Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co bym nie brała, mam tak Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Druga rzecz. Dalej wchodząc przykładowo w konkursy aktualne, otwiera mi się druga strona z reklamą.
Albo to się zmieni w końcu, albo ja dołączę do tych osób, co już machnęły na te wszystkie reklamy tutaj (ich nawet nie widać, bo okienko zanim się otworzy, jest zamykane!)
Trzecia rzecz. Weszłam na ekonkursy z kolejnego komputera, takiego całkowicie nie zabezpieczonego, i potwierdziło się, że informacja chroma o wirusach tutaj ma uzasadnienie. Sekunda i komputer zaczął głupieć Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się wygrywa, nigdy się nie wie, ile ktoś taką kartę trzymał. To jednak można sprawdzić Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ograniczy granie na pięćdziesiąt wyłączonych starterów Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Słuchawek nie chcę. Wolę wcinać alpen gold Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzeba być dobrej myśli Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczynają się dziś nowe konkursy, w bazie dwóch ostatnich mi nie znajduje, pozostałych nie sprawdzałam, bo straciłam cierpliwość do tych reklam ukrytych.
Kto chce, ma już dziś, reszta niech czeka, aż ktoś powrzuca po kolei czego nie ma:
http://www.maniawygrywania.blogspot.com/
Ja idę na łatwiznę, bo można wyjść z siebie chcąc coś tu dodać
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W rossmannie się nawygrywałam już wcześniej, więc wygram znów w kolejnych Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie grałam tam. Zainwestowałam czas w opisówki.
I koniec.
Dobrze, już posłałam na 4 wrześniowe, bo bym tam nie zagrała teraz Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja już nie raz sprzątnęłam gdzieś nagrodę główną w różnych miastach
Ona wcale dużo nie wygrywa.
Miała swój czas, ale to dawno temu. Teraz pojawia się tak rzadko wśród nagrodzonych, że aż dziwne, że ktoś o niej pamięta jeszcze Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nagroda za te wielkie pustki Wyświetl w wątku >>
assal