Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2936
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W kawiarniach w Krakowie działa bez problemu. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak?
Dają kubki, skarpetki, maskotki... i mają pełno maili z podziękowaniami Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zawsze, gdy wyjazd jest w bliskim terminie, raz dwa informują. To trzeba dograć, potwierdzić, bilety ogarnąć... Nie raz, jak miałam główną, wiedziałam nawet tydzień czy dwa przed puszczeniem reszty smsów
Może przyzna się ktoś stąd, kto jedzie, ale widzę, że nikt nie ma na razie ochoty. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet, jak tam było 500 prac (w co mocno wątpię), to ogarnięcie tego nie wymaga kilku dni.
To, czy prace są oceniane sumiennie, zależy bardziej od tego, czy jakieś terminy już agencji nie gonią.
Jak szefowa rzuci: "za godzinę ma być zrobione!", zawsze ktoś się w godzinę wyrobi
Mi te wyniki mówią dużo. Nawet bez pełnych nazwisk, bo te sobie w części dopowiedziałam już Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chcą pokazać, że nagradzają przeciętnych konsumentów
To było jakieś dwa lata temu
Gdzie niby jakiś ich konkurs, gdzie w wynikach nie ma rodzin największych konkursowiczow? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wolałabym wziąć buty w dowolnym kolorze bez tego zamieszania i nadruku, ale "nie da się" Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko kumplowi się chciało, skany podsyła... Jak wygrałam mu wycieczkę za 3 tysiące, dwie koleżanki się obraziły
Jedna do mnie: Ale ja bym ci potem za produkty, jakie kupiłaś, wróciła. Tylko wygraj mi taką wycieczkę
Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane