Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Paragon potrzebny.
Ale co i ile dają? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jutro od 12 loteria rusza, jak ktoś jeszcze w nowy rok konkursowo nie wszedł (belvita.pl) Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na szczęście zaraz po świętach 2000 kartonów piw (nie wiem, ile sztuk) będzie rozdawał w konkursie Captain Jack. Już można się rozglądać za kodami, bo pojawiają się butelki w sklepach
Dziś nic = jutro coś Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Choć o jakieś 10 tys słabszy od poprzedniego
Zero samochodów, dużych bonów, ale na koniec roku po raz kolejny okazuje się, że z grania zarabiam więcej jak mi co miesiąc za robotę wpływa
Mam nadzieję, że 2019 będzie ciekawszy jak ten mijający już rok. Dużo zmian księgowo-prawnych, bałagan, bo i różne decyzje odgórne na ostatnią chwilę, wielka niewiadoma, co wymyślą za tydzień czy dwa, rosnące koszty produkcji... niestety, odbiło się to na konkursach
Teraz musi być tylko lepiej! Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Długo ich omijałam, bo plotki głosiły, że nagrody widmo, ale jak spróbowałam raz czy drugi, okazało się, że się całkiem ładnie dogadujemy. Miałam też u nich takie konkretniejsze nagrody, więc jednak do kogoś i one trafiają. Najczęściej do tych, co się nie chwalą tu za dużo Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy raz 100% prezentów to wygrane. Żadna zbieranina - wszystkie prezenty według listy życzeń
Co ciekawe, nawet udało mi się wygrać te książki i gry, o jakich ktoś sobie w rodzinie zamarzył Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zapisuję na kartce, nie mam czasu zerknąć od razu, o co chodzi, a potem jeden za drugim już zakończony
Bywa, że prac 10 albo mniej Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dyskusja idzie zazwyczaj w stronę pazernych grających, konkursowej mafii, bezsensowności takich konkursów/loterii, kombinatorach, z którymi się nie wygra itp., a na koniec ktoś ma pomysł na super akcję, czyli dodawanie drugiego produktu gratis, kubeczka/deseczki przy zakupie iluś tam sztuk albo jakiejś akcji promocyjnej w kinie. Jak ktoś śledzi rynek, niech sobie przypomni, ile rzeczy można było dostać w ostatnich dwóch latach przy okazji zakupów. Bardzo dużo.
Świetne konkursy, które z założenia miały być kontynuowane, najczęściej po dwóch latach znikały. Nie zmieniły się agencje obsługujące markę, a jedynie forma promocji. Powody różne, ale bywało, że mieli dość samych grających. Mieli też powody, by mieć ich (nas :/) dość.
Jaki będzie 2019? Zobaczymy. Ale rozmawiałam z koleżanką, która w branży dalej siedzi - na 2019 jeszcze z żadną marką nic nie mają w tym temacie, tak konkursowo, choćby zarysowane
Co na plus? Agencje zaczynają myśleć. Jeżeli w blogosferze dobrze się sprawdzają działania blogerów, czemu do działań związanych z konkursami nie brać do współpracy... konkursowiczów? To coś świeżego, nowego, ale się w tym roku zarysowało. Jest szansa, że będzie mniej wpadek, więcej fair play rozgrywek.
Zamykamy rok, czekamy na kolejny. No właśnie, jaki?
Jestem pewna, że będą emocje, ale też duże zaskoczenia w przyszłym roku. Kto z czym wejdzie do gry? I czym będziemy się tak emocjonować?
Bilety to tylko bilety. Wpadkę sami zauważą, a awantury o to nie ma co robić, bo to nigdy z pożytkiem dla nas wszystkich Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Taki miły akcent od nich dla nas na koniec roku. Według mnie, trafiony. Sama jakoś tak cieplej będę myśleć o Winiary po tegorocznych porażkach w ich konkursach. Czy kupię inną markę majonezu do sałatki na święta? Może tu zadziałać znany mechanizm: a, ci dali mi bilety...
Ktoś ma do kina daleko? Może komuś kod da? Może za coś się wymieni? Zadowolenie rośnie Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943