Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko kumplowi się chciało, skany podsyła... Jak wygrałam mu wycieczkę za 3 tysiące, dwie koleżanki się obraziły
Jedna do mnie: Ale ja bym ci potem za produkty, jakie kupiłaś, wróciła. Tylko wygraj mi taką wycieczkę
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poprzednio opis paragonu w stylu "ser hoch pi" nie wskazywał marki/produktu. Według agencji. Machnęłam ręką. Ale niesmak mi do nich duży pozostał
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie o niczym innym w Auchan nie słyszałam. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Między sobą nazywaliśmy cały czas ten konkurs loterią i tak mi się z loterią już kojarzy
Jestem pewna, że na koniec będzie weryfikacja głosów. Jak pracowałam w jednej z firm, informatyk nasz miał program, który potrafił niektórym usunąć 30-60% głosów w takich zabawach. Reklamacje były, pisma też, ale odpowiedź od firmy na tyle konkretna, że szybko każdy przestawał podskakiwać
Na szczęście tamci odeszli kilka lat temu od takich konkursów z głosami, na ilość czy na czas Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takie osoby są tylko w loteriach, gdzie zero wysiłku.
Jak było w konkursach na blog roku? Jeden miał kilka tysięcy głosów, inny 5. Tak to działało, działa i będzie działać.
Podobnie w smsowych telewizyjnych. Ktoś dostanie 70%, pozostali ileś procent z tego, co zostaje.
Izba Celna zatwierdziła tę loterię, czyli uznali, że jest zgodna z prawem i odpowiednio zabezpieczona. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś by im zarzucił, że głosy zbierają w sieci, że niesprawiedliwe, że szanse nierówne itp.
Konkurs miał świetny odbiór w Stanach i Kanadzie. Ciekawe, jak będzie u nas na koniec.
Będziemy wiedzieć, porównując kolejne podobne akcje u nas i za oceanem
Choć mam nadzieję, że uznają, że lepsze są zwykłe opisówki. W opisówkach z Avanti się od 3 lat bardzo lubimy Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To początek. Znam takich, co byli, ale najczęściej się kończy na piśmie do firmy i odpowiedzi z drugiej strony, że nie wykryli nieprawidłowości. Co dalej?
Walczysz. O co? O anulowanie całej loterii, bo nie zadbali o właściwe zabezpieczenia.
To bywa niekiedy proste. Ale dalej nic z tego nie masz. Nawet nie wiesz, czy firma dostanie pozwolenie na powtórzenie loterii.
Chcesz coś dla siebie wywalczyć? Firma może być ugodowa, ale takich garstka. Dlaczego najczęściej na tym etapie się kończy sprawa? Bo zanim się coś ugra, trzeba ponieść koszty, przestać być anonimowym, mieć podstawy, by coś ruszyć...
Tutaj firma wizerunkowo by bardzo zyskała. Chcieli dobrze, ale każdy wie, że konkursowicze chytrzy, kombinujący, wszystko obejdą itp.
Taki byłby przekaz.
Cztery osoby będą tam miały niedosyt, ale i tak są bogatsze o 10 tys. Zamiast myśleć, jak konkurencję kasować, lepiej pomyśleć, jak to sobie po konkursowemu rozmnożyć Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To takie proste nie jest. Ale są miłośnicy łażenia do prawników w konkursach, gdzie co lepsza nagroda i próbują unieważnić wyniki, bo...
Przykład: Trzy nagrodzone prace są pisane wierszem, a nie było w regulaminie, że ma być wierszem, proza na pewno nie miała szans, należy wyniki anulować, jeszcze raz prace ocenić itd.
Nikt wyników nie zmienił
A co dopiero taka kasa jak tu Wyświetl w wątku >>