Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika assal

assal

#6651090 Napisano: 24.10.2019 07:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Margo1: Na razie cisza. W wielu sklepach nie wiedzą o co chodzi, więc część osób wzięła białe buty bez nadruku. Chciałam zostawić buty I podać gotowy wzór z nadruku w Tarasach, "nie da się". Co się da? Po iluś tam telefonach, dopytywaniu się itp., na tę chwilę mogę dać swoje zdjęcie. Niestety, nie pokażą mi, jaki efekt będzie końcowy, bo "nie da się". Nie wiem, czemu nie mogę mailem zdjęć wysłać, by mi wizualizację zrobili, ale też "nie da się". Ale i tak do przodu, bo przy pierwszej wizycie w sklepie nic się nie dało emotka  
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6645875 Napisano: 04.10.2019 22:22:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pikawka: Moje słabiutkie zdjęcia po raz kolejny Smolar docenił. Niestety, takie są często konkursy. Przeciętność i bylejakość lepiej na siebie od dawna zarabiają emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6644195 Napisano: 30.09.2019 13:32:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gosiaczeq: Maraton miałam m.in. w Albedo, TQG, Streamline, teraz od trzech miesięcy w końcu że Smolarem żyję w wielkiej przyjażni. Telefon zawsze ten sam, od dawien dawna emotka   Wyświetl w wątku >>

assal

#6643248 Napisano: 26.09.2019 09:18:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zielonaszpilka: Ja sama nie robię zapasów na kilka miesięcy emotka   Za małe mieszkanie. Proszek kupię jeden na 3 miesiące, pasty z 3 razy w roku... Mało kto wie ze znajomych, że gram, ale kiedyś prosiłam tę garstkę osób, by mi odkładali wszystkie paragony.
Tylko kumplowi się chciało, skany podsyła... Jak wygrałam mu wycieczkę za 3 tysiące, dwie koleżanki się obraziły
Jedna do mnie: Ale ja bym ci potem za produkty, jakie kupiłaś, wróciła. Tylko wygraj mi taką wycieczkę emotka
  Wyświetl w wątku >>

assal

#6635143 Napisano: 31.08.2019 19:48:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pikawka: Jedyna agencja, w której mi łatwiej wygrać jak nagrodę dostać emotka  Nigdy nie byłam po pieczątkę (jak opis ogólny, albo z fragmentem opakowania odsyłam pocztą paragon, albo produkt na zdjęciu paragonu też umieszczam), a inne nagrody zawsze drogę znajdują. Z tymi mam problem niestety nie tylko ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6635136 Napisano: 31.08.2019 19:33:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Malgosia74: U mnie poszło przed sekundą. Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6635132 Napisano: 31.08.2019 19:17:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Koniczynka123: To konkurs Smolara. Łatwiej było wygrać byle czym emotka  Jak w tym z tym piwnym napojem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6635131 Napisano: 31.08.2019 19:14:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pikawka: Będzie jak to Aspe. Ta agencja to porażka. Trzeci raz mi nagroda nie dotarła, choć tym razem nie raczył nikt napisać, co im się nie spodobało. Opis paragonu był dobry, nr sie zgadzał, sklep z listy... Nagrody jak nie było, tak nie ma. Odpowiedzi z agencji też nie. 
Poprzednio opis paragonu w stylu "ser hoch pi" nie wskazywał marki/produktu. Według agencji. Machnęłam ręką. Ale niesmak mi do nich duży pozostał emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6633848 Napisano: 28.08.2019 08:15:52 w Czy informują/ informowali?
Dorax: U mnie maila brak emotka  A to na 100 % ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6631540 Napisano: 20.08.2019 08:30:21 w moje dzisiejsze wygrane :)
Po krótkiej przerwie wracam do gry. Na początek Tchibo dało bilety do kina (wczoraj mail, grałam w pt i sobotę emotka  ) Wyświetl w wątku >>

assal

#6593105 Napisano: 25.04.2019 12:35:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kreatia: Ja zagrałam, bo koleżanka paragony mi odstąpiła. Ale na razie wielka cisza  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6593101 Napisano: 25.04.2019 12:27:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kreatia: Szybciej poprawili, bo w zapisanym u siebie regulaminie mam to pytanie o święta. A konkurs długo nie trwał emotka Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

assal

#6593063 Napisano: 25.04.2019 11:36:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Andii: W pierwszym etapie postawiłam na chwytliwe i krótkie hasła reklamowe. Nic. Koleżanki mi podesłały, jakimi tandetnymi rymowankami zgarnęły nagrody, więc poszły teraz rymowanki. 100% trafień, ale każda to banał. Wykorzystałam limit znaków emotka   Podobnie w Tymbarku w Lidlu. Nauczona doświadczeniem z zeszłego roku, tym razem w 15 minut napisałam 4 teksty. I dobrze na tym wyszłam emotka  Wszystkie nagrodzone emotka Wyświetl w wątku >>

