Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może te też pod takie podchodzą? Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tam 70% nagrodzonych prac z tygodnia naszych forumowych
Coś ciężko mi uwierzyć, że już skończyli dzwonić Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Losowania są w Prince Polo i Alpen Gold, i jakoś tak tych samych forumowiczów nie chcą losować Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni w ogóle nad konkursem nie panują
To nie jedna wpadka Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrócę wieczorem i pomyślę, co z takim oszustem zrobić
Pierwszy raz mnie takie coś spotkało
Może dlatego, że pierwszy raz ktoś chce za głosy samochód oddać? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poszła baza do każdego.
Ja mam maile 370 osób, te 370 osób powinno mieć mail do mnie teraz
Mail jest z ich adresu. Nie odsyła do konkretnego zdjęcia, jak się kliknie w link, tylko do ich strony.
Ludzie zgłosili kilka dni temu, że wyciekła baza. Znalazłam dyskusję na fb. Co z tego, skoro ja dalej mogę oddać głos z takiego maila, a zdjęcia są w bazie te same, co były? Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oni na 100% wiedzą, na kogo głos oddany, ale coś sprawdzić nie chce im się Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ci się chyba z choinki urwali
Sprawdzają, a nic nie sprawdzili, bo skoro ja dopiero dziś maila zauważyłam, powinnam mieć drugiego od nich z wyjaśnieniem, że ktoś te maile skradł Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W konkursie dają auto i drogie nagrody.
Tu jest kilka paragrafów - nie tylko kradzież danych i podszywanie się pod kogoś Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Word mi przeliczył, że jest 370 maili
Nie wiem, czy jest druga część tej bazy, ale by mnie nie zdziwiło.
Ja się spytam prawnika, co z tym zrobić, bo ktoś się prosi o kłopoty i je będzie miał Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wchodzę sobie w pocztę, taką moją konkursową, którą sprawdzam czasem, bo mało już gram w konkursach internetowych, przeglądam cały spam i widzę mail od Kamilla.
Oddałeś głos, potwierdź, potwierdzam i tak budzę się z porannego odrętwienia.
Wchodzę na ich fb, bo coś mi nie pasuje, a tam ludzie piszą, że mają maile, że głosowali, a nie grali. Co lepsze, każda osoba dostała załączone wszystkie maile.
Wracam na swoją pocztę, o, widzę, że mam adresy. I widzę znajomego nicki: bmacieja, cudaczek, agnesj77, gocha-77 itd. Do litery e mam komplet maili
Zerknijcie sobie w pocztę, może być w spamie mail. Ktoś tam ładnie próbuje autko sobie wygrać
Zadziwia mnie jednak reakcja firmy na fb
Przecież to kilka minut by sprawdzić, kto na siebie pooddawał głosy, wykradając skądś bazę adresów
Jeszcze nie wiem, co z tym zrobię, ale coś wymyślę Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czyli można kupić cokolwiek?
W regulaminie nie widzę nic na ten temat Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak nie, wracam do gry Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po co mają się chwalić, że szanse są
Jak czytam, jakie taktyki niektórzy mają, to mnie zastanawia, jakim cudem ja jeszcze coś wygrywam w tych konkursach Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawie wszyscy grają na kogoś, a dziwi ich, że inni też tak robią
Ile razy to ja widziałam wśród laureatów konkursów fotograficznych dziewczynę znanego fotografa
On nie mógł brać udziału - dał słupa
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakoś nie wierzę, by tam grało tyle osób co w Prince Polo
Wafelki w tesco koło mnie znikają, ciągle je donoszą, a czekolady te konkursowe chyba faktycznie nie smakują ludziom, bo jedynie puste opakowania są po truskawkowych
Choć czekolada teraz znów 2,10 Wystawione w 3 miejscach, razem z wielkimi plakatami, że stówki dają
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Te nagrodzone powinni jednak lepiej znać, bo je czytają wybierając, komu dać 2 tysiące Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobry jest początek, choć ja już ene due też słałam w pierwszym tygodniu, więc mogą odrzucić za powtórkę
Druga część jest bez sensu i psuje całość.
Podwójne smsy śle teraz Zetka
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co najciekawsze, zawsze była
Teraz pojawiła się jakaś inna mało znana marka Wyświetl w wątku >>