Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co jest? Nikt oprócz mnie nie ogląda głupich programów na mtv? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wymień Trzy główne bohaterki programu mtv o życiu znanego Hugh Hefnera. Wystarczą imiona Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Napluj mi na plecy
- Coś ty, zięciu, tak nie można - oburza się teściowa
Napluj, proszę Cię
Teściowa napluła i pyta:
- O co chodzi zięciu?
- Lekarz zalecił nacieranie pleców jadem żmii. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wszystkich pytają o opakowania, nie wiem od czego to zależy, czy się wygrało WII czy co. Ale jedna zawsze lepiej mieć te opakowania. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Tato, miałem swój pierwszy stosunek.
Ojciec uradowany:
- No to wspaniale synu. Siadaj tu, napij się, zapal cygaro...
- Zapalić - zapalę, wypić też wypiję, ale nie usiądę. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- Niech pan spojrzy, ta biedna owca utknęła - rzekł wieśniak - Ależ wcale nie - odrzekł farmer - jej głowa jest tak wetknięta z konkretnej przyczyny.
- Jakiej przyczyny?
- Żeby nie mogła uciec - odpowiedział farmer - zaraz ci pokażę...
W tym momencie farmer zdjął spodnie i zaczął używać sobie na biednej owcy. Gdy skończył spytał wieśniaka:
- Może chcesz spróbować??
- Ależ oczywiście - powiedział podekscytowany wieśniak, po czym wetknął głowę w szczelinę obok owcy. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na 21 kodów jest 8 powtarzających się (4 pary - o to mi chodziło ) czyli kodów tych prawidłowych mam 21 - 4(które są powtórkami) = 17
No to i tak im wyślę! Dzięki Wam Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie kombinowałem tylko kody się powtarzają Zrobiłeś mi nadzieję teraz Napisałem już Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
'Wygrałem' w konkursie LEON konsolę WII, przysłali mi listę kodów które mam im przesłać, patrzę, patrzę a tam powtarzają się kody! No to pytam się o co kaman! Przecież jak się próbowało grać 2 razy na ten sam kod, to pojawiał się komunikat o wykorzystanym kodzie. To niemożliwe! I tak jest z kilkoma kodami, przez to mam 17/21 kodów które się zgadzają, a te pozostałe 4 się powtarzają. Dziękuję za wysłuchanie, może ktoś już tak miał, co zrobić? Pomocy Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No nie wiem biedronka to jednak duży kawałek dalej jest.. ale są 3 biedronki i jedna w przebudowie więc nie wiem nie powiem
p.s
Czyli kodzik z niewiadomo czego wędruje dalej. Jest ktoś chętny na zadanie pytania? Póki co nie mam weny Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Si! nie wiem co było do wygrania ale to otrzymujesz! Chyba jakiś kod ale też nie wiem z czego, na pw niedługo będzie (tzn. będzie jak się Annb pojawi na forum ) Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
blisko blisko Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przecież w naszym skromnym mieście jest dużo sklepów co prawda najwięcej pss ale jednak Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpowiedź1: produkt/produkty konkursowe Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kod przekazuję dalej, niech ktoś zada pytanie bo ja do sklepu muszę Wyświetl w wątku >>