Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2936
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dane już ma
Dobra.
C.d.n.
Odezwę się, jak sytuacja się wyklaruje. Chwila oddechu się przyda. Zamilkłam. Bez odbioru Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja oczywiście pozwoliłam sobie, swoim już zwyczajem, zrobić skany całej rozmowy i dziękuję za wszystkie maile, jakie kilka osób mi przesłało, od pani z na-szpilkach.
Mogę Was uspokoić. Pani może chcieć nicki, ale prawnie nic z tym nie zrobi.
Bo jak? Jeszcze o takim przypadku w całym sądownictwie nikt nie słyszał
Był konkurs, nie ma wyników, nie ma organizatora, a ludzie oskarżają biedną panią, że mogła oszukiwać
Nie wiecie, czy pan z Wprost dalej tutaj się pojawia? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ta pani ze szpilek sama podala swoje imie, nazwisko i swoj telefon w sieci
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja nie moge zlozyc skargi na naczelna na-szpilkach.pl przeciez!!!
Wiec na kogo?
Mam prawo napisac reklamacje, i juz!
Pani odmowila podania imion, pierwszej litery nazwiska i miejscowosci laureatow.
Dlaczego?
Musi miec zgode na przetwarzanie danych, by wyslac nagrody Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tu jest pełna kultura.
Dyskusja na temat tego konkursu toczy się nie tylko tutaj Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dla mnie podejrzany jest konkurs, gdzie naczelna nie chce przekazać informacji, kto konkurs organizował. Ktoś doprosił się w ogóle o regulamin?
Odpisując, nie podpisała mi się nawet nazwiskiem!!!
Znalazłam ją w google. Tam też nie ma adresu.
Gdzie mam napisać oficjalną reklamację, skoro ma być pisemnie, a firma widmo?
Bez komentarza.
Zresztą pani na siebie wzięła opłacenie podatku i wysłanie 70 paczek, a nie ma kto pisać tekstów (na 7 stronach jest coś autorskiego w ogóle?)
Pominę, że pani straszy sądem, bo ktoś napisał tutaj, że ma na imię Marta Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak pani tak zna prawo dotyczące organizacji konkursów w Polsce jak statystyki, kto w nich bierze udział, to nic dziwnego, że 70 laureatów wciąż pozostaje dla nas zagadką Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni zareagują Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ona dopiero się rozkręca Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Problem w tym, że fragmenty, momentami dość duże, sześciu tekstów tej pani znalazłam gdzie indziej. Co ciekawe, starsze (nagradzane!) teksty też nie są autorskie, chyba że ta pani występuje pod 4 nazwiskami, albo też jest tak kopiowana przez dziennikarzy ogólnopolskich gazet
Sprawa do wyjaśnienia. Może faktycznie ta osoba jest autorem wszystkich tekstów?
Jest jednak prawdopodobne, że zgarnęła trochę nagród, bo wiedziała, że tam trzeba nawrzucać byle czego, i duża szansa, że coś wpadnie?
Poczekajmy do jutra. Poznamy odpowiedź, dziś nie ma co się zbytnio gorączkować
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tomektlen: odezwę się po weekendzie, bo wyjeżdżam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
więcej szczegółów, dam znak, czy uda nam się z kolejnym nieuczciwym organizatorem coś załatwić
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie spotkałam się z karami, jeśli nie ma zastrzeżeń innego rodzaju.
Problem jest wtedy, gdy wyniki są podejrzane.
Pokrzywdzona jest zaś nie jedna osoba (tu sądowo można dochodzić roszczeń), a grupa osób, jak w przypadku superja (tutaj sprawę bada na początek UOKiK, a oni kierują w razie czego na drogę sądową).
Jeszcze prawnik mi potwierdzi wszystko, ale sprawa tego konkursu jest w toku
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym była
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2936
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pan z superja opublikował nowy regulamin konkursu
Zwycięzców wybierało..... JURY
Gościu się obudził, że nie miał pozwolenia na konkurs polegający na losowaniu takich nagród
Dodał też, że podatek płacą laureaci
Reklamacje pisemnie do 7 dni.
Nie zmienia to faktu, że albo będą dziś nowe wyniki, albo niech konkurs skontrolują instytucje, które są do tego powołane.
Nie mam czasu bawić się z panem, który myśli, że wykiwa nas wszystkich Wyświetl w wątku >>