Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może dlatego, że wiedząc, że takie się pojawiają, zamiast narzekać tu, w trakcie konkursu pisałam grzecznie do Organizatora? Trochę koloryzując, ale od czego wyobraźnia?
Ja podkreślam, że prace muszą zostać zdyskwalifikowane, jeżeli w regulaminie jest: wpisz tekst w formularz itp.
To naprawdę działa. Pań od świecidełek na listach nagrodzonych nie dostrzegam potem
Dwie firmy ładnie nawet dopisały w regulaminach, że takich prac nie będą uznawać Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od kilku dni wiemy, że bony można łączyć, a w kilku sklepach uparcie wpisują je po swojemu na kasę
Problemy się pojawiają, ale wie już centrala.
Teraz tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość, by regionalni poinformowali o bonach wszystkich kierowników, a kierownicy pozostałych pracowników
I skończy się zabawa
Trochę szkoda - w sumie wesoło było Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Główną dostała osoba, co nie dostała żadnej nagrody poza tą jedną Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mi się wydaje, że to instrukcja innych bonów, nie tych teraz Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli woła, że za duża wartość bonów, można wziąć chociażby princessę
Jak zaczynają za bardzo klikać, wtedy czasem bon im odczytuje, a częściej wyskakuje: błąd systemowy
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wtedy wszystko
Próbujcie paniom wytłumaczyć, żeby zrobiły to tak, a nie po swojemu Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pięć osób próbowało sobie przypomnieć, jak to w kasę wbić - nas nie słuchali.
Dobrze, że miałam paragon z wcześniejszych zakupów, bo pani zobaczyła, że faktycznie bonami płaciłam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedna kasa, ludzie się złoszczą, wszyscy biegają i dzwonią, o co chodzi z bonami
Wszyscy sąsiedzi wiedzą, że znów coś wygrałam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyobrażam sobie, co by było, gdyby nie sprawdzali - na jeden bon wchodziłoby kilkunastu znajomych
Podobnie sprawdzają imienne karty na basen.
I wiele innych imiennych voucherów. Choćby do kosmetyczki
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biorąc pod uwagę, ile ten regulamin zajmuje, jestem pewna, że punkt tam mają odpowiedni
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy bonach imiennych zawsze można poprosić o jakiś dokument sprawdzający, kto się nim posługuje.
Dlatego bon nazywa się tak a nie inaczej.
A kasjerka może odmówić realizacji bonu, jeśli nie jest pewna, czy podpisze się na nim właściciel.
Dowód w sklepach pokazuje się dość często. Wystarczy młodo wyglądać, a piwa nie sprzedadzą bez dokumentu Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeden czyta, drugiego już nie.
Jakby system drugiego już nie widział.
Ale nie wszędzie w Polsce jest tak samo, więc może znajdę biedronkę, gdzie będzie sprzęt, który chcę, i gdzie będzie można za niego zapłacić bonami Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na paragonie będzie ileś tam minus rabat, a oddają kwotę końcową Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W drugi dzień, gdy już biedronka dała mi znak, że wszystko działa, raz się zdarzyło, że bonu nie chciało przyjąć - wtedy był komunikat, że za duża wartość bonu
Bony traktuje jako rabat od produktów - musi mieć od czego ten rabat naliczyć Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bony w biedronce zawsze odlicza jako rabat, dlatego trzeba przekroczyć 100 zł, bo na paragonie nie może być minus lub zero Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj próbowali nabić na kasę nawet 190 zł, a bon im nie przeszedł i tak, więc problem był gdzie indziej.
Dziś zakupy robiła już rodzinka i nikt nie miał z bonami problemu. Ale nikomu nie pozwolili połączyć bonów
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To sprzedający odpowiada za sprzedaż bonu, którego mu sprzedać nie wolno - czyli wprowadzenie w błąd kupującego itp.
Ja rozdzielałam dziś zakupy na dwa bony, ale jak komuś uda się zapłacić bonami za coś droższego, to dajcie znak gdzie Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby nie musieli się dokładnie rozliczać z każdego pojedynczego bonu, pani pozwoliłaby mi je połączyć i wydać na coś konkretnego Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś może pójść do biedronki, gdzie o dowód poproszą
Mnie się pani dziś zapytała, skąd mam bon i zanotowała sobie, jaki to konkurs
Wyświetl w wątku >>