Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oszukiwanie w konkach jest ponadczasowe - było, jest i będzie - nie ma co się oszukiwać(w konkach też ) Najbardziej, przepraszam bardzo ale taka prawda - żałosne jest to że Ci kaniciarze, często uważają, że ludzie grający uczciwie są gorsi, bo nie są tak sprytni jak oni. No heloł! Moja cierpliwość też ma swoje granice! To tak jakby ktoś ukradł jabłko ze sklepu i stwierdził Ale jestem sprytny, bo mam za darmo a inni muszą płacić, co z tego że ukradłem i jestem nie fair wobec innych. Cóż, niektórzy nie mają granic moralnych chyba Nie mylcie sprytu z mataczeniem.
Śmieszne, tudzież żałosne, jest też to, że krętacze myślą iż ludzie grający uczciwie mówią o nich złe rzeczy bo im zazdroszczą.. A czego tu zazdrościć? Współczuć raczej należy takich cech charakteru. To, CO wygrałeś, jest bez znaczenia. Ważne jest tylko JAK (podziękowania dla Joan za wspaniałą stopkę)
Mógłbym pisać jeszcze długo, pytanie tylko po co? Od tego problem nie zniknie. Dziękuję za uwagę!
Thumbs up jeśli się zgadzacie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.youtub...GVnl8-k&ob=av2em
Teraz to mi wstyd ale kiedyś chciałem zostać jednym z nich i to mnie wkurzA! Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o to, że nagonka się robi?
Jakby powstał sensowny temat to by nie było
Według mnie wątek zbędny niestety Już lepiej zmienić Dyskusje o wynikach konkursów na Dyskusje o konkursach - i tak mało kto zauważa różnicę A inne wątki i tak będą zaśmiecane, tyle, że powstanie kolejny, który będzie zabazgrany prośbami o kliki i inne rzeczy nie na temat. Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak nie można, żeby tak o mnie, beze mnie?!
Nareszcie coś się dzieje na forum bo już nudno się robiło
No dobra, żeby nie było że nie na temat to wkurza mnie sql Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cieszy mię to że Ci się udało Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kalisto mnie wkurza babon jeden
i rozmowa z Kingą o Kendrze, Holy, i Hugh Hefie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wkurza mnie, że nie mam pepsi w domu Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiedziałem że od białego proszku się przybiera na wadze
Sprawdź ino jak się ten specyik zwie Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wierz mi, że na moją wage to mogę jeść o każdej godzinie aż mi głupio Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zauważyłem Bez sensu, zjadłem jogurt i tak chodzę i nie wiem co zjeść Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To o co Ci Kinka chodzi?! że ktoś napisał kobieta a nie lachon? Wyświetl w wątku >>
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już poprawiłem
A to ocean czy co?