Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcześniej miałam, a porozdawałam Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za to coś mi tam kumpel niedawno kupował, a że ten uprzedzony, by paragon był dobrze opisany, poprosił kasjerkę o szczegółowy opis produktu i pieczątkę sklepu. Chwilę później słyszy, jak jedna kasjerka do drugiej szepcze: "Uważajcie, kontrola w sklepie. Pieczątkę chciał facet" Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeci powód? Poszły stałe patenty konkursowe z początku. Warto to przeczekać.
Czwarty? Jak konkurs trwa długo i ma tyle dziennych etapów, wielu osobom się wydaje, że jest jeszcze czasu a czasu Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszłam na pocztę, pani wpisała nazwisko w komputer, paczkę raz dwa przyniosła. Czy tak ma teraz być? Dopytałam przy okazji. Na razie są dwie możliwości, ale to od firmy wysyłającej zależy, czy będzie teraz przesyłka/paczka awizowana.
Opowiedziałam o tym koleżance, ta była chwilę później u siebie na poczcie i z ciekawości zapytała, czy coś do nie jest. Okazało się, że czeka paczka z Edipresse (to wizaż, polki, mamotoja i kilka innych stron). Do niej kurier nawet nie zadzwonił, a sms też nie dotarł
Przy takim systemie paczki będą sobie wracać wciąż do nadawcy Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie na 15 paragonów zero
Ale jakoś w loteriach lepiej mi nigdy nie szło, więc się przyzwyczaiłam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Telefon dziś. Kurier z poczty, że był, nikogo nie ma, paczka do odebrania na poczcie. I tu najlepsze: awiza w skrzynce nie mam co szukać, bo już nie będą ich więcej zostawiać.
Mam przyjść z smsem, w którym będzie podany numer. Ten sms od wczoraj podobno do mnie idzie, ale coś trafić nie może Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś chce zaoszczędzić, bierze najtańsza opcję. Kurier prowadzący jednoosobową działalność gospodarczą na pewno nie będzie ze swoich dopłacał, jak niewiele z tego i tak ma
Rynek jest jaki jest. Firmy szukają oszczędności gdzie się da, bo cuda tylko w tv ogłaszają Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie Ty, napiszą grzecznie, że tym razem to kto inny, ale życzą powodzenia Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943