Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2936
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już w Krakowie w niektórych sklepach pustki się robią Przed firmami najlepszy handlowy miesiąc w roku.
Co mnie wkurza, bo nie ma sensu robić w takim momencie akcji promocyjnych Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ktoś pralkę ma a nowej nie potrzebuje, tę wystawi. Za 1500? Pytanie, czy będzie gwarancja.
Jeszcze gdzieś ja trzeba trzymać...
To nagroda dla wielu z kategorii mocno kłopotliwych. I na spokojnie czasem człowiek dochodzi do wniosku, ze nawet, jak wygrał, to ta radość jakaś taka niewielka. Ja tak miałam z wieloma nagrodami już Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj jest bardzo mało czasu, by zgrać kilka osób z kimś, kto nie może się pojawić w kilku miejscach na raz.
Koleżanka mi przypomniała konkurs, którego sama nie kojarzę. W sieci Simply. Tam trzy osoby musiały się zgrać terminowo i pojawić o wyznaczonej godzinie w konkretnym sklepie po odbiór czegoś tam. W jej przypadku trzeba było czekać dość długo, bo koordynator niezły poślizg zaliczył - we wcześniejszym sklepie ktoś nie dojechał na czas, więc opóźnienie się zrobiło na starcie. Plus doszły potem korki
Pralka fajna rzecz, ale ilość straconego czasu... Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Transport jest kłopotliwy. Musi być laureat osobiście, to raz. A dwa? Ktoś musi pralkę do auta jeszcze zanieść. Takie nagrody często wydają na środku sklepu i tyle. Informują, ze ochrona przepuści i do wiedzenia. A pralka waży swoje.
Poza tym dopiero na miejscu każdy sobie pralkę obejrzy. One tydzień stały w sklepie. A jak która obita?
Niestety, ich konkurs - ich zasady. Pytanie ostatnie: czy te pralki będą dobrze zabezpieczone do transportu czy tak na dwa razy?
Podejrzewam, że jeszcze mnie kiedyś czymś nowym w takim konkursie zaskoczą Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koleżanka mi przed północą podesłała swój filmik do Warty, bo jej nie szedł, a u mnie raz dwa się załadował. Tyle że u niej wichury, u mnie spokojnie... Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pamiętam, ile w Tesco się nasłuchałam, zanim raz mi tysiąc w bonach wydali Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Weryfikację zawsze w Auchan robiła centrala. Podobno dział prawny Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Część antybiotyków przykładowo trzeba wykupić do 7 dni. Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Stan zdrowia w tak długim okresie mógł się już zmienić
Zadzwoń, zapytaj. Tu odpowiedzi nie dostaniesz Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja lubię konkursy Los Mejores, Advalue, Avanti, Nairobii i Karlsbadu. Smolar i Albedo? Im więcej nagród zgarniam od paru miesięcy u nich, tym mam coraz gorsze zdanie o obu Ale co tam! Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobne konkursy już były. I ręcznie się słówek nie wyszukiwało. No, chyba że komuś się nudzi Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
IQ Marketing się o dwie sekundy różnicy doczepić potrafi Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Joan: Ludzie nie ogarniają nawet trzech telefonów. Jak agencja dzwoni drugi raz, bo czegoś im brakuje, odbierający nie zawsze pamięta, kogo z rodziny na ten numer podał. I co wtedy? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zły mail, błąd w numerze telefonu, zła data, pomylone cyfry...
Literówki są największym problemem. Musi być pełna zgodność.
Drugi? 20 (albo i więcej) starterów na osobę. Gdy agencja dzwoni, większość osób nie odbiera telefonów. Trzy połączenia nieodebrane dyskwalifikują, dzwoni pięć osób na raz... Wyświetl w wątku >>