Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciekawe, czy do północy uda mi się coś wysłać Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdzie indziej koło mnie jeszcze stare promocje Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ji.html#.W6tRW9SLSt8 Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niby trochę tego jest, ale ja się z loteriami tak mało lubię, że nie wierzę w swój sukces.
Wolę poczekać na zasady Lay'sów Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak zobaczyłam, że Ferrero z loterią wraca, już się bałam, że październik będzie wyjątkowo nudny dla mnie Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I na horyzoncie głównie one Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będzie nudno już się zdjęcia przeglądało, bo wiele osób machnie ręką na konkurs, kilka powieli patenty, skoro się dalej sprawdzają, a reszta wrzuci byle co, byle coś poszło.
Gdyby nagrodzili 5 słabiutkich zdjęć, wtedy przeciętny grający i tak by dostrzegł swoją szansę, a ci lepsi by zaczęli coś nowego wymyślać i bawić się tematem. A tak? Kogo zachęcili do chodzenia i szukania liczby 23 w otoczeniu, skoro wolą byle jaki napis byle jak rzucony na stół lub liczbę w 3 sekundy zrobioną w komputerze?
Moi faworyci w większości się na podium nie zmieścili Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co wpadło jej w oko? Milena i leżący rower. Aleksandra i rysowana praca. Czesława i wózek z warzywami. Katarzyna i głównie żółta, wycinana z materiału praca.
Sama bym czasem zanuciła: "ale to już było..."
Nie przeglądnęłam jeszcze wszystkich, więc czwórki swojej nie mam. Wolę jednak prace oryginalniejsze, nie te typowo urodzinowe, z balonikami itp., pod netto
Widać jednak, że brakuje takich konkursów na zdjęcia. Fajnie się potem galerie ogląda, czasem człowiek się uśmiechnie
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś pomieszali, bo zerknęła w saldo i ma informację, że już bon wydała, a jeszcze na zakupach nie była.
Chyba faktycznie puścili to samo do iluś tam osób Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ściągnęłam regulamin za wcześnie najwyraźniej, jest w tych wersjach obowiązujących
A myślałam, że znów źle kupiłam Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale pełno ich znów Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby było w regulaminie: wszystkie produkty z asortymentu spółki, to tak. Ale jest podane, że tylko produkty marki Mokate Wyświetl w wątku >>