Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
assal
Postów 2943
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się nie zmieni.
Są jednak hasła, które są zbyt zwalone - nie pamiętam jednak, gdzie je już widziałam Wyświetl w wątku >>
Czekając na...
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To zniechęca bardzo, bo link oficjalnie prowadzi do czegoś innego, klikam, i jestem na innej stronie niż powinnam.
A firmy, jak sądzę, za nie taką reklamę płacą
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz nic tu nie widzę. Poza wyskakującymi błędami Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie nawet bazy promocyjnych konkursów nie znalazłam Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wielkie nic
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Błąd się wkradł gdzie indziej
Ale jest ciekawy inny punkt:
4. W Konkursie nie mogą brać udziału Uczestnicy promocji „Gwarancja Pewności Siebie – Rexona Women” Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To, czy należy się coś komuś z rodziny, zależy od wielu czynników Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ledwo go znalazłam, bo prawie martwy
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprawy z piłkami nie kojarzę.
Agencji też nie znam, bo konkursowo nam nie po drodze - szukałam na jej temat informacji w google, i nic
Dwa razy widziałam narzekania na firmę, po czym okazywało się, że osoby stąd mają lepsze nagrody, ale się nie przyznały.
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dużo osób jęczy na fb na konkursy, a profile fb prowadzą z reguły firmy zewnętrzne.
To tak jakby zadzwonić do urzędu do dowodów osobistych i dziwić się, że pani nie wie, czy już dowód rejestracyjny na nas czeka
Jedna firma to często wiele oddziałów w całej Polsce, plus dochodzą pracownicy na zlecenie. Za konkursy odpowiada ktoś tam, za reklamę ktoś inny, za pr w sieci jeszcze ktoś inny.
Trzeba pisać reklamację pisemną, podając swoje dane i adres, wysłać ją poleconym na adres organizatora z regulaminu - mają obowiązek odpisać
Anonimy trafiają w kosz
Z tego co wiem, wiele osób podaje fikcyjne dane, by firmie nie podpaść Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Główne miała kilka razy Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dwa razy w życiu postanowiłam zawalczyć z nieuczciwymi organizatorami konkursów - w obu przypadkach sprawa trafiła do odpowiednich organów, i jedynie dostałam potwierdzenie, ze się zajmą zgłoszeniem.
Zająć się musieli, bo i firmy, i strony internetowe, zniknęły
Więc jak ma się argumenty i powody, reklamację napisać warto
Kary są takie, że się odechciewa kombinatorom drugi raz próbować szczęścia Wyświetl w wątku >>
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
assal
Postów 2943
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To różnica.
Dlatego przy każdym konkursie na fb musi być obowiązkowo zapis, że facebook nie jest organizatorem tych konkursów, bo ludzie mieli pretensje do nich
Nie rozumiem, czemu tyle osób pisze swoje pretensje tutaj, zamiast wysłać oficjalną pisemną reklamację, na którą firma musi odpowiedzieć.
I z taką odpowiedzią idzie się dalej
To działa
Tylko musi się znaleźć jedna osoba, która zamiast gadać, zgłosi lipnego organizatora do urzędu Wyświetl w wątku >>