assal

#6584486 Napisano: 27.03.2019 22:28:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77: Loteria w Auchan będzie. W zapowiedzi jest: wygraj ekspres, więc może być jeden na sklep emotka  Trzeba będzie się zarejestrować u nich w bazie, by dostawać oferty promocyjne. W jednym ze sklepów widziałam informację niedawno, myślałam, że to tak lokalnie. Stawiam jednak, że to coś większego, bo 30 marca ruszy strona: https://zapiszsieiwygraj.pl/ emotka
Na razie o niczym innym w Auchan nie słyszałam.  Wyświetl w wątku >>

assal

#6582574 Napisano: 21.03.2019 10:00:39 w Avanti
Mój błąd.
Między sobą nazywaliśmy cały czas ten konkurs loterią i tak mi się z loterią już kojarzy emotka
Jestem pewna, że na koniec będzie weryfikacja głosów. Jak pracowałam w jednej z firm, informatyk nasz miał program, który potrafił niektórym usunąć 30-60% głosów w takich zabawach. Reklamacje były, pisma też, ale odpowiedź od firmy na tyle konkretna, że szybko każdy przestawał podskakiwać emotka
Na szczęście tamci odeszli kilka lat temu od takich konkursów z głosami, na ilość czy na czas  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6582549 Napisano: 21.03.2019 09:31:37 w Avanti
Superloser: Nie znam ani jednego zwykłego zjadacza czegokolwiek, co by brał udział w konkursach promocyjnych, gdzie trzeba coś napisać lub zrobić zdjęcie. 
Takie osoby są tylko w loteriach, gdzie zero wysiłku. 
Jak było w konkursach na blog roku? Jeden miał kilka tysięcy głosów, inny 5. Tak to działało, działa i będzie działać.
Podobnie w smsowych telewizyjnych. Ktoś dostanie 70%, pozostali ileś procent z tego, co zostaje. 
Izba Celna zatwierdziła tę loterię, czyli uznali, że jest zgodna z prawem i odpowiednio zabezpieczona.  Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6582542 Napisano: 21.03.2019 09:20:18 w Avanti
Osoby, które wygrały, z przyczyn oczywistych się nie uaktywniają.
Ktoś by im zarzucił, że głosy zbierają w sieci, że niesprawiedliwe, że szanse nierówne itp.
Konkurs miał świetny odbiór w Stanach i Kanadzie. Ciekawe, jak będzie u nas na koniec.
Będziemy wiedzieć, porównując kolejne podobne akcje u nas i za oceanem emotka
Choć mam nadzieję, że uznają, że lepsze są zwykłe opisówki. W opisówkach z Avanti się od 3 lat bardzo lubimy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6581743 Napisano: 18.03.2019 23:12:54 w Avanti
Rufus: Gdyby oni sami wybierali, też byłoby, że konkurs ustawiony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6581721 Napisano: 18.03.2019 22:01:59 w Avanti
Maxri: Idziesz do prawnika i... 
To początek. Znam takich, co byli, ale najczęściej się kończy na piśmie do firmy i odpowiedzi z drugiej strony, że nie wykryli nieprawidłowości. Co dalej? 
Walczysz. O co? O anulowanie całej loterii, bo nie zadbali o właściwe zabezpieczenia. 
To bywa niekiedy proste. Ale dalej nic z tego nie masz. Nawet nie wiesz, czy firma dostanie pozwolenie na powtórzenie loterii. 
Chcesz coś dla siebie wywalczyć? Firma może być ugodowa, ale takich garstka. Dlaczego najczęściej na tym etapie się kończy sprawa? Bo zanim się coś ugra, trzeba ponieść koszty, przestać być anonimowym, mieć podstawy, by coś ruszyć...
Tutaj firma wizerunkowo by bardzo zyskała. Chcieli dobrze, ale każdy wie, że konkursowicze chytrzy, kombinujący, wszystko obejdą itp.
Taki byłby przekaz. 
Cztery osoby będą tam miały niedosyt, ale i tak są bogatsze o 10 tys. Zamiast myśleć, jak konkurencję kasować, lepiej pomyśleć, jak to sobie po konkursowemu rozmnożyć emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

assal

#6581673 Napisano: 18.03.2019 19:25:25 w Avanti
Magisterek: Ktoś chyba liczył na to, że nakręci ludzi, by finaliści zawalczyli o to, by każdy dostał po 100 tys emotka
To takie proste nie jest. Ale są miłośnicy łażenia do prawników w konkursach, gdzie co lepsza nagroda i próbują unieważnić wyniki, bo...
Przykład: Trzy nagrodzone prace są pisane wierszem, a nie było w regulaminie, że ma być wierszem, proza na pewno nie miała szans, należy wyniki anulować, jeszcze raz prace ocenić itd.
Nikt wyników nie zmienił emotka  
A co dopiero taka kasa jak tu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0