też takie auto było, ale nie rzuciło mi się w oczy Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgłoszeń było podobno... prawie że milion
A ile lepszych nagród? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Idzie mama z dzieckiem, przyśpieszają, to ich pociąg.
Mama nie chce zgubić dziecka, trzyma więc je za rękę. Troskliwa? Rozsądna? Kochająca? Takie sprawia wrażenie.
Tylko w pewnym momencie nie dostrzegła, że dziewczynka już idzie... 2 czy 3 cm od końca peronu!!!
Nic się nie stało. Tym razem nic.
Ale wkurza mnie łatwe osądzanie innych. To słynne "ja to sobie nie wyobrażam, by..."
Tu wystarczyło, by się dziecko wystraszyło podmuchu pociągu, zrobiło krok w bok... i tragedia gotowa Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj się nad tym koleżanka zastanawiała, bo paragon miała z etapu II a nie zdążyła zagrać. W końcu jej podskoczyłam do sklepu Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak było ze znajomym. Pieniądze, władza i towarzystwo zrobiły swoje w krótkim czasie. Dużo trzeba było?
Sama bywam czasem na służbowych wyjazdach - swoje widziałam. Ludzie ulegają naciskom (napij się, nie bądź drętwy, każdy tak mówi...) i chcą się dopasować do otoczenia.
Jak kiedyś, dalej łatwo komuś etykietkę doczepić w firmie.
Wkurza mnie wiele rzeczy, ale już nie upraszczam rzeczywistości jak kiedyś. Wolę się powkurzać na agencje, co latem taką miernotę nagradzają, że bardziej mnie rozleniwiają jak słońce Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zdjęcie "bez twarzy" i produktu, zrobione nie pod konkurs, ale tak sobie posłałam, bo wody na nim dużo było Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam przynajmniej mnie lubią Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karmienie jogurtem małpki? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno mają też urodzinowe świeczki-cyferki Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.konkurs.auchan.pl/#/ Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj rolą agencji jest wyłapywać, kto był pierwszy, choć czasem to jedno zmienione słowo jest TYM słowem Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na mailu potwierdzenia nie mam. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy bliższym spotkaniu to i owo się zawsze wyciągnie.
A osób z branży już trochę znam
Na szczęście wszyscy mnie znają pod nazwiskiem panieńskim, a gram na nowe
Mnie za to dziś wkurzył komunikat od Avanti: nr paragonu wykorzystany.
Miałam drugi paragon, ten przeszedł bez problemu, ale nie dość, że skasowali w mieście Intermarche, to na dodatek wszystkiego ileś km dalej na sklepie i w magazynie mieli tylko 4 sztuki. A ja widzę szanse swoje u Avanti
I ktoś w rodzinie to coś pije i musi kupować gdzie indziej Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie, extra pomysł i wykonanie. Gratulacje!
Coś świeżego i innego po tych kredowo-leżących-rysowanych ustawkach. A idealnie pasuje do bajki Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście, poza jednym, z pozostałymi jestem ugadana Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pięknie rozmnożyłam tę kwotę, bo termin bonów był długi, a ja nie musiałam wybierać, w jakie promocyjne grać Wyświetl w wątku >>