Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko przy lekarzach Oni zwykle bazgrzą jak kura pazurem to ja też mogę bazgrać co chcę, wolny kraj
Wkurza mnie, że dostałem w tymbraku mądrość Wstęp bezpłatny i teraz nie wiem gdzie mam ten wstęp bezpłatny Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak powiedział? Że idiota?! Niech no go dorwę! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze 2 karniaki chcemy więcej! chcemy więcej!
Też mi głupio, jak zauważę gdzieś swój awatar, chce zobaczyć co to za głupoty napisałem, a tu mądry post i za chwile refelks, że ja to nie ja znowu
p.s
Wybacz Hitmanka, ale kocham swój awatar i siebie, a uwierz że miłość jest po prosu bezgraniczna i nie mogę tak zostawić swojego awatara
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duży dom, żeby przejechać w nim 800km Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cii.. chyba pomyśleli że zapłaciłem jednak, skoro znowu włączyli Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam Bruce Wiem skubańcu, że jesteś na forum pod innym nickiem więc odezwij się na pw Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O ludzie drodzy! Co Wy z tym 69 (Joan na gadu) tylko jedno Wam w głowach, ale prawda że 69 i 96 to to samo
W temacie wkurzają mnie ludzie którzy sikają i plują do basenu Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na basenie zawsze dostaje się opaski na rękę z numerem, ja dostałem 89.. po 2 godzinach czas wyjść z basenu, latam jak głupi, szukam wyjścia, ale są wejścia tylko z numerami od 1 - 35 i 36-70. Ryzyk fizyk, wchodzę do tej 36-70, zawsze to bliżej do 89. Cały happy, że znalazłem szatnię idę sobie idę, aż tu nagle.. kobieta! Okej, rozumiem, mogła pomylić się kobiecina, ale idę dalej aż tu nagle.. 3 kobiety! Wszystkie wzrok na mnie, aż mi się głupio zrobiło, szybkim chodem wyszedłem z tej szatni, lookam a tu napis że Damska to szukam 36-70 męskiej.. nareszcie - jest i ona.. w tym momencie ogarnąłem się i zadział mój refleks iż dostałem numerem 68 a nie 89
Poza tym byłem tam z kumplami, i wiadomo że w towarzystwie każdy cwaniak miała być rwąca rzeka a jest doopa mariana. W ogóle nie posuwa do przodu (bez skojarzeń), jako że woda chłodna do tego, i jakiś tam inny bajer nie działa to zaczynamy komentować, że co to w ogóle co badziew, zepsuł się czy co.. Ratownik uświadomił nam, że rwąca rzeka jest włączana co pół godziny..
Ot i historyja Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż Postscript - odgadłeś me cne plany i oczywiście wszystko co piszę na forum jest pod publiczkę. A tak serio lubię gadać i niczego nie oczekuję, wtedy jest miła niespodzianka jak ktoś zapyta, a jak nie to nie ma rozczarowania, to samo polecam na konkursy
Dżoan wejdź na gadu, Krzyszu Twojego nie mam
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spoko, mnie też czy chłop przebrany za babę przebraną za Jokera może nie być irytujący?
W temacie wkurza mnie, iż nie poznałem się na swojej głupocie na basenie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Odwołuję, zapomniałem że nie mam już avatara Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz to mnie podłamałaś
w temacie, wkurza mnie info iż avatary wyrażają nas samych Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Napisałem, tylko nie mówię o tym na forum. Zobaczymy czy odpowie w ogóle
Przeczytałem to co napisałem i stwierdziłem że za dobry byłem dla niego
Ale z kolei Wy zbyt źli Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no chyba że była prośba na pw to teraz możemy zrobić nagonkę to rzeczywiście niech ktoś się weźmie za ten awatar! O jaa.. przecież jak można propagować takie treści!
Wikipedia to niezbyt rzetelne źródło
Avka nie będzie szukam nowego, aby ponownie być wyjątkowym i oryginalnym
Pisał właśnie w tym temacie że ktoś mi podebrał avka Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uwaga, będzie perwers
Więc.. mógłbym zrozumieć takie oburzenie, gdyby napisał że ludzie o innej orientacji są gorszą rasą, ludźmi podrzędnego rzędu, itd. ale na szczęście nic takiego nie padło. Jeżeli ktoś miałby w avku napis, że jest homo to byłoby okej, bo wiadomo że powinno się tolerować takie osoby, ale odwrotnie, jak się jest homofobem to już jest blee.. Przesadzasz z tym obnoszeniem się na cały świat, nie dostrzegłem żeby pisał posty o homoseksulistach, obrażał ich, w każdym poście zaznaczał że jest homofobem, poza tym forum to nie cały świat, nie dostrzegłem również transparentów z napisem Jestem homofobem ani jego w telewizji, gazetach, itd.
Nawet, jeżeli by tak robił to co z tego? Jego życie jego sprawa. Tolerujmy innych a sami chcecie zmienić człowieka. Mogliście najpierw napisać do niego na pw z prośbą o zmianę avataru, uzasadniając że rani to wasze odczucia, że tolerujecie to kim jest, ale prosicie żeby nie pisał tego na forum. Ale gdzie tam, najlepiej zrobić burzę na forum, zrobić szopkę zamiast napisać do niego na pw.
Też wolałbym, żeby nie było takiego avatarka na forum, ale napiszę do niego najpierw, a nie wygłaszam na forum swoje poglądy. Od tego że tu napiszecie że to jest chamskie itd. się nic nie zmieni, a od rozmowy być może tak.
Domyślam się, że polecą gromy na mnie ale spoko Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane