Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki wielka Anaa Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy to pytanie retoryczne więc dla pewności odpowiem Nie można, a Andzia pewnie niedługo dostanie karniaka. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbowałem ale to nic nie dało, tylko monitor z rysami
Dzięki ale jak próbuję otworzyć film to pojawia się The file C\.. is of an unknown or unsupported file type
pilk jest .rmvb Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dodać jej nick tutaj:
https://www.e-kon...info/zablokowani.php
albo jak kto woli po kolei:
Wchodzimy w Lista przyjaciół(pod PW) i zobacz listę zabklokowanych Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(mam 17 lat, ale co do tego ma mój wiek? Widać niektórzy nie wiedzą że ludzie się nie powinno osądzać po wieku) się obali, to na forum już przeprosić nie mają sił. Oskarżać to łatwo... Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale co najgorsze bezczelnie zmienili wyniki na drogowskazie w pierwszym dniu...
http://www.drogow...k.com/drogowskaznik/
najpierw nie zapisywały im się wyniki ponad 60 000, to udało mi się zrobić 59 979 i byłem na pierwszym miejscu, a teraz.. mieli powiadomić mailem na drugi dzień od wygranej, cały czas spradzałem maila w nadziei, że może przez weekend odpoczywają, a teraz widzę to.. mogli powiadomić że mają zapisane wyniki ponad 60 000, tylko się nie pokazują, to bym walczył o więcej niż te 59 979. Jak można tak odebrać radość Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera. I co mogę zrobić? Nic.. żadnego screena czy coś...
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jedzie facet samochodem i widzi kobietę na poboczu. Zatrzymuje się i pyta:
- ranna pani?
- nie całodobowa.
---
Były sobie trzy mrówki,jedna weszła do ucha i mówi-mam dużo miodu! Druga weszła do cycka i mówi-a ja dużo mleka! Trzecia weszła do cenzura i mówi-a mnie goni brązowy pociąg!!
---
Idą 2 mrówki przez pustynie jedna mówi do drugiej: - Nóg nie czuje Na to druga: - To wąchaj moje
---
Z serii chamskie:
- Co zrobić żeby dzieci w Afryce na chodziły głodne?
- odciąć im nogi
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a tak przy okazji moja praca:
http://excellence...s/index.php?id=236_1
wiem że nie najlepsze, ale cóż.. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też czekam cierpliwość popłaca Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przykrywam się kołdrą i pyry noszę w reklamówce
ale na szczęście jak się przechadzałem gaską to nie zgubiłem flepów Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